• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_Twinky-

Lietotājs+
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by _Twinky-

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:James_Vasks 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Stāvoš DB. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): -
  2. Man tas pats jau kādas 3 reizes./Atvaonojos par post./
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Stifler Jones 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:SPAM 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  4. Man arī tā šodien kādas 10 reizes bija. ZB šitie sū*i nevar paspēlēt normāli.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Dean Torreto 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS 4. Kā vainas dēļ tas notika?viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): [/url]
  6. Jāņem ārā met vislaik no mahas ārā.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Hill 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jason_West 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Atņēma ieročus bez RP 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  8. http://samp.lv/ucp/ ņem, un neaizmirsti nopirkt smadzenes maximā.
  9. EJ ucp un ja īsto epastu ievadīji tad dabūsi paroli!!
  10. Esmu apmēram paydayos 500k papisis. Normāli. ;)
  11. Čista. Man bija panelis. Izgāju off tad ienācu on un panelis nav. Pazvaniju pa skypu liderim un uzprasiju kas par lietu. Karoč es nemaz nesapratu kas notiek. Ok paskatījos /warehouse tur palikuši 10 wep a mēs bijām pāri 30 sataisījuši. Paņēmu wepus lai eviens neņem vairāk un izmet no mafijas. Nekāda zagšana tur nav!!
  12. Moš tev nets nebija ierubīts nevar būt man vislaik viss darbojas!!!
  13. Tā pat tā nav labi darīt visiem noteikumi vienādi. Ja suspends tad arī suspends nevis brīvā soda izciešana kad gribu noņemu suspend un ieeju on kad eju off uzlieku atpakaļ tas nav normāli. Suspendu vaig ilgāku!!
  14. VIņa var caur hostu nopirkt unban takā forumā vai kautko tādu vai arī suspends ir tikt noņemts /Atvainojos par post, lūdzu nevārnot./
  15. Tas viss notika tik ātri ka nevarēju apjēgt un jā nevienam citam tieši tad nebija servera rr. Ok pamēģināšu. EDIT: OO šitais patiešām iet bet nets mazliet lēnāks paldies veci.
  16. Meiģinu nekas nesanāk visu laiku tas pats. Kāds nevar pa PM aizsūtīt kādas IP changer vai VPN programas linku kur nokačāt?????
  17. Es nehakoju iemetīšu ša screen.
  18. Es prosta braucu ar tālbraucēju un pēkšņi bans no servera. Kas tas par bugu?? Es prosta braukājos ar tālbraucēju un uzmets bans no servera. šo bugu vaidzētu novērst jo nevainīgs cilvēks tagad nevar ieet serverī un daži dēļ šī sūda pamet komūnu, audio šo bugu vaidzētu salabot. Tagad man jācenšas kautkādā veidā nomainīt ip dēl servera buga.
  19. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jack_Ross 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kristers_Erglis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: IC čatā uzraksta skaitli kā mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): AR time: Fuel nebugoju iekāpu mašīnā un bija 200% diemžēl bendzīnu nevar izliet.
  20. Viņam nopizģija profilu ar patsmito līmeni tāpēc tagad ir tik mazs bet runa ir jau par to ka teica ka viņš ir neaktīvs.
  21. Veci tur takš bija viss paskaidrots ka viņam uzlauza acc izlasi,
  22. Eiss bija ļoti aktīvs līderis. Mēs vienmēr runājām skype. Te kautkas nav tīrs. Eiss tiešām bija ļoti sakarīgs līderis.
×
×
  • Create New...