• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bloo.

Lietotājs+
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Bloo. last won the day on January 22 2014

Bloo. had the most liked content!

About Bloo.

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Valeri_Porche

Contact Methods

  • Discord
    Navaskajpa

Bloo.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

105

Reputation

  1. Valerijs Porche Deivid_Play Viņa Rapid,AIM Esmu mašīnā, izkāpju no mašīnas, mašīna jau nav, jauki
  2. Valeri_Porche Bildē redzēsiet Rapid,Aim,Sobeit. Viņu
  3. Viņš vienīgais admins kaut ko darija 1 h, kamēr es biju serveri viņš darija visu, nebija laika par /r čatā uzrakstīt tapēc viņš centās un darija ko varēja, nevaig dirst, ja reason nepareiz, bet nu viņš centās un dara ko var.
  4. Valerijs Porche Kewin_Greeys CS,DM.NONRP Viņa
  5. Valeri_Porche Harry_Lanchester Viņa DM,CS
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Vlad_Garos 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time)Kā redziet es vienkārši braukājos ar mašinu ,bet man viens cilvēks brutāli kaut ko dirš virsū. Forši.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Artis_Steez,Kristaps_Mitchell 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Dm, CARDM, aizbraucu ar elegy pabraukāties, pēkšņi rm apšauda mani, es ar mašīnu slēpos, nošāva mani, es izsaucu ārstu, kamēr tas izārstēs mani, un draugu, pa to laiku, kamēr draugs gaidija ārstu, mani dm, un car dm. 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņu. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Ieva_Baumane 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika?: Viņas 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. jā es viņu šāvu, bet man vispār nebija jatrodās cietumā, par ieroci es tiešām nezinu kā viņu dabuju, nav pirmā reize jail ar wep, tas ir kāds bugs, jo ja Policists ieliek jail, vai admins, nav weps līdzi.
  10. 1. Tavs niks serverī: Valeri_Porche 2. Admina niks serverī:Lexiee_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju.- Tad kad rakstu jums reportu, pohujs, ignorē, kad iemetu sūdzibu, neviens neizskata, es nesaprotu, kas jums serverī par bugu, kad jail iemet ar wep, bet nu tā jau nav mana problēma, kad jūs nevarat izskatīt sūdzību, varbūt tad nebūtu jail dēļ kaut kādiem mudakiem bļea* http://www.samp.lv/index.php?/topic/28692-s%C5%ABdziba-par-lab%C4%81ko-lspd-komis%C4%81ru/ Bildīties pasties LEXIIEE!
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Denny_Kruger un vel daudzi. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Bildēs,+ tur ar sobeit skraidija, manu mašīnu aizmeta, uzspirdzināja, daži vel lidoja, bet jā, mums ir labākie Pirktie acc. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu, un vel jail iemeta, par to , kad man kāds ķēms uzmeta zvaigznes. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  12. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Daudzi, screen visu redzēsiet 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:DM, un laikām hax, ja jau nomirst un var būt ierocis rokā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?:Valeri_Porche 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Daudzi,bildē redzami tieši viss. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Drive by Terra, un zonu zagšana 4. Kā vainas dēļ tas notika?Viņu visu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  14. Ja, no gsg Arthur_Mayer, cipaš sajauca zonas, takā es visas šis divas dienas gaidu iekšā 6lvl acc, lai pardotu to zonu, savādāk Jay, līders off, nesaprotu, kur tādi āksti dzimst, šeit es tev piekrītu Krūger, tiešām mūļķīgi, kad kaut kāds āksts, var paņemt Rifa hood.
  15. Izskaidrojat ka var 7 dienu banu. labi ja viena diena, jo db saka, pilseta. sakot no 180min lidz vairakam dienam, 2db- 7 dienu bans? Nu sk! Izskaidrojat sito man administratori./
×
×
  • Create New...