• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TwichLV

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About TwichLV

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mr.Pee

TwichLV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Es tevi stalkoju jau labu laiku Denny to pamanīja un aizdzina tagad viņa nav un es atkal varu uzdarboties šodien cietumiņa patika sedēt mīļā?
  2. Man te ertāk, ;D lasīju tavu twiteri un rēcu, kāpēc tu no draugiem izdzēsies? lol, tad kad nebij ko darīt uzjautāju tev pars jautājumus aska, un instagrama norēcos skatoties tavas bildes, brālis best ar laci guļ, tu tik pat liela?
  3. Čau, es redzēju tavas bildes ecl@**.l* recu kā traks Patiešām skaista esi, mīlu tevi
  4. Ahh, tev nekad nepieleks Kā tevi vispār Denny varēja paciest?
  5. Dziedi tev sanāk dziedāt, tik bananna vietā liec savu vardu Keita vai Guntra
  6. Neiešu, kamēr neiedosi bučiņu un neprecēsi IG
  7. Keita, aceries nesen teici ka tā ir tikai spēle, Keita ej dzīvo dzīvi nevis spēlē spēli... Nomierini nervus klausies un čillo
  8. Chris Lawyer un Denny Krueger Apsveic visus Sievišudienā [ Čaļus arī ] ar MG zvaigznem un ipašajiem cietumu uz 1h :) GL

  9. Visiem tika uzliktas zvaigznes no mates dabas TC
  10. Pfff , paskaties šodien ne pirmā sudzība kur viņš ieiet afk, un saka ka nolagoja.... Tur ir speciāli iets afk , lai BG paspēj ieiet zonā.
  11. 1. Tavs niks serverī: Zigis Mudila 2. Admina niks serverī: Hariss Vilders 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): Laiks 21:06:10 datums 2014.03.01 4. Apraksts par situāciju. Tatad, sen sen atpakaļ sāku spēlēt samp, tad beidzu vienu brīdi, izdomāju ieiet atpakaļ paskatīties kas jauns, bet ieejot serverī man pazūd vēlme tur spēlēt , jo kāds debīls admins mani nosauc par lohu un izkiko, tas nav normāli, tu esi slims Hariss!
  12. Ja transportu nopērk no kāda krāsaas mainās random,bet dominē melnā. Tik pat labi kā treneks teica varbūt jebkurš cits spēlētājs+ pastār arī /clist》izslēgt. Tas nevar būt viņš. Jebkuram normālam cilvēkam tas ir skaidrs..
×
×
  • Create New...