• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-W_W-

Lietotājs
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About -W_W-

Contact Methods

  • Discord
    nebūs

Profile Information

  • InGame
    Neteikš

-W_W-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-25

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : curt4life<3 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tahoon Porkez a.k.a Mark Remington - Multi Profils.. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs atlidojām, lai nošautu viņa sabiedroto, viņš beigās nešāva, bet gribēja izmantot savu kruto haku "/rem" , lai respawnotu viņa mašīnu, un man būtu vieglāk nošaut vēl runāja par saviem "dgun" kā arī pats vēl pa skype teica šo: "Es tulīt respawnošu...Ša papisīsies tā mašīna...Pazuda!" , tieši tas moments, kad tu tiec filmēts un neapzinies, ka hakošana padara personu ievainojamu! :) Un vēl pie tam nevaig izmantot multi profilu -> Laumiņa visu mūžu neaizsargās tevi. Tavs multi profils iekš spēles -> Mark Remington. Aizej vēl nomainīt Skype niku uz Leticigais, un šeit foruma niks Ticigais. - xDDD .. Veiksmi ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Tahon a.k.a Mark Remington (Multi) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/112514-s%C5%ABdz%C4%ABba-mark-remington/&do=findComment&comment=883385 http://prntscr.com/ige9fr http://prntscr.com/ige9pf http://prntscr.com/igeegx http://prntscr.com/igecyi http://prntscr.com/igebsk https://www.youtube.com/watch?v=mS0YSyBWn9k&t=6s Ja vēl ar šīm bildēm/skype/forumu/video - nepietika, lai pierādītu tieši to, ka persona izmanto multi profilus, tad es esmu melns nēģeris, kas dziet dušā dziesmu "Es nevaru būt balts".. K..??
  2. Tieši tā nopirksi unban, saņemsi vēl par šo ;) . Lieki 5euro izmesti būs. :D Varbūt pietiks gudroties un aizstāvēt savus fanātiķus? Tev cs, jo nav jau pirmā vieta, kur tu stāvi uz vietas un raudi par problēmām, kas notiek tev blakus. Kādreiz, kad notiek šautiņš tavā vietā, tu stāvi apmīzies/-usies, un RL - tu nemuktu prom? Izstāsti savu problēmu.. RL - ja pa tevīm šautu, tu stāvētu uz vietas? Rly? :D :D Atver vaļā un izskaidro savu pārkāpumu.. ((Nu bet protams, tā ir spēle, tur jau var pastāvēt uz vietas, ja būtu Realitāte jeb dzīve, sen aizskrietu un noslēptos.!))
  3. Nu jā iespējams, ka tie bija lagi, bet vaitad, lagos var iešaut slīpas lodes šaujot taisni? AM, es to īsti nezinu kā tas ir iespējams, tikai "ProAim" to atbalsta, un citas palīgprogramas. Bet ja tie bija tie saucamie "lagi" , tad tur max var par cs + cardm iemest, lai jau apkopo visu sūdzību administrācija. ;) Bet pārējiem, nu heiterīši? -Domājāt, ka IG esat vareni ar NonRP izgājieniem? Ai ai ai ai..
  4. Tur bija Iemesls kapēc tika nošauts, es vismaz to nedaru tik publiskās vietas, tā bija teritorija, un mans boss 'EM" līderis iepriekšējais man teica, lai sagaidu pie Fabrikas, ko man citu darīt? Maksāt sodu, kuru nevēlos? -Es no sākuma domāju, ka būs cietums, bet administrācija nereaģēja tā saīsināti kā jūs mani apspriežat. :) Neko pretlikumīgu neesmu izdarījis, aizsargāju savu godu, savu teritoriju. Katrs mēs varam uztaisīt RP kā nelegālo bandu, nevis organizāciju, un rpot visu. Bet kaut kur pazuda bildes, laikam, kad dzēsu laukā pāris failus pazuda arī RP bandas bildes. ;)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Curt Collin 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rickie Carizzo - cardm / dm / cs - Jenots Xzayvian Mioko - fly hax / kickeris - Krutais Rajona Policists Tyler Mendez - dm / cs / nonrp - Tirliņš Josef Bezno - cardm / bh /aimiņš? - Mednieks Jonny Mainer - nonrp / pg - Sūdubrālis Antons Olmanis - cs - Pagadijās ceļā Jana Skudra - fly hax / hph ? - Karaliene Aleksa Vendetta - pg / nonrp (labs iemesls "netā poga") - Blondīne Lauma Stefanos - cs (kur nu bez šīs gudrās personas) - Gudrā Administrātore. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Par šo būtu labāk nerunājuši, tas saraksts ir patīkami garš, un veiksmi administrātoriem izskatīt šo sūdzību! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Pāris fujaki ar lidošanas spējām jeb hakiem un visādiem aimbotiem satēlojās medniekus, un tās gudrītes. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. Ja es Realitātē būtu krimināla persona un mani sodītu par mūža ieslodzijumu cietumā, tad jā riskētu ar to, lai nošautu policistu, jo tāpat man nebūtu ko zaudēt.. Bet tā kā, šeit var fantāzijas pielietot, par realitāti un samp, tad saprati manu domu? Tev ir norpot's "/radar", kad tu mašīnā iesēdies? Vai jau mistiskā veidā tas radars pats ieslēdzās, un nevaidzēja vaitad ar "RP" norpot radara darbību? :D Nju?
  7. Par šo momentu varu apgalvot tikai vienīgi to, ka esmu krimināla persona, iepriekš sameti zvaigznes ((MG)) , ķipa tavo neskaitās, ka tu brauc no aizmugures un bez RP met zvaigznes no mašīnas, ķipa ka brauktu ātrāk par 60km/h ārpus pilsētas, nē? Tas jau nav nekas traks? Es par tevīm vēl iemetu reportā, un pateicu, ka nošāvu tevi - pat administrātors man pateica to, ka tu visiem braukā pakaļ un no aizmugures flood'o zvaigznes, tas tak nav nekāds pārkāpums wne? Tagad atgriezīsamies pie šīs lietas ! Man bij jāgaida, kad izbrauks laukā mans Boss "EM" Līderis Alex Karters, bet tu maisijies ceļā un gribēji arestēt mani, man jau kā nekā ierocis vienmēr rokās atrodās, tā arī nošāvu tevi. Kas tur traks, ka krimināla persona atšauj kādu policistu? :) Uzspied vēl man "sarkano", ka pasaku taisnību par mentiem ! :)
  8. Pierādi to, ka viņš būtu kaut ko izmantojis, man vienalga par to +wp , tas neko neizmaina, jo visi zina, kas es esmu, un man forums nav vaidzīgs tik ļoti, netaisos pieteikties par līderiem n shiit. Labāk pasēdēt maliņā un pavērot hater'us <3 . "/me ieiet ucp" "/do būtu iegājis un redzētu: bans beigsies 14/02/2018 - 20:02"
  9. Tavs videoklips ir graujoš, pie tam var redzēt ka ve4ukam baigi labi lagoja tajā momentā spēle, to jau neviens tagad vairs nepierādīs vai tas ir bijis surfly's vai kāds haks. Sākumā pirms vēlies uzraut kādu hakeri, ieteiktu tablist pastīties, un tas vaitad nebij obligātais, lai noteiktu to, ka viņš hakotu vai nē? Es varu apgalvot, ka tā ir kompja vaina, ka ve4ukam viņš sāka lagot vai arī paša gta vaina, man tādas problēmas rodās pie hood'a, bet vēlāk arī to var saredzēt pie SF kalna.. Tagad par lagiem banosim? Okey.
  10. Klausies uzmanīgi no rīta vēl Grove Street bija sabiedrotie, rūdu palīdzēju dabūt lai varētu iero4us viņi sataisīt. Praktiski ir tāda lieta kā roleplay pārkāpums - cs - tā nebij publiska vieta, bet apkārt bija 3 savādas personas, labi 4 personas, bet 3 savādas organizācijas, fui nelegālās darbības notikās, btw tāpat neko nevar viņa pierādīt, bet tikai glupi uzdirst. Nu jā man ierocis vienmēr pielādēts, katram gadījumam. Jā braucu ar pielādētu stroķi vislaik, am nevar? Ko lai saka, šis ir RolePlay, un RP = Dzīves attēlošana iekš spēles, katrs to attēlo kā vēlās, ne tā? Ja, es dzīvē būtu mafijas biedrs vai to vadītu kā'piemēram salīdzini dzīvē "Yakuza" mafiju, ja viņu teritorija ienāktu kāds, to nogalinātu vai padzītu, te bija teritorija arī, kurā varēja mierīgi šaut nost.. Labi, tā jau ir dzīve, bet samp'ā ak pareiz, sampā katram jaunajam adminam vaig kādu sieviņ, kura pacubinās viņu, oi, vēl Bob Stefanos a.k.a Poffo , uzliks man 69 dienas ban , par to, ka pateicu taisnību? :D Banan4iks -> Atgriežoties pie tavām nejēdzībām, es īsti neizprotu tavu loģiku. Spēle ir 1 lieta, kura ir jaizsprot visiem, ka tā nav dzīve, bet tev viss ir otrādies. Palasi augstāk, kur rakstīju to, ka vaig attēlot dzīvi iekš samp'a kā vien kurš to vēlās, nevis būsim visi vienādi ! :) Tāpēc šī jau ir tā dažādība, kuru katrs vēlās padarīt savādāk.
  11. 1. Tavs niks spēlē : Curt Collin 2. Administrātora niks spēlē : Lauma Stefanos 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Viss sākās ar to, ka uzrakstīju "East Side Ballas Kingzz" , tālāk paši videoklipā redzat, kad administrātore pati uztaisa restore hp iejot paspecot kādu, nu lūk es izdomāju, kad varētu uztaisīt repliku pret tagādējo administrātori -> Lauma Stefanos, bet viss izrādijās tik iespējams kā nekad to nebiju sagaidijis no administrātoriem :) Šī specifiskā būtne pierādija to, ka var aizstāvēt groviešus, otra tāda pati bija Raitiņa, lai vieglas smiltis viņai, bet šī ir otrā parodija, no viņas. ;) Piedod Bobik, kad tavu sieviņ aizskaru, bet vaitad viņa nav pelnijusi dabūt brīdinājumu par nepatiesiem jail? Vai iedosat mutisko kā Raitiņai? Piedodat man, bet šādies nevar turpināties vairs ! Administrātores ir baigi lecīgās, viņām ir vienalga, kas notiek, un ko pārējie dara, viņām patīk labāk aizstāvēt savus drauģeļus. ;) Es pirmais atklāju uguni pret Laumiņu ciepiņu, pēc tam pa groviešiem, kuri ir mani ienaidnieki, bet to jau Laumiņai nesaprast ;) . Tad mans draugs atklāja uguni pa pēdējo grovieti, kas bija aiz mašīnas un saņēma jail tāpat kā es.! Kāpēc nevaidzēja jailot groviešus? -Es to ilgi nesapratīšu, viņi jau arī šaudijās, ne tā? Vai tie nav tie paši Administrātoru rokaspuiši, kad viņiem ir ļauts viss? Nekas traks, iedosim pērienu, bet nejau, tas uzlabos šī servera administrātorus. Kā arī tagad katram administrātoram vaidzēs sieviņu iekš spēlītes, lai viņas dabūtu vēl administrātora statusiņus? Es pastāstiju taisnību, bet viņai nepatika un nobanoja mani ;) Skarbā patiesība, ne tā, puiši?
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : curt4life 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacob Scream 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jau kuro reizi viņam izteicām brīdinājumus par šiem hakiem, bet neklausijās. :) Nokaitināja mūs visus - hakojot, šaujot pa mums ar hph, u.c. lietas ! Ap 10 sekundēm ir redzams tas, ka personai animācija noraustijās, bet hp neatņēma nost [sekmīgs šāviens] Pēc tam šī persona apstājās uz vietas, lai izslēgtu "hph" no s0beita vai cita cleo faila ! Pašā videoklipā ir redzams uz beigām, kad tika izslēgts haks un varēja atņemt dzīvības ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Paša hakera vaina :) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : šeit & video:
  13. Administrācijas darbu? -Protams, tu mani izkikoji par Jail//DM, kad mani noblieza Rory ;) . Baigo darbu tu darīji, kad sēdēja 4 spēlētāji iekšā un 3 cietumā :) :d_2: :pff:
×
×
  • Create New...