• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

WnkElvis_

Lietotājs
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About WnkElvis_

Profile Information

  • InGame
    4Life,3

WnkElvis_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-12

Reputation

  1. Nopirksi unban, dabūsi arī par šo :D Pacelšu uz augšu, jo administrācija vēl nav tikusi galā tā vismaz izskatās !
  2. Sākumā neredzi chatu, ka biju norpojis, ka ierocis atrodās rokās? Es esmu policists, kas ierodās uz banku aplūkot vai nav zādzības/n shiit pārkāpumi. Papildspēkus nesaucu, jo neviena nebija "ON" .. ;) Piefiksēt mašīnas ar rp braucot ar roleri? Are you fcking kidding me? :D Nejau es izkāpu ar ieroci laukā no mašīnas, un neuztaisiju RP pēc ietriekšanās sienā, un nejau es tā persona esmu, kas iekš spēles visus šauj! :) Šo videoklipu jau filmēju pie bankas, bet aizmirsu uzspiest recording podziņu "-" , pierādijumi šeit ļoti labi noder tam, ka tu sāc jau melot par savām izdarībām. Pirmajā pusē ap 02:58 -- 03:00 , redzams jau pirmais pārkāpums, kur netiek izmantots RP pēc trieciena, pēc tam trieciens ap 3:16~ notiek jau NonRP//Drive , bez Rp izmantošanas viens izkāpj laukā "Rembo" - saskatījies filmas tādas kā "Karstgalvji" - izlec no auto, po**j, lai jau šī nav "Dzīve", bet gan samp's, mēs neizjūtam sāpes pēc ietriekšanās sienā ! Mēs neizjūtam briesmas, realitātē, ja tu nošautu policistu, tev būtu mūža sods un tavs līdzdalībnieks dabūtu to pašu. Labi, šis jau ir samps, mēs varam taisīt NonRP Drive, un teikt ka nebija vairāk par 10% noņemtajiem ! Ap 02:58 noņēmās +/- [7%] , no sākuma nekūpēja automašīna, tad ka ietriecies tajā sienā pie Alhambras netālu uz tilta, parādijās kūpoš motors, ne tā? Aizmirsu vēl pieminēt tavu draugu, pie bankas "Realitātē" viņš nešautu policistu, ja viņam apkārt būtu cilvēki, ne tā? Šeit ir redzams jau no paša sākuma no Rickie Karizzo puses - cardm + cs. Pēc tam abi divi izdomā pašaudīties ar saviem hļevajiem rp pie tiltiņa, kas atrodās pretīm skeitparkam-alhambrai un cietuma ēkai. Realitātē ja tu šautu šajās vietās, sen jau būtu apbruņots ! -Ko, es varēju 1 izdarīt, ka neviena cita nebij on, ko pasaukt palīgā? Vaitad es paspētu 1min kādu pasaukt, ja jau būtu noslēpušies? :) Vai pat uztaisijuši "LogOFF" ? Sākumā noskaties videoklipu no sākuma līdz beigām ! ((Iekļauj vēl sava drauga pārgalvīgo braukšanu jeb streipošanu pa divām pusēm, pa pretējo pusi braucot pēc tam uz otru pusi. Tikai nestāsti, ka nezini csn noteikumus iekš servera))
  3. Kāds sakars ar sūdzību un reālo dzīvi? Tavai zināšanai esmu beidzis jau visas 12.klases, pirms gada ar pusi. Tev kā bērnam savos 18, un kurš vēl uzturās uz vecāku līdzekļiem būtu jasaprot, ka dzīve nav tik viegla un ir ar vairākiem pārbaudijumiem.. Ja jau samp'ā esi viegli aizkaitināms, kapēc vēl šeit atbildi uz postiem? -Uzdirst gribēji? -Vai aplauzies tajā momentā, ka lasīji šo tekstu, kas ir rakstīts apakšā zem šī? Kā jau teicu iepriekš, ka ja ir kādi pierādijumi, ka es būtu hakojis, tad ievieto pierādijumus nevis glupības raksti ! :) P.s. Neviens nelien citu personiskajā dzīvē. Ja vēlies līst iekšā personiskajā manā dzīvē, tad sākumā atļauju paprasi. Vai palūdzies! :D
  4. Kāda reklāma? -Ar galvu draudzējies? -Tā bilde nav safabricēta, žēl ka vēsturi nevaru paskatīties, pats uzrakstīji savu niku IG toreiz, kad buffalo atdevu, laiku atpakaļ. Ne, tā? Vēl pasaki, ka tā nav taisnība. ;) Kāds videoklips? -Nav man nekad bijuši videoklipi ar servera nomelnošanu. Pierādijumi ir? Vai tomēr slīpēts esi? Kā jau teicu, ja ir kādi pierādijumi, tad tos ievieto šeit, nevis glupi raksti huiņas. Moderātoriem ieteiktu pasekot līdzi šīs personas darbībām, lamāšanās neatvieglo sodu. ;)
  5. Man bija norpots, ka es staigāju ar ieroci, vaitad policisti nedrīkst ieroci turēt atrodoties bankā? Kā jūs brīdināt, ja paši šaujat pie Bankas? :) Videoklipa sākumu aplūko, Rickie Karizzo iekāpj automašīna pirms sašāvis manējo, laižās prom, kamēr es ar kājam sekoju līdzi, un labi, ka mani savāca civilais, lai paspētu jums tikt līdzi ;) . Gandrīz izprukāt bez soda = Jaila. Ja nebūtu šāvuši no sākuma pie bankas, nebūtu sūdzības. Kā var izmantot /m komandu rolerī? Pastāstīsi man? Kā likt apstāties? Bļaustīties pa "/s" komandu? :D Rembo vispirms lūdzu izproti savu vainu un iemācies izmantot komandu "/do" pēc ietriekšanās sienā, ja to vēl neproti izmantot, tad labāk nešauj. ;) Realitātē vaitad policisti ar savām privātajām/netrafarētajām automašīnām/moto - transportiem neķertu, ja viņa transportu sabojātu? Atopies vienreiz, un nevaig salīdzināt "Spēli" ar "Dzīvi", jo katru reizi tev būšu soli priekšā. Ja neesi saskāries ar šo dzīvē, labāk nepontot savu huiņu. Ja vajag, varat droši ielikt mani cietumā par ķipa "cs" , kur pilnīgi nekas pārkāpts netika. Kur es pārkāpju noteikumu? Ierocis rokā atradās pēc RP paņēmiena, un cs diemžēl tur nevar būt, ja es būtu bandā/nelegālajā, tad varētu tu man to pateikt, ka taisu cs. ;)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurtiņš 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rembo Carizzo & Rickie Carizzo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Iegāju iekš bankas papildināt mājas kontu, jau no tā momenta sāku filmēt, jo pats Frank Kamissano, teica, lai filmēju videoklipu, ja nu, kas būs ar ko pierādīt personu neadekvātās situācijas.. Videoklipā pat var redzēt, ka pie bankas - viens karizzo šaudās, un tajā pašā momentā, pats ieraudziju, ka persona Rickie, būtu jāsoda par massive cs, ne tā? Pie bankas DM , pēc tam pie Alhambras-Skatepark tilta teritorijas. Ne tā? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mazajiem draugeļiem no detroitiešiem galviņa sasāpējās, jo tiek nosūdzēti vienmēr. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Videoklipā redzams beigās, ka viens no Karizzo tika nosodīts tikai par "DM" , bet kur ta palika cs tai personai? Jo realitātē ar ieroci skraidīt pa ceļu nevarētu, jo uzreiz būtu sacelta brēka un ierastos specvienība/policija.
  7. Man ir wep spawneris? -Pierādi. Nevis glupi apgalvo.. Tu man IG teici , ka es esmu safabricējis sūdzību. Tu vispār zini, kas ir safabricēt? Vai tikai huiņas raksti? Iemetīšu videoklipu, par bazaru iekš; "Jaila" Z51 . Varēsi pastāstīt arī šeit, ko tu zini, kas nozīmē 'Safabricēt Sūdzību" - Ķipa es huiņu rakstu vislaik? Ieteiktu sākumā aizbraukt uz Stradiņslimnīcu Rīgā, tad atbraukt atpakaļ uz mājām. Tavai zināšanai, visas meitenes par ku#em nesaucu, ja tev kaut kas, ar galviņu nav kārtībā, tad tā nav mana problēma. Editā iemetīšu videoklipu, kur pats saki, ka tev poxuj par saviem hakiem n shiit + izskaidro tikmēr savu nozīmi, ko nozīmē pēts tavām domām "Safacricēšana" ... https://www.youtube.com/watch?v=_KwDl4dD_OI Tā ir safabricēšana? Srsly? -Man pietiek ar pirmo videoklipu, lai tu iegūtu 365, pat nevaig tās bildes, lai pierādītu ka hako + Mark Remington (tavs mullti acc) , pats vēl atdzinies, ka spawnoji sev ierocus, nevaig ievilkt šajos sūdos mani.. Ja ir kādi pierādijumi, kad es hakotu n shiit, tad liec iekšā videoklipu ne vecāku par 7dienām, tādi noteikumi forumā, ne tā? Jā. es atdzīšos, agrāk biju hakeris, tagad nevelk mani uz to pusi, lai hakotu. Skumji vai ne? :) Gatavo pierādijumus, nevis glupas sarakstītas huiņas.
  8. Pagaidi, vaitad par sūtīšanu tagad bano? :O :O Es domāju, ka vaig sākumā pierādīt vai ko tādu izmantoju, nevis glupi piņķerēties ar vārdiem. Bildīte diemžēl man nerādās, ja kaut esmu izmests no tava skype, man ir windows 10 ar savu skype programu, nav man nedz windows 8 vairs, kad var redzēt bildi, kas kādai personai skype atrodās pēc personas izdzēšanas/bloķēšanas. Kādā sakarā, tu mani iejauc otrā projektā? -Es šajā projektā esmu no 2k13 līdz .... - apniks.. Iegāju mēnesi/2mēnešus otrā projektā, un ? -Kas tur traks? -Es vaitad reklamēju šeit otru projektu? :D Hakus neesu izmantojis, jo tie man diemžēl nevazmožna palaist uz šīs versijas, ja varētu, tad jau sen būtu atjaunojies ar saviem hakiem pārdebiskajiem tāpat kā tu, bet lūdzu beidz drukāt huiņu, šeit vaig runāt par tēmu. Es nehakoju jau 7mēnešus. Pēdējo reizi palaidu vaļā botu zvejošanai, tas bij pirms 7mēnešiem. Ja man būtu haki, es jau būtu nobanots nevis cietumos ! Paldies par centību, bet lūdzu nepin mani iekšā savā lietā.! :)
  9. 1. Tavs Niks Forumā : Kurtiņš* 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Keni`js 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Problēmas ar galvu? Vai aprobežota persona ar AUTW/SOWT, hz kā viņas pareizi rakstījās, grupa ir viena, bet gudrības apdalāmas. Diez kāpē, moderatori wp nedod? Jo viņš ir "krutajā grupā", kur neviens šļupstētājs nedabūj +wp? <3 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/igfnfh
  10. Es tiku nobloķēts, tāpē arī neredzu tavu bildi. :) Bilde ir īstā, kā pats apgalvoji: https://prnt.sc/iges5o . Sūdzība nav safabricēta, tā ir taisnība. Es tev hakus ķipa sūtu? Ou, pierādi, ka es tos izmantoju! :) Bet veikur videoklipā esi redzams tu caur otru profilu Tahoon a.k.a Mark Remington -> Skype ieraksts ar visu servera darbību. Am, tu tiko pats sevi nodevi, es visas meitenes par ku#ēm, nesaucu, btw - tavas skype sarunas žēl, kad neierakstījās, tad pats aplauztos savos vārdos. http://prntscr.com/igfmcu - Sevi pats nodod izsakoties šajās sūdzības, rakstīta sūdziba ir par Tahoonn Porkerzz a.k.a Mark Remington [ Multi 365 abiem, ne tā?] Sāksim runāt par to, vai vari pierādīt, ka es hakus izmantoju? Vai tikai glupus skreenshotus ? Es vismaz varu pierādīt, ka tu izmanto hakus ! Tas mans videoklips un tā James Forest videoklips, no tava multi profila = > Tu vari skraidīt un teikt visiem to, ka gandrīz paglābies no bana, ja tiktu pārbaudīta ip adrese +ja varētu iemest šeit @Sarkanais Kamars - no server.log par to dienu, tad redzētu ip sakritību par tavu fake profilu. ;) Tad šeit nevaidzētu taisīt liekus postus un kā trakam editot postu.. Gudrības pie malas! -Esmu persona, kas nodos jebkuru hakeri, dmeri, nonerperi, un pārējos, kuri neizprot RP. Hakot ir slikti, ja pie tam, tevi var nodot pat tavi paša komandas biedri. Es nevienu samperi neuzskatu par draugu, tur tā fī4a, ja jūs domājat, ka savus draugus nododu, tur jūs maldāties ! :)
×
×
  • Create New...