• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

KristiansM

Lietotājs
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KristiansM

  1. Par šadu DM banu neliek,tas ir 1,liek tikai cietumsodu,ja DM-o tad liek cietumsodu...
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Chriss_Cobalte 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Dave_Bukster 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :OOC ins 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/m7nqzbju#/
  3. A tu vari vienārši tāpat taisīt carDM,ko man darīt skatīties un viss?
  4. Diss. Manas vainas dēļ ? Kurš te carDM taisīja ?
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alberts_Boradacs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daniels_Keisels 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :NonRp Uncuff un OOC ins, vienkārši low 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) 1. https://failiem.lv/u/cwq33e63#/view/sa-mp-076.png 2.https://failiem.lv/u/pxt84ptk#/view/sa-mp-074.png
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alberts_Boradačs 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Randy_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Viņš apcietināja cilveku,bet uzstaisīja nonrp uncuff 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video): https://failiem.lv/u/my3r299b
  7. Diss.Biju blakus redzēju kas notika,pats iznaci no pirmās un sāki Ādolfu Kontakti sist. Tad pēkšņi raksti kad viņš tev DM.
  8. Es ilgi nebiju spēlējis sajaucu catus kam negadas? Nesodat es mainīsos!
  9. Es rakstu pa savam nevis pa tavam va HIGHT RP! Tur ir teikts ar abu! Gaidam Džesiku!
  10. Jā, atrod bagāžniekā atslēgu, nākošajā komandā tev viņa ir rokās. Tu laikam nesaproti atslēgas jau man bija rokās un es rokās meklēju bagāžneka atslēas tu vēl nesaproti?
  11. Tad ko tu meklēji bagāžniekā? Tāpat tu bagāžniekā atrodi un pēkšņi atrodas rokās? http://prntscr.com/fgww4i Šinī screen ir redzams ka es meklēju bagāžnieka atslegu, tur teikts atrod bagāžnieka atslēgu
  12. Tad ko tu meklēji bagāžniekā? Tāpat tu bagāžniekā atrodi un pēkšņi atrodas rokās? Kā es varēju meklēt bagažniekā ja es pat to nebīju atvēris?
  13. Es atslēgas meklēju sev rokās jo viņš tās man iedeva no savas kabatas man rokās,kaut gan viņam tur bija lowRP pastes screen!
  14. Es iemetu tādēļ, jo tev lika paņemt ats'lēgu no auto.... Ko tu mūldi viņš man atslēgas deva rokās tas viss redzams screenshot ka viņš tās ņēma ārā no kabatas Pasties! Un man ir jautājums kāpēc tu viņu neliki cietuma viņam bija lowRP tāpēc ka draugs? Šitā jau nau godīgi admin aizstāv savus draugus un kur pārējiem spēlētājiem mugura?
  15. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Kristians Cobalte 2. Administrātora niks spēlē : Owen Vendetta 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://bildites.lv/a/rtztfdj6#hwkvjr52 (Tur ir divi attēli! Redzams mans RP un Dave Thompson RP) 4. Apraksts par situāciju : Man bija jāmaina kaut kāda riepa,kaut gan tas Dave Thompson nedrīkstēja man likt to darīt,mani ielika pa lowRP? Ko? Kāpēc neielika Owen Vendetta to Dave Thompson ja viņam bija vēl zemāks RP nekā man gribētu lai sodīti tiek abi nevis es kuram RP bija labāks nekā Dave Thompson. (Soda sistēmā nemaz nau tāds lowRP) Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  16. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kristians_Cobalte 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Remington 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es izsaucu aksistu un braucu uz "Prizmu" strādāt tad pa ceļam viņš taksistā ietriečas un es teicu: Tu braukt māki? Viņš sāka šaut 4. Kā vainas dēļ tas notika : Dēļ satriekšanās. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://bildites.lv/a/ak2p2mqh#496nz6au (Tur ir trīs Screenshoti) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  17. Es tāds nēsmu takā gribēšu unjail kad būšu on jo tagat jau varteu normali igrat! Labāk pabrīdini nākamreiz jo 2 reiz es to nedaru un tie kuri dara tos ari bano nevis bez bridinajuma poņīl?
  18. Nu un?? To ka viņš mani nogalināja to tu neredzēji un tev bija jakiko pa JailDM? Vaitad ne gudrīt? Bridinājums moš ir jādod?
  19. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Kristians_Cobalte 2. Administrātora niks spēlē : Jim_Charleston 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/72sgss8v/45660/original.png 4. Apraksts par situāciju : Es iegaju RP.SAMP.LV severī esmu cietumā un gāju strādāt taisīt ieročus 3 cilvēki teic izlaid es izlaist nevarēju tad bez IC iemesla man sāka sist nost es viņus visus 3 piekavu un viss eju un BAN par JailDM kur tam Jimam loģika? Vispirms ir Kick JailDM vaitad ne? Jim ko tu tad viņiem nedevi JailDM BAN? Moška tavi draudziņī? NE? Gribu lai es tieku unganots un ari unjailots jo es to laiku varētu nosēdēt nevis dabutu unban un vel jāsēž.... Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  20. [SAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Kristians_Cobalte 2. Administrātora niks spēlē : Arthur_Cortez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/g9j8sqmu/45454/original.png 4. Apraksts par situāciju : Es braucu patroļēt jo meklēšana bija Daniel Shadow kuram bija 3 zvaigznes apturēju un autovaditājs izskāpa u nes viņam teicu Jūs tiekat arestēts par Ātruma pārkāpšanu. Tad pēkšņi mani ieliek cietuma pa CS uz 100min. tas ir 1h 40min. viss screenos ir redzams ka viņam ir 3 zvaigznes nevis 1 kā teica Arhur_Cortez gribu lai mani unjailotu un lai Arhur tiktu sodits šajā amata. Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
×
×
  • Create New...