• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

crystalized

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About crystalized

  • Birthday 02/07/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Dave_Adams

Contact Methods

  • Discord
    crystalizedlv

crystalized's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-5

Reputation

  1. 1. Tavs niks serverī: Pedro_Pikaso 2. Admina niks serverī: Edijs_Tremeks 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Tātad, braukāju pa spawnu ar šavu meh mašīnu un pēkšņi mani iemeta cietumā par CS, kās CS es prosta braukājos! Rekur noteikums. Lūdzu izņemt mani no cietuma un sodīt sms administrātoru! 5.CommonSense - [CS] Ierocis Spawn punktos/dome u.c - sākot no 30 minūtēm. Pretējos gadījumos sākot no 60 minūtēm.
  2. Tātad bildītes ir redzam tikai naudas pārskaitīšana, es tev pajautāju lai tu man aizdod 200K un lūk, tu to izdarīji, tākā pats vainīgs. PS. Piedodiet, zinu, šeit rakstīt nedrīksu, bet sevi aizstāvēt jau vajag.
  3. tevi nošāva cits, Dicks vienkārši tev pieskrēja klāt un tevi apraudzīja, biju blakus!
  4. Tātad sveiki, es esmu Pedro_Pikaso un no rīta a.k.a tagad ieejot serverī izdomāju pārdot maju izmantotojot /hpanel, māju pārdevu, bet uz manu kontu atnāca tikai kādi 60k, māju biju pircis par 200k un vel iekšā mājā biju ielicis 50k, un tas viss man pazuda, vēlos lai jūs manu naudu atdotu, un serverī uzrakstītu vairāk pamacības, kas notiks ja tā darīs uc. Pazaudēju 250k, tagad man ir 0.
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Pedro_Pikaso 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Vitalio_Scaletta 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Kā vienmēr pelnīju karjerās, pēkšņi kautkāds bariga piebrauc un izkāpj un pan prasa lai maksāju nodokļus (5000), un tad es prasu parko, tad viņš saka nodokļi, tad viņš es nedodu viņam, viņš sāk šaut, tad es iesēžos kravasautomašīnā un bēgu, tad paspēju beigt darbu, pectam mani nošāva, vēlos lai jūs viņu banotu par krāpniecību un idiotismu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vitalio_Scaletta 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  6. 1. Tavs niks serverī:Pedro_Pikaso 2. Admina niks serverī:Jake_Rossi 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju. Aizgāju uz DOMI uz runāšanām, tad iestājos godīgi rindā, admins runāja ar citu, priekšāstāvošu, es nekustejos, biju mierīgs, tad admins nošāva vienu un bez nekādiem aizrādījumiem nošāva mani, kas notiek, man ir pirmais līmenis un nav daudz naudas, nevaru tik viegli tik atpakaļ un taxisti vienkārši ignorē, vēlētos atrisināt šo situāciju!
  7. Nu rekur, vismaz kautkas derīgs no šiem komentāriem, es tā darīju.
  8. Nu tad man lūdzu izskaidro, kas tās tāds sobi ir?
  9. Nu jau atkal?!??!? kas tas ir? atkal mierīgi spēlēju un pēkši izmet, vācu atkal naudu, ceru tā tiks atdota.... Kapēr bug vai kas tas tāds netiks salabots serverī nerādīšos, jo nav jēgas, ja tevi izmetīs un atkal būsi spawnā jo tev maziņš līmenis! Man teica ka sobeit ir čīti nu wtf? es sampu vakar ielādēju kādi vel čīti, labi, varbūt nezināja, nu bet bezprikolā jau kikot nevajag ja mēģina kautkā nopelnīt!
  10. Spēlēju SAMP . LV un vairākas reizes parādās "server connection lost", tas pac manam draugam. Mierīgi gaidām līmeni un vedam karjerās akmeņus un nenokānenošā parādāš server connection lost! Vedām akmeņus ap 40 minūtēm, viss lieki, kādi 7k akmeņu bijām atveduši, nu reka laiks pa tukšo iztērēts, un tas nootiek ja vienkārši skraidu apkārt! Un nauda arī pazūd, lūdzu to atgriezt, ja spēlētāji ir dārgi!
  11. Serveris tik ļoti nerulēē!

×
×
  • Create New...