• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Meksikanis

Lietotājs+
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About Meksikanis

  • Birthday 01/18/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Protams ka Samp.lv Roleplay
  • InGame
    Xavier_Farrar

Contact Methods

  • Discord
    Hvz

Recent Profile Visitors

2,797 profile views

Meksikanis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Xavier_Farrar 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : VISU laiku mixo, mg, draud un prasa lai laiz banda ''makot'' rp, es driiz vēzi saķeršu tas vairs nav izturams tak nelaujat vinam tuvoties man vai rakstiit sms. LUDZU lieciet viņam pārstāt man jau nervi netur dēļ viņa. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/images/hkd4e7vy/14931/original http://bildites.lv/images/bwztkcvg/14931/original http://bildites.lv/images/t9ws2pfy/14931/original
  2. Tas bija Ghetto brauciens, biju šoferis '' Xavier_Farrar'' Pārkāpumu nav. Teica ka drikstu postot ja piedalijos ja ne dodat to warn. Apsaut var visus kas tur atrodas.
  3. Veiksmi kas paliek. Es pisu prom no šīs UNRP Sūdu bedres. Pienāk klat nošauj, runā nošauj. Freeroam RPG nevis rp te ir.

    1. Show previous comments  2 more
    2. Wildcat's

      Wildcat's

      OMG pasaules gals.

      Nevis serveris ir vainīgs, bet gan paši spēlētāji kuri neievēro RP. Tad kad tu kādu nošauj gan jau baigi priecājies kā to ''lohu'' atvāci.

    3. eveex

      eveex

      pff, paņem deagle un visas problēmas galā.

    4. Tom Capone

      Tom Capone

      a vins tak saut nemak

  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Shawn_Scofield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : jack_Piercesa 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC Insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. Iesaku visiem aiziet noskatīties FnF 7, j*bač ku labs. Labākā no visām daļām.

    1. respect .

      respect .

      Jaa , es ar vakar biju , love this film .

  6. Pus 5, maucu uz FnF 7 daļu. #Hype

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Shawn_Scofield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Draperis / David_Klarkson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Manuprāt PG, CS, UNRP Gun Fear, UNRP Beh, UNRP Selling. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Shawn_Scofield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Leonardo_Defartje un Blaine_Steinhauer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es iznāku no domes, redzu ka GSG Blaine's nošauj kkadu čuvaku, es ar rp izvelku dienesta ieroci ,lai izlīdzēti mentam arrestēt, jo viņs bija ar ieroci pie domes un apdraudēja mentus. A nē ments mani No dmo ar to gsg fruktu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/e8nnp7790f5heo91sfem.png http://www.bildites.lv/images/xhfvioujegyo94lt7sm.png http://www.bildites.lv/images/ra69obxpi5mz7jkdiax0.png
  9. 4 brīvdienas, mīeeeeeegs es nāku!

  10. Bļ*ģ šas uz skolu jāiet...

    1. Jekoo

      Jekoo

      Brivlaiks 4 dienas :D

  11. Tur menta nebija, no infernusa tie čaļi šaudijās, es ar kolēģi no spawn puses skrējam tevi novaldīt. Tāpat kaukāda servera ig vēsture pastāv, jo tad pārbaudītu tev lago vai nē, nebanotu uzreiz. Nav admini tik slikti šeit, it īpaši vecie admini vnk zajbiss ir, nav kur piekasīties.
  12. Sorry par lieku postošanu, bet nu comeon... admini ar nav terminatori kas 24/7 sēž un visu atceras. Viņi ir normāli cilvēki, kas piemirst un visu nevar atcerēties.
  13. A bet, ss vai kaukkads vid ir? Un kapēc pie stacijas šaudijies? CS much?
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Shawn_Scofield 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Skyr_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā DM, CS + Manuprāt HP haks, bet višs saka ka hp iebugojas vnk. Bet liekas ka haks jo 1reiz ieliku šito pirms kādas stundas un višs momentā izdzēsa un nobanoja mani forumā, bet Mērs palīdzēja un atguvu kontroli par profilu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : EDIT: Liek vēl aizdomāties.
×
×
  • Create New...