• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dominick_Scarfo

Lietotājs
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Dominick_Scarfo last won the day on February 1 2014

Dominick_Scarfo had the most liked content!

About Dominick_Scarfo

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Dominick_Vendetta

Contact Methods

  • Discord
    nahrena

Dominick_Scarfo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputation

  1. Man augstāk stāvošais komisārs lika apcietināt visus plikpaurus, kas atradās netālu no LSPD iecirkņa, jo kāds nezināms plikpauris bija nogalinājis viņa pārinieku. Tu pretojies mūsu arrestam, bet no sākuma parādīji pasi, tāpēc uzliku caur /su zvaigznes. Pretojies, nācās tevi nogalināt un dēļ to tiki cietumā uz 1800 sekundēm, būtu nepretojies nekas tāds nenotiktu.
  2. Runā ne, pasaki ne, skaties ne.

  3. http://www.samp.lv/index.php?/topic/24293-lspd-padarītie-darbi/ - Ja vēlies, lai tiec pāagustināts rankā, tad seko līdzi šim paraugam. (LSPD)
  4. man no 5dienas somā stāvēja slapjš krekls, REC ja ravdāji.

  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dominick_Vendetta 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nathan_Terray 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nomira un ar animlist palīdzību atkal atdzīvojās, var redzēt kad HP arī nāk atpakaļ. Nākošajā video redzams skaists DB spawnā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Dēļ bugu un viņa labajām zināšanām. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): gta_sa 2014-02-09 00-21-26-07 gta_sa 2014-02-08 23-29-07-84 (Drīz tik ielikts pirmais video) 1. Tavs niks iekš serverī?: Dominick_Vendetta 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Bob_Whale, Maris_Jogie 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viens bez RP nostūma manu auto no ceļa, es biju piebraucis Infernusam priekšā, jo nevēlējos, lai tas no manis aizmūk. Infernusa īpašnieks no sākuma neatbildēja uz RP, bet pēc tam mistiski atvēra logu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Dēļ sliktajām zināšanām. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): gta_sa 2014-02-08 20-36-52-42 P.S - Katru mīļu brīdi nākas sastapties ar šādiem cilvēkiem, ja kādu mēģina apstādināt caur /m, tad 100% muks prom un uz RP noteikti neatbildēs. Mans ieteikums ir kaut ko stingru izdomāt tieši priekš RP avoid, kad atsakās RP'ot ar policistiem vai vienkārši jāņem no organizāciju saraksta ārā LSPD,SFPD, jo policistus nemitīgi DM'o. Viss vairāk mūs mēģina apšaudīt "Kurzemes Mafija", daži individuālisti uzraksta kaut kādas stulbības policijas izsaukumā uz ko mēs atsaucamies, aizbraucam un būs vienkārši nošauj. Vakar no "KM" mūs kādas 30 minūtes izsekoja un vēlējas noDM'ot.
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dominick_Vendetta 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Šoreiz serveris vai kāds cits. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vēlējos interviju no "N-Times" darbinieka, bet nezinu kāpēc mani mētāja, varbūt kāds administators ar /slap uzdarbojās vai kāds hakeris. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Nav ne mazākas jausmas. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): gta_sa 2014-02-08 12-04-10-67 (Laiks ņemts no frap video) 1. Tavs niks iekš serverī?: Dominick_Vendetta 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nathan_Terray un Justin_Keenann 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Ar SandKing braukāja pāri visiem auto un pa retam paķēra kādu cilvēku. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu, nācās Justin arī noņemt tiesības, jo viņš bija neapstādināms. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): gta_sa 2014-02-08 11-52-11-28 gta_sa 2014-02-08 11-52-41-47 1. Tavs niks iekš serverī?: Dominick_Vendetta 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Edijs_Zelltida (NonRP,PG) Ryan_Diaz + Dave_Diaz = CS , Jim_Lonor (WTF RP), John_Break (NonRP,CS,PG) 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viss redzams attēlos. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Dēļ neapgūtā RP līmeņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.bildites.lv/images/i5b8e96tsbtdzk5ngfwk.png http://www.bildites.lv/images/dn4l3q23f0ncvxtnxy0.png http://www.bildites.lv/images/b8qhtyawpxntcx9xfiu8.png http://www.bildites.lv/images/aaw3t24h2445zt9oiitv.png
  7. Jo, tu visu aizsāki ar NonRP es pieliku punktu tam ar NonRP . Džekiņ, tu tiešām esi tizls, piedod, atvaino, bet tā ir. (Press ''like", ja aizdomājies)
  8. Es kaut ko draudēju? Tev pašam smiekli nenāk? Tu teici, ja tu man sistu bezjēgā es tevi /cuff, lai nepis spēli. Šis cilvēks speciāli ar /s teica "Menti smird" protams uz to nereaģēju, piegāju pie tā metālu žoga un šis sāka braukt virsū es reaģēu un noņēmu tiesības, jo pret NonRP ar NonRP jācīnās, neiešu jau rakstīt uzreiz sūdzību, kādreiz arī aizdomājies, kad īstajā dzīvē tu mīstu sniegu darot kaut ko tādu policistam. Kā arī, ja es RPotu tu jau sanem pēdu būtu paņēmis! Bildīte [OOC Insults] - Lūk arī MickeyMouse IG : Edgars_Aboltins [OOC Insults] - Džeks stāsta kā uzbugot /cuff - EDIT: Varēji parādīt to bildi kādus vārdus lietoji, man nācās tevi neitralizēt, jo tu bojā manu spēli.
×
×
  • Create New...