• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Daņila

Lietotājs
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

About Daņila

  • Birthday 08/17/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    BMW
    BMX
    SWAG
    Sweeeeeeeeeeeeaaat's
  • InGame
    Dainis_Khalifa

Contact Methods

  • Discord
    baumaniitslv

Daņila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Dainis Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jamm_Losk 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braucu ar savu jauno bullet taisot selfijus,šis teica stop caur /s ,apstājos tad pateica ,kad es bomzis,es pateicu ,man vismaz ir mašīna un tad sekoja OOC INSULT. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Pašam vien PG ir,entie miljoni uz rokas? veci varbūt viņam bija ig iemesls tevi nogalināt,varbūt pārgulēji ar viņa sievu? Visādi gadās /Lūgums newārnot/
  3. Bet tu nepanemi no kolekcijas ,taka būtu izvilcis no dibena un tad būtu mazliet rp pielietojis,tā lai būtu kārtīgs aizbildinājums ar ko varētu atmest atpakal Wongam,vinam bija MG,bet tev DM,ka tu vareji zinat ,tu tikko teici ,kad ta bija tava,tad teici ,ka ir Audio,varbut vini bija Audio draugi,bet tu to nevareji zinat,jo Audio ir aizbraucis celojuma uz Ēģipti. lugums newarnot,jo izteicu tādu viedokli kurš arī varētu būt derīgs.
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dainis_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Sandis_Briedis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Sēdēju Ls Dz.Station un tad pēkši šis izmeta no mašīnas,atzagu es atpakaļ,tad šis sāka darīt to ,kas video redzams (CS,DM,NONRP) Nez varbūt arī CarDM ,jo viņš jau pa mašīnu šāva. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Diemžēl Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): https://www.youtube.com/watch?v=VoGCUSRbQdg&feature=youtu.be
  5. Skarbāki? Normals dmeris ,pat to soda laiku nenosēž un iet uz citurieni. EDIT: Par tēmu ANTI ,pats nēesmu ne reizi sēdējis jail par kādu pārkāpumu.
  6. Da ko tu te muldi,es vel uzrakstiju /report ,kad tu man NJ,paprasi Lexiee vel. Tu tak RP neproti,sāc normāli uzvesties serverī,tad arī iegūsi cieņu. Padomā kādreiz ar galvu.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dainis_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Kewin_Greeys 3. Ko pārkāpējs darīja? Es izgāju tikko no slimnīcas atkal un es braucu prom ,šis pasauc eu,un cuff no motorollera,da fak veci? Šitas ar mani jau notiek 2 reizi un ,tas pats policists,domāju viņš ir jaatlaiž. Tagad tik nesaprotu ,kas viņu vispār tur pieņēma? Pilnīgi dulls atkal 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dainis_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Roberts_Ozis. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nu kā,zvaniju Policijai ,kad man uzbrūk 2vi džeki,tad šis sāka vnk braukt virsū bez RP iemesla mani trieca nost,tad beidzot paspēju paņemt /time. Tagad tik nesaprotu ,kas viņu vispār tur pieņēma? Pilnīgi dulls. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. Ew tu lasīt proti? Izlasi to ko rakstiju,es kebak
  10. 1. Tavs niks serverī:Dainis_Khalifa 2. Admina niks serverī:Daniel_Frake 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Nu kā mēs ar Mafiju vedām Rūdu,tad ielika Jail par 4lvl,wtf veci,tad liec normālāku iemeslu un sāku skatīties noteikumos ,tur nemaz nekas nav par jail runāts. Kas noteikumi vairāk nepastāv,tad lai arī ieraksta ,kad jail arī pienākas. NEPAREIZA ADMINA RĪCĪBA.
  11. Neviens nav redzējis ,neko pierādīt nevar. Zinu ,kad viņa šava un Jasons man trāpija
  12. a kā tu vari zināt ,kad viņi iepriekš nav tikušies?
  13. Poh par to QS,bet aima tur nav. Jā Vilder sāc darīt kko labāk. Labāk būtu tā ,kad Admini būtu legālās organizācijās,savādāk izmanto savām labām bandu/mafiju
×
×
  • Create New...