• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Anonym

Lietotājs+
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Anonym

Anonym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Jack Goldmanis Pārkāpēja segvārds serverī: Lamar MacTavish Detalizēts apraksts - DM, mani, plusā viņš vēl citus DM'oja spawnā nost. Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/viewer.php?file=eezjrya2356q9ronoeem.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  2. [sAMP.LV] Sūdzības par spēlētāju ​Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Pārkāpēja segvārds] Tavs segvārds serverī:Jack Goldmanis Pārkāpēja segvārds serverī: James Rex Detalizēts apraksts - Spēle pa nepar ko iedod 7. zvaigznes ar iemeslu [Kucēns] Kā vainas dēļ, tas notika? Viņa Pierādījumi: (ss vai vēl labāk - video). http://www.bildites.lv/viewer.php?file=2x3fyh0vxe5jsed0wmq.png Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn. EDIT: Virsrakstam jabūt-Sudzība par James Rex! Atvainojos!
  3. nu jā es sapratu visu ,bet zināji ir tāda lieta kuru sauc lagi kad tāka kad tevi novāc ja tev ir moodi tu nocrasho ,bet tu rādies online !Bet juus tikunta vinejat teruu tapēc Win.Win P.S PIedodiet kad rakstu seit!
×
×
  • Create New...