• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mack_De_Costa

Lietotājs
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Mack_De_Costa

Contact Methods

  • Discord
    linards.vanags

Profile Information

  • InGame
    Mack_De_Costa

Recent Profile Visitors

321 profile views

Mack_De_Costa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Tev derētu iemacīties braukt!! ;D jobani vrod kas pa sikajiem
  2. Ja tas ari butu es kaur nebiju tas name tag var but fake
  3. Jeeeej... ko lai saka es tgd SAMP lielakais dmeris ;D nu takš liec mani jail aiziet nu...
  4. Vecais apsties tā čaļ niku (ķip manu) reali nevar saprast un man ir vismaz kadi 5 liecinieki ka biju riga tajā laikā...
  5. Wtf.. tas ir kkads fake.. čali apsties precizi manu name taja bridi.. (Es tas nevareju but jo biju rīgā ir liecinieki tam!)(Vai ari kadam ir mans acc)
  6. Atvainojos par kvalitāti jo IC screeni nestradaja nacas bildes caur telefonu!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack_De_Costa 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nosva bez Rp tad sakam dirsties OOC pec laika uzmet man 2 zvaigznes IC par policista apsaukasanu kaut vai runajam OOC tad uzlika NonRp roku dzelzus un iemeta uz 2h (Vins doma ka tiks vienmer sveika cauri jo pazist jus adminus taks pastieties cik vins siks un nemak spelet reals NonRperis un hakeris vinu pat OMEGA pienama bez RP situacijas) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/a8wd2e28#wfkfspnq
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack_De_Costa 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick_Martinez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nosva bez Rp tad sakam dirsties OOC pec laika uzmet man 2 zvaigznes IC par policista apsaukasanu kaut vai runajam OOC tad uzlika NonRp roku dzelzus un iemeta uz 2h (Vins doma ka tiks vienmer sveika cauri jo pazist jus adminus taks pastieties cik vins siks un nemak spelet reals NonRperis un hakeris vinu pat OMEGA pienama bez RP situacijas) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/a8wd2e28#wfkfspnq
  9. Tas tavs screans izstas taka uz modes skati taisits, ja kas mes skilu kacajam un kads sakars ar mani tur vnk wtf?
  10. Pirmam kartam man tika dota pavele izveletus cilvekus nogalinat! un tas ss nav pieradijums es tasu DB jo esmu policists un es to dariju ar RP pirms saki ka nebija RP pieradi!
  11. Piebilstama lieta man tev jautajums ka tu vareji ar sasautu furi aizbraukt mierigi talak vesalas 3 reizes? HAX? nebrinos ka tevi kick no servera!
  12. Atvainojiet kungs bet jus visi brutali uzbrukat musu policistam demolejat vinus un vesali 4 policisti gaja boja saja laika, sapratam ka ta tas nedrikst turpinaties un ar generali sazinoties mums deva atlauju jus iznicinat! + Bija Rp ka taisa db i kad izkrasas i kad ir izkaries taka vis bija cotkas ari traumas netika gutas taka nevaino mes daram savu darbu!
  13. Es nedraudeju spridzinat domi pieradi jo nesu to darijis!
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack_De_Costa 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arthur_Corty 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pilnigs NonRp un MG zvaigznes 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : SS (http://imgur.com/a/vcxDR)
×
×
  • Create New...