• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Latvietis*

Leģenda
  • Posts

    1,072
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Latvietis*

  1. http://steamcommunity.com/id/udmurds 20 eiro. Interesē? - raksti.
    1. Maikijs.

      Maikijs.

      neko jau, 20 euro.

      esmu sausā pašlaik, besī.

  2. http://prntscr.com/a3i8nl - Kad mērs neatšķir MIX no MG.
    1. Show previous comments  1 more
    2. Osᴋᴀʀ Rᴀᴜʟ Vᴇɴᴅᴇᴛᴛᴀ

      Osᴋᴀʀ Rᴀᴜʟ Vᴇɴᴅᴇᴛᴛᴀ

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    3. Sniegs*

      Sniegs*

      Iemetu cietumā viņu , saka , kurš RL mēru mestu cietumā ? Nu ja , kurš RL mērs ietu uz nelegālām sacīkstēm un būtu goda viesis ?

    4. Brūce

      Brūce

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  3. 1. Tavs niks spēlē : Jonny_Halsey 2. Administrātora niks spēlē : Andrejs_Turner 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tātad. Pamanīju, ka Andrejam uzvārds ir Turner. Likās interesanti, vai viņš ir prasījis atļauju "Ģimenes galvai", jo taču bez atļaujas tāpat vien nevar mainīt. Nu vismaz, ir redzēts jails par to "maini uzvārdu", jo redz kāds ir uzlicis kāda uzvārdu bez ģimenes galvas, tad man šis arī nelikās izņēmums. Prasīju viņam pašam, vai ir prasījis atļauju family, viņš teica, ka kaut kāds Jānis ir atļāvis, bet Turner family galva tiešām nav Janis_Turner nekāds. Tādēļ pieprasu, lai viņš maina uzvārdu, jo bez atļaujas licis esošo. P.S.- Turner family galva ir John_Turner un otrs ir Lee_Turner, (Lee_Turner man iemācīja RP, daudzi vispār tādu neatceras). Šeit ir link uz Lee_Turner foruma acount
  4. 1. Apraksts par problēmu : Tātad, man raksta vai negribu pieņemt darbā N-Times, vēlos atbildēt, bet citam spēlētājam ir tieši tāds pats telefona numurs, tādēļ atbildu neīstajai personai. 3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/9w2grf
  5. Normāls sods par to, ka DM stacijā, es viņa vietā filmētu un 2 dienu banu Tev iedotu! Šis ir RP serveris, ne freeroom. P.S.- Kova teica, lai ieviešam serverī rp, to mēs tagad darām un jailojam tādus, kā Tu!
  6. IP sakritības neunbano. Maini IP
  7. http://prntscr.com/7q8rb0 IP Sakritības neunbano. TC
  8. Nomainiet vienkārši no rp servera uz freeroom un nebūs iebildumu. Es netiecos pēc nekāda 6 LVL. Pietiks man ar 3 nākotnei lai varu banot Var redzēt ka jums patīk erpot. @tautas modrā acs Tu laikam lasīt nemāki. Es teicu, ka tas nav mans mērķis. Tu esi zemāks par zāli. Heitojiet droši mani, bet jailošu visus par rp pārkāpumiem, kamēr vēl vien šis būs oficiāli rp serveris.
  9. 1. Tavs niks spēlē : Jonny_Halsey 2. Administrātora niks spēlē : Zigis_Middleton 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju: Viss sākas ar to, ka Zigis ienāca serverī un rakstīja pa /o ka LS lidostā taisīs pasākumu, kur lidos ar lidmašīnu. Domāju, ka būs normāls RP kur viņš izvizinās ar lidmašīnu pāris čubakus, vai arī rādīs savus gaisa trikus. Izrādījās citādāk. Viņš kā professionāls RP spēlētājs nemācēja no sākuma atrast lidmašīnas ID, tādēļ ilgi meklēja to par internetu, beidzot atradis to iekāpa lidmašīnā, tad viņa IG sieva viņu NJ no lidmašīnas un tad viņš viņu NJ. Nu tad NJ party beidzās un Zigis kā īsts pilots gaidīja, kad visi saleks uz lidmašīnu spārniem. Tā nu viss sākās. Viņi pacēlās gaisā. Tad es sāku jailot visus par PG (kā jau normālam adminam pienākas pildīt savus pienākumus nešķirojot draugs, vai nav draugs). Es gandrīz visus jailā salicis un tad booms- Zigis izkiko mani no servera par to,ka patiesi visus esmu jailā salicis par PG. Es ieteiktu padomāt kādus konkursus Zigi Tev rīkot. Šis ir RP serveris, ne freeroom, nu tā vismaz rakstīts šeit: Mans mērķis ar šo sūdzību nav tāds, lai Zigim samazina acc līmeni vai kā citādi saistība ar acc, bet lai Zigis pats saprot to, ka viņš pats ir viens liels nonrp admins. Ja Tu reiz rīko konkursu, tad RP, jo es neredzu nevienu noteikumu Zigi tādu, ka, ja notiek konkurss, tad RP automātiski vairs nav spēkā un viss. Visi sūdzas, ka RP nav bla,bla,bla, bet paši neko nedara,lai būtu RP šajā serverī un kad redz es cenšos pašam Zigim ieskaidrot, ka tas ir max PG viņš paņem un rīko joprojām un mani izkiko par to, ka es visus patiesi lieku jail. Cenšos tikai ieviest vairāk nedaudz RP. Spiežat droši Dislike Zigīša fani GL&HF nonrperi. (Jailošu visus kuri neievēros rp).
  10. Var redzēt kā Tu šauj(lodes pret mašīnu, ne tikai no m4a1)+ dzirdēt. Beidz izlocīties. Ievēro RP un pats Tu esi low. E: Pat 6 lvl acc pasaka, ka Tu esi vainīgs.
  11. Būs edits ar video! E:Var redzēt ko jūs darāt
  12. 1. Tavs Niks Forumā : Latvietis* 2. Apsūdzētā Niks Forumā : #BadGirl 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņa nezinu kā, bet pati apgalvo, ka uzlauž steam acc un tirgo tos forumā. Tas nav normāli, manuprāt, un viņu vajadzētu supspendot, jo kontu uzlaušana ir nelegāla, tātad viņa šeit tirgojas ar nelegāliem profiliem, kas ir sodāms. 4. Pierādījumi :
  13. Neuzskatu par pamatotu DM. Un tāpat Tev tur ir QS skaists.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jonny_Halsey 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jilla_Birkin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pienācu, gribēju uzerpot. Un bāms. Sanāca nesmuki no Jillas puses. Visu var redzēt skaisti video. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Kaut kāds lags video. Tūlīt būs tālākā video daļa. Atvainojos.:
  15. http://prntscr.com/7m4ed6 Esi smuki uzvilcis "-". Par administrācijas mānīšanu nav sods ?
  16. . Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon_Halsey 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniel_Knife 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult jautājuma formā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  17. Nav sūdzība pēc parauga. SS nekāda nav, ka ielikts jailā- nekā. Un par jail nevajag pierādījumus. TC
×
×
  • Create New...