• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Lemon*

Lietotājs
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About Lemon*

  • Birthday 05/05/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    .

Recent Profile Visitors

1,499 profile views

Lemon*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jaden_Street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī Arsenijs_Dobrenkijs, Eric_Davidic 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:nonRP, , CS, stāvoš DB, DM 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinju 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jaden Street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Jason Mayer 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:MG, CS, bet man 2. ss nav /time, pirmajā redzms kur kliedz, lm smird, tas ir ar time, bet otrajā arī var redzēt to lm smird, bet tur nav time, takā jā, tas ir noticis vienā laikā apmēram! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. Pamēģini iejiet IG, tev toč ir paildināts, man ar tā bija!
  4. Ja tā tad labi, nezināju ka tā ir, bet nu viņš ar to wep rokās bija kādas 3min, tad nezinu kas notika, aizgāju prom!
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jaden_Street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Mey_Gipson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CA 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Vinja 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. 1. Tavs niks iekš serverī?:jaden street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:mason bowman 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jaden_Street 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Ei_Diablo 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Stāvošs DB, DM, CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Lūdzu izskata tas admins kurš vispār BANOT VAR, un lūdzu lai arī tad nobano, gribas redzēt ka arī kautkas notiks!
  8. Jebaķ, man jāsāk visi posti no jauna, viss... Mani 950posti galīgi papisti :( jebaķ, viss no jauna

    1. Show previous comments  1 more
    2. - FUNK.

      - FUNK.

      atkal i-kraninsh jastaipa no jauna.

    3. - Rinalds.

      - Rinalds.

      Moš nebiji pelnijis? -_-

    4. W1ZZ
  9. Jebaķ, man jāsāk visi posti no jauna, viss... Mani 950posti galīgi papisti :( jebaķ, viss no jauna

  10. Jebaķ ielupijat patērēto laiku http://prntscr.com/37b0rq

  11. Jebaķ ielupijat patērēto laiku http://prntscr.com/37b0rq

×
×
  • Create New...