• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ᴍᴀᴋsɪs ᴍᴀᴘᴘʟᴇ

Lietotājs+
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by ᴍᴀᴋsɪs ᴍᴀᴘᴘʟᴇ

  1. bļe, tu pats nevari iedomāties, cik faking grūti būt mēram uz šo amatu vairs nekad neiešu, jau uzrakstīju atteikumu.
  2. http://prntscr.com/3z1dy3 http://prntscr.com/3z1e1x http://prntscr.com/3z1eev http://prntscr.com/3z1erw nahren tādus kā tevi.
  3. 1. Tiem čaļiem max rang, jo pazīstu viņus, norm čaļi. 2. Man ir skype sarakste, kur dižojies kāds cleo un s0b tev ir 3. Izmetu no domes, jo visu laiku lamājies, mixoji, slinkoji, pat meti ārā cilvēkus bez iemesla! 4. Ooc insult, jo draudēji mani ar s0bi terrorizēt. 5. Sūdzība aplama, jo nav /time ;)
  4. Zonai 51 tika samazinātas algas dēļ nepakļāvības domei un slinkošanas. Domei ir tiesības to darīt. Lai armija uzvedās normāli, dabūs algas atpakaļ.
  5. Stulbs esi? Pēc pareizrakstības pēc reidžojoša 11gadīga deģenerāta. Vienīgais, ko saskatu sūdzībā ir mix. Man arī ir video, kā tu spawnā dauzi visas mahas, mani cardm, ooc insult, cs, nonrp. ;) Tāpēc tādi vārdi un attieksme no manas puses
  6. lel, tavā sūdzība ir tik daudz gramatikas kļūdu, itkā būtu 5 promiļu reibumā. Algas zonai tika samazinātas rpisku iemeslu dēļ, jo uzskatījām, kad viņi nestrādā pietiekami daudz. kā arī, adminiem. Lūgšu nahranizēt šo personu par aplamu sūdzību un multiacc ;)
  7. ohuel lee? cerēju, ka mūžam būsi gsg patriot soryy par postu
  8. Gudrs bļe, ko tad liek? Bans uz 14-365 dienām par wh izzagšanu, sorry ka postoju šeit.
  9. OOC insultu nesaskatu, kā arī sūdzības liek par sevi, ne citiem.
  10. Atvainojos, ka šeit postoju. Jānis Jarāns ir Latviešu komiķis/aktieris, parasti ar greiziem nikiem ir hakeri ;)
  11. obligātā literatūra - 5 Grāmatas, Divas poēmas(manai literatūras skolotājai nav dvēseles) :(

    1. Show previous comments  3 more
    2. Redlers

      Redlers

      Omg , pa vasaru mācies ?

    3. Redlers

      Redlers

      Sadirs ūčenei kautko , ķip esi izlasījis ntā kko

    4. ☯ imstonedashell

      ☯ imstonedashell

      pirmo reizi redzu čali , kurš par to runātu , parasti jau visiem uz to "obligāto" literatūru pajāt ; D

  12. Tremekam acc off vispār vajag, viņš neaktīvs ir, bieži nepatiesi bano un sūdus vāra.
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Maksis_Mapple 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Salvis_Barsetti 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insult, cardm, nonrp, cs 4. Kā vainas dēļ tas notika? - viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): cardm, cs, nonrp ooc insult
  14. mp** izmirst. =) http://prntscr.com/3vljro

    1. Edijs_Tremeks
    2. Rossols

      Rossols

      man loti zel ;(( nabaga lisaks un loxie ;( nevares nopirkt prezervativus ;((

    3. eveex
  15. Labi, sāksim ar čatu: lai atvērtu čata logu un rakstītu uzspied taustiņu "T" uz klaviatūras. Parastais čats ir domāts kā tēlu čats jeb in character čats, tur tu raksti to ko saka tēls tēlam(nevis tu pats kā cilvēks citam cilvēkam) bet tikai spēles personāžs spēles personāžam, lai čatotu ar citiem ārpus spēles pirms tu kautko raksti ir jāraksta /b. Kā iesākt spēli: Izīrē motorolleri spawnā, uzraksti čatā /gps -> autoskola, aizbrauc līdz turienei, kur rāda kursors virs tavas galvas, tur nokārto braukšanas eksāmenu. võala, taad tu vari braukt ar mašīnām, lai varētu lidot ar lidmašīnām un braukt ar laivām ir jāuzmeklē instruktors, bet tas jau vēlāk. Kad esi nolicis tiesības dodies uz karjerām, tākā tev jau ir tiesības tu vari strādāt ar iekrāvēju, tā var ātrāk nopelnīt naudu. Tā tu karjerās strādā līdz otrajam līmenim, to cik tev daudz ir jāspēlē līdz jaunam līmenim vari atrast /main->statistika katru stundu ir tā saucamais "Pay Day" kurā tev pieskaitās viens pieredzes punkts, lai sasniegtu otro līmeni vajag astoņus tādus. Kad esi sasniedzis otro līmeni, dodies uz domi(/gps var atrast) aizej līdz sarkanajam punktiņam, izvēlies taksista darbu, čatā uzraksti /fare un strādā kā taksists, kad iegūsti trešo līmeni, tad strādā kā automehāniķis, ar komandām /repair <spēlētāja id> <cena> un /fixcar <spēlētāja id> tu vari salabot transportu kādam citam spēlētājam. Ar komandu /reill <spēlētāja id> <cena> tu vari uzpildīt kādam mašīnu un pats no tā nopelnīt, kad iegūsti ceturto līmeni tad sākas pavisam cita spēle, tu vari doties uz organizācijām. Manuprāt ar šo pamācību pagaidām pietiks Cerams, ka palīdzēju!
  16. Ir maz produktu piegādātāju, kā arī ir nereāli viņiem uzražot 20000 produktus, pasūti 500-2000 iesākumam.
×
×
  • Create New...