• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_Twinky-

Lietotājs+
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

_Twinky- last won the day on January 18 2014

_Twinky- had the most liked content!

About _Twinky-

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Jack_Hill

Contact Methods

  • Discord
    kalnins1999

Recent Profile Visitors

743 profile views

_Twinky-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:James_Vasks 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Stāvoš DB. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): -
  2. Man tas pats jau kādas 3 reizes./Atvaonojos par post./
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Stifler Jones 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:SPAM 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Man arī tā šodien kādas 10 reizes bija. ZB šitie sū*i nevar paspēlēt normāli.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Dean Torreto 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS 4. Kā vainas dēļ tas notika?viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): [/url]
  6. Jāņem ārā met vislaik no mahas ārā.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jason_West 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Atņēma ieročus bez RP 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  8. http://samp.lv/ucp/ ņem, un neaizmirsti nopirkt smadzenes maximā.
  9. EJ ucp un ja īsto epastu ievadīji tad dabūsi paroli!!
  10. Esmu apmēram paydayos 500k papisis. Normāli. ;)
  11. Čista. Man bija panelis. Izgāju off tad ienācu on un panelis nav. Pazvaniju pa skypu liderim un uzprasiju kas par lietu. Karoč es nemaz nesapratu kas notiek. Ok paskatījos /warehouse tur palikuši 10 wep a mēs bijām pāri 30 sataisījuši. Paņēmu wepus lai eviens neņem vairāk un izmet no mafijas. Nekāda zagšana tur nav!!
  12. Moš tev nets nebija ierubīts nevar būt man vislaik viss darbojas!!!
  13. Tā pat tā nav labi darīt visiem noteikumi vienādi. Ja suspends tad arī suspends nevis brīvā soda izciešana kad gribu noņemu suspend un ieeju on kad eju off uzlieku atpakaļ tas nav normāli. Suspendu vaig ilgāku!!
×
×
  • Create New...