• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

ParKoBansIG?

Lietotājs
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About ParKoBansIG?

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Kurts

ParKoBansIG?'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Es tak gaidu to banu, lai varu dabūt 3šo nepatieso ban, un atkal tikšu atbanots par taisnību. Es hakus nespēju ievietot sava window'sa, tas tak ir nožēlojami, lai hakotu ! Davaj tak ban - <3
  2. Tak ban 365 un lai ir 3šais nepatiesais bans, šito vēlāk uzfilmēju, ar tādām pašām sekām! :) to neiznātsa ne nofilmēt ne noskrīnot, jo man tak bandikams nebij ieslēgts.
  3. Vaitad ir aizliegti ped.ifp / mašīnas modi? Wow.. Tiem kam dators nepavelk viņus, tie jau paši vainīgi. :D :D Labi teikts "skolā abižo" - piedod draugs, nevis mēs visi otru gadu paliekam viņās, es jau viņu pabeidzis, tāpē esmu šeit jau no 12.00, tas kaut ko maina? Ir aizliegi haki, kas rādās otrai personai ekrānā tas ir aizliegts, nu nejau ped.ifp vai mašīnas modotās. Tur tak jābu pasistam, lai neatļautu modus izmantot, kas rādās tikai personai, kas to ir uzlitsis. Labi <3 . Kā teiksi mazais jakij.. <3 Davaj tak 3šo nepatieso ban uzmetam, lai jautrāka man tā dzīvīte, lai varu vēl pakrāt postiņus... <3
  4. +Postiņš, jo nevēlos iepriekšējo postiņu labot no kodiem, kurus uzmet pēts ievietošanas/editošanas.. Sākumā var redzēt, kāds mods tika nolādēts priekš šī buthaner mašīnītes "95193-cherolet-camaro-z28-1970-sa-style-low-poly" tieši to pašu uz mana dekstopa var redzēt ! Jakij Boy, tak vienreiz beidz cīkstēt kā mazs bērns, cody's pats hako, un cenšās kādu ievilkt šajā visā? Tik pat labi, es varu pateikt, ka tā ir safabricēta sūdzība pret manīm, bet man no youtube + modotās mašīnas lādējās/skanēja - tādēļ pings arī man ir virs 250+ un dažreiz ielago pulkstenis, un neko nerāda.. Tiem, kam ir bijis tieši tas pats,kas man - Sapratīs ! Ja kādam intresē manas modotās mašīnītes: https://failiem.lv/u/mmdyun2x , bet pašus modus privāti pa PM's atsūtīšu ! :) Lai jau izsakās lielāķie pārstāvji no administrātoru puses !
  5. Uztaisīšu vellvienu postu, un parādīšu savu historry googles kromes.. "Es tak varu laikus mainit, tas tak ez.." - ko tu neteiksi jakij <3 . http://prntscr.com/ilst8f Video būs pēts 17min, renderojās sony vegasā, varēsat ievērtēt manu jauno buhaner auto mums tak hooda viņa atrodās, vēl bildes sametīšu no sava hood, ka tika modotas mašīnas.. +Video no dekstopa ir redzams tieši tas pats, ka tika pievienots/nolādēts no gtaall adreses mods un nolikts tieši tajā pašā laikā, kā historija.. "Es tak laikus mainu!" ..
  6. 1. Ja tur būtu redzams surfly's, tad man tablistē būtu viņs online, bet nebij. 2. Kā var pagriezt laikus atpakaļ ievietotiem failiem? :O Pastāsti man to.. Iemetīšu vēl otru video par tevīm kodij, nejau es hakoju, bet tu mans draugs <3 . Pat laiku atpakaļ no hakeriem netika pieņemtas sūdzības, izrādās, ka hakot var jebkurš un veidot sūdzības? -Labi, saņemšu ban par "Mašīnu modošanu" droši :) , tas tak aizliegts "nevar" modot mašīnas.
  7. Kodij, nejau es esmu hakeris: Man tajā momentā tevi nerādija blakus laiks bija apstājies un pat tablistē vislaik skatījos, kad tevis nebija onlline. Pat videoklipā var redzēt, ka mašīna neizkustās no vietas, es pats lādēju sev mašīnas modus, varu pat parādīt pašus laikus no tā momenta, kad tika uzņemts videoklips.. Iemetīšu pat videoklipu ar pierādijumu no sava dekstopa, ka tika likti iekšā mašīnas modi.. Diemžēl jau 2x nepatiesi tiku nobanots, šoreiz būs pierādijums, ka ap to laiku tika lādēti modi un es biju AFK aizgājis, žēl ka to videoklipā nevar redzēt.. Es pat uz priekšu nevarēju pabraukt. xD Kur nu vēl staigāt un izkāpt no mašīnas.. Labi pietiks šeit attaisnoties, ja netitsat man, tad banojat, lai varu atkal uztaisit par nepatieso banu apel.. ;) Tagad būs 3šais bans nepatiesais? Es atdzīšos, izmantoju spameri, to visi izmanto, lai iespamotu teru, es jau tur sēdēju no 11:00, biju aizgājis uzkurīt, tad nātsu atpakaļ.. Nekas īpaš, pierādīšu ar videoklipu, kad taja momentā tika nolādēts pat mods no gtaall adreses.. ;) Liekat tak man 365 par nepatieso sūdzību, lai atpišās mazie hakeri & heiteri no manis..
  8. Nejau es šodien pazaudēju fabriku, tagad mēs amerikāņi tevi sūtīsim divas mājas tālāk, un šaudīsim nost, mums tak nebūs "DM" vai ne? :D Tak puiss atsakies no amata, ja neproti rp izmantot, un nesaki kādam gudrākam par tevīm, ka piemēram "Es" nemāku Roleplayot <3 ,, nav jau ar ko īsti rpot, visi skrien off, vai logoff taisa.. <3 //
  9. Man smiekli nāk puika par tevīm , tu tak šeit visu ar saviem tekstiem vien sabeidz un sarežģī.. Vēl nodirs mani forumā - apsaukājies, takk te smird pēc suspendiņa uz pāris dieniņām, man tas sirsniņā iesitās <3 .. http://prntscr.com/ilhhnv Klausies dzīvē es ienāktu nezināmā vietā piemēram "Yakuza" mītnē, un es nezinātu, ka tā ir mītne, es tak nezinu ko izdarītu, gan jau to pašu ko sampā <3 .. Man vaidzētu dzīvē pastīties mapē, un tur radītos krāsas? :D :D Da labi, es google maps tagad meklēšu Mafiju Mītnes... Tak Tak tak, tu esi tik tizls puiss.. <# Nav jau brīnums, kapēc noņēma moderātoru :D :D
  10. BIj nepaties bans, kurš tika noņemts.. ;) +Izskatam šo sūdzību, lai varu videoklipu dzēst laukā no sava yt ! Te tak ir skaidri dzirdams/redzams, ka Tahoon4iks, paņem "/rem" un tieši tajā momentā, kad pazūd pasaka arī to "automašīna pazuda" & "tu vēl viņu nenošausi?" , R.I.P - draugs <3 . Negribu piesmirdināt šo yt, ar kaut kādiem mīzeļiem..
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurtiņš 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arturs Marculi 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Apvainoja ka mans "IG" profils ir bomzis. Neuztvēru personu nopietni, pēc tam persona izdomā izkāpt no automašīnas un šaut pa manējo.. "huh bail man palika" .. :D 4. Kā vainas dēļ tas notika : VLA tak jau ņem kkaut kādus paklīdeņus un "roleplayistus" .. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kurtiņš 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jay Heal , Max Deazel , Enrike Takabis , Zush Bezno (Bezdelis) 3. Apsūdzētās personas organizācija : Latvian Mafija + Amerikāņu Mafija. 4. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs tak jau vareni esam, nevaig tak "Rpot" līderiem - varam tak mēs taisīt nonRP un pateikt, ka atrodamies savas mafijas biznesā, lai nebūtu jarpo, mēs patēlojam kā var bez Rp izmest kādu no automašīnas un šaudīties pasakot, ka atradāties mūsu fabrikas teritorijā, tas tak jau nekas, nē? Ka job##tiji - Latvian Mafijas biedri + līderis nezina RP? :D Kur Pofo tu šos fujakus atrodi? RolePlayot nemāk, huiņu dzīt katru dienu māk, ar multi profiliem staigāt, tak bļē izaudz mazais Jay Heal un no pamperiem izlien laukā.. Vēl uzdirs man yt, ka es esmu kaut kāds "***" , ka neatpazīstu "RP" no "nonRP" .. Tur tak jums viss atļauts.. Gan šaut, gan apšaut mašīnas, un tak jau tur nevaig nekādu "RP" .. Pieteikumā "hard rp" taisija, tagad pat vidosos nevar ne roleplay redzēt neko. ;) Kas tad nu? Pieliki bikses? Uzdirsi man virsū? Ej tak apgūsti Roleplay zināšanas, un tad piesakies par Līderi.. Vēl tajos Latvian Mafija ir vēl tādi naži, kuriem nevaig nekādus aizrādijumus, un atteiksamies sodīt ! "/reports" tika jau nosūtīts pēts pirmā kardm , bet administrātori neskatījās, un tad jau sākās Latvian Mafijas pārsteigums.. 5. Kā vainas dēļ tas notika : Es tak neko nezinu.. Mums tak nevaig zināt "RP" , lai par Līderiem tiktu ! 6. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...