• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

_Floyd_

Lietotājs+
  • Posts

    432
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

_Floyd_ last won the day on October 2 2013

_Floyd_ had the most liked content!

About _Floyd_

  • Birthday March 14

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    e36! e46! e30! u.c.
  • InGame
    Floyd_Burnout

Contact Methods

  • Discord
    elgarsbb

Recent Profile Visitors

5,020 profile views

_Floyd_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-28

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Floyd_Burnout 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alpine_Stars un Drake_Diaz 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad braucu ar savu auto, vienkārši Chillaaa braukājos, skatos ments klaiga tjip jāapstājas.. Es tāds, nu ok apstāšos, domāju, nu kā Alpine jau normāls čuvārs RP māk, skatos piesienas man par to, ka es ātrumu pārsniedzis, ( + MIX viņam bija ), bet tas tā, domāju, nu ok samaksāšu, meiģinu tjip aprunāties tākā Real Life, ka tjip testēju auto.. Šitas paņem un sāk savas zebras pa manīm puļāāt ( precīzāk, pa riepām ^^ ).. Amm ok, braucu meklēt mehu, iebraucu DZ.Stacijā, skatos kkāds auns pa manīm puļī ( CS, carDM, DM ).. Un yaa. skataties video ;) , kas būs zemāk ;) 4. Kā vainas dēļ tas notika? Nezinu moška manas vainas dēļ, tādēļ, ka tajā laikā vēl neguļu, bet es uzskatu, ka viņu vaina! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Forši! Skatos, ka Travinātors devies ēnot uz draugiem.lv http://www.draugiem.lv/d/enudiena/ :)

    1. Show previous comments  2 more
    2. Dominick_Scarfo

      Dominick_Scarfo

      xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    3. Edijs_Tremeks

      Edijs_Tremeks

      labs vec, tada tapetē biju!

    4. H.Taylor

      H.Taylor

      stoned as fuck :/

  3. ''Neesmu dzejnieks,bet teikšu dzejā: piss, ka tu no kalna lejā''!!!

    1. Ryan Diaz

      Ryan Diaz

      busi ar mani drauks?

  4. Jā un tas arī, reizēm vispār nevar piesprādzēties, īstenībā biežāk nevar nekā var
  5. Tātad nezinu, kā to nosaukt, laikam to sauca par skriptu, tas ko visi zin tjipa '' /belt '' Reāli tas '' /belt '' ir ļoti tizls, ieteiktu labāk viņu izņemt! ;) Video:
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Floyd_Burnout 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:James_Atrox 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Braucu uz dzelzcela staciju un skatos viens kautko bujanjit, kaa ari ievilka pa manu mahu 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): EDIT: Piemirsaas /time
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Floyd_Burnout 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mairis_Killers ; Nils_Snaipers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vienkārši braucu ar savu mahu no tūnētavas, abi manī ietriecas ar saviem vāģiem, domāju izkāpšu ārā uztaisīšu Razborku 1337 Izkāpu, a šitie sāk mani braukt nost 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?:Floyd_Burnout 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:James_Wilson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Iedomajaas no sevis baigi ahuuno varoni, vai ari galvu kautkur iespiedis, ar DB no mocha herachii ko pagadaaas! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja! 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Bet protams !
  9. ---Mekleju sponsorus--- Tatad mekleju sponsorus drag race festivaalam, drag race festivals bus kautkas apmerams taads--- http://www.samp.lv/index.php?/topic/13885-mini-dragrace29092013/ Iespejams, ka bus ari video! ;) http://www.youtube.com/watch?v=bgeYLggIvzk Visiem sponsoreet gribetajiem cilvekiem rakstit (PM) P.S. Piedodiet par gramatiku un ceru uz atsauciibu! :)

  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Floyd_Floydy_Cum 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Reinis_Puisitis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Saksim ar to ka es izsaucu mehu pie savas majas man vajadzeja '' /fixcar '' gaidu jau kadas 3min, zvanu vinjam vai vinsh brauc un vinsh saka ne.. Tad es saku ka atsakas no laba pikja un uzrakstiju, ka es vinjam jebalu iznesishu Jo reali besi tadi kuri nepilda savu darbu... Tad Vinjs saaka Mixot, ka apdirsies repers.. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. Taatad nezinaju pie kaa rakstit, jo taadas lietas biezhi negadaas 1. Tavs niks iekš serverī?: Floyd_Floydy_Cum 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Alex_Busto 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braucam mierigi un pa mums sak herachitj, skatos Audinsh savas lodes dirsaa man gruuzh 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinja lkm 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Piedodiet ir tikai ar /timestamp, jo ir baigi neparocigi rakstit komandu /time..
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?: Floyd_Floydy_Cum 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ethan_Gen ; Gvido_Steez 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vinsju prat tas ir Ghetto shaut arpus hooda un braukt tikai ar vienu mahu... 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vinju 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
×
×
  • Create New...