• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Gold.J

Lietotājs
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Gold.J

Gold.J's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Man tas pats,un uzreiz SERVER CLOUSED! Kapec tā?
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Joe_Gold 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tony_Morgan 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nogalinaja mani! 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. Es neko! Man tik ierocis spawn,tatad (CS) Chat off.
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Joe_Gold 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Drake_Morgan 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nogalinaja mani! 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. PIe vainas ir visadas hack programas. Pasam bija sita problema,nevajadzeja lietot talos nikus Cerams audio palidzes
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Joe_Gold 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alpine_Stars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Screenos var redzet! 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Joe_Gold 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jason_Redler 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Atsutija sms ar tekstu, ''MIRSI!'' 4. Kā vainas dēļ tas notika? vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. Tev ierocis spawna,tatad sedesi jail par cs Man tikai cs! Nonrperis tu pats esi! Pirmit meginaji mus ar fbi novakt spawna.
×
×
  • Create New...