• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kalumčiks

Lietotājs+
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

About Kalumčiks

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Scott_Callum

Contact Methods

  • Discord
    axaxaxax

Kalumčiks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Ja pareizi sapratu tev pašam PG. kur tu iebāzi 15 ļimakus? sorry bet gribēju piebils Tāpat būs warn ;(
  2. Es zinu ka es dabūšu BAN. jo cik cilvēki nav dabujuši ban par šitādiem sūdiem. Un tas pats kas agrāk bija aktuāli, ka JAIL nenāca HP nost, admini toreiz arī banoja par to, kamēr paši neizprovēja.
  3. Tapēc ir tāda lieta, ka ja izlien mazliet no stūra, tev rādās ka trāpi, bet tam kurš tikka sašauts nekā nav. Kapēc tad tu domā, kapēc visi tā dara? jo tā ir grūtāk nošaut..
  4. Nē nē nē. Ja šinī video neieraudzijāt, gan es noķeršu viņu. jo visu laiku kā adminu nav viņš hako ar hphack par aim vel nēesmu pārliecināts, jo šaut var iemācīties
  5. Nē nemaz. Un vispār modam te ir ko darīt? UN VISI MANI BIEDRI KAS BIJA UZ DOTO BRĪDI FABRIKĀ, VAR APSTIPRINĀT TAVU HAKOŠANU
  6. Ak dievs. Nu davaj, davaj. Servera vaina. nu jēēbāl Uz otru tavējo neuzrāvās serv vaina, uz mani arī nē, stāvējām vienā vieta. bet bļa uz tevi kka trāpijās. NOŽĒLOJAMI Ok gaidu tavu video. 1. comment tu to jau nevarēji pateikt. kad saprati ka kkadi pierādijumi ir uz tevis tā sāc izlekties ar visādiem tekstiem!
  7. :D tu laikam esi tik maziņš cik es tevi iedomājos... Kam tad tās asinis? no pildītās riepas iznāca?
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez, Hp Hax. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex_Messi 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Hp hack. zinu esmu paspējis paķert tikkai uz pašām beigām. bet es domāju ka visiem tikkuntā būs skaidrs! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu manas noteikti ka nē! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Tavs segvārds serverī:Enrique_Gold Pārkāpēja segvārds serverī:Ethan-Murray Detalizēts apraksts - AFK terras laikaa SKATATIES UZMANIGI KARTEE REDZ KA IR RIFU CLIST UN TAD VLA CLIST Kā vainas dēļ, tas notika? - Vina Pierādījumi:
  10. Jus esat tik maximali atri ka es nopirku unjail, varat TC.....
  11. Kaada tev aplama, TU MAZ DALEC KAS IR DM UN KAS NAV DM, Vnk nelien dirsaa tam Stivam, atver acis un sac normali adminet, nevis tadiem cilvekiem kas tev nepatik ieriebt... PRO ADMINI....
  12. Tu tagad salidziini Hood ar Ielu, stulbums, IC iemesls ir labs, jo kursh gudrs cilveks iebrauc citas gang hooda un prasa vep, pietam caur OOC chatu, Un es teicu pazudi Tpc IC iemesls ir vnk labs, takaa nedirs te ka nav IC iemesla!
  13. 1. Tavs niks spēlē :Enrique_Gold 2. Administrātora niks spēlē : Stivs_Quattros 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=rD-ShBKRauQ 4. Apraksts par situāciju : Tatad normali ar RP, Ar IC iemeslu ar Bridinajumu saku saut VLA savaa hood, bet nu redz ka Sitam smartass liekas ka tur DM, Logika?!?! Ieliek mani jail pa DM uz 2h....
  14. Apsveicu ar WP, un es tevi nenoshavu Mazuli. Un DM nejau es uztaisiju takaa nemuldi
  15. Tavs segvārds serverī:Enrique_Gold Pārkāpēja segvārds serverī: Paul_Reay Detalizēts apraksts - HPH Kā vainas dēļ, tas notika? - Vina Pierādījumi:
×
×
  • Create New...