• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

PainFromRain

Lietotājs
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About PainFromRain

  • Birthday 01/01/2014

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Samp
  • InGame
    Timmy_Lopez

Contact Methods

  • Discord
    PM Rakstīt

PainFromRain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timmy_Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Laura_Simon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atpūšos LS Stacijā (Spawnā) Ar saviem Policijas draugiem, un pēkšņi visus sāk šaut! Tad nu ieslēdzu "Fraps un" gāju filmēt kas to dara. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Dēļ tā kad Laura nedraudzējas ar galvu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timmy_Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Laura_Simon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Atpūšos LS Stacijā (Spawnā) Ar saviem Policijas draugiem, un pēkšņi visus sāk šaut! Tad nu ieslēdzu "Fraps un" gāju filmēt kas to dara. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Dēļ tā kad Laura nedraudzējas ar galvu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timmy_Flare 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigis_Asmenis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Beidzas mafbizz un uzreiz viņš ienāk musu mafijā (European Mafia) un uzreiz pa taisno visus kick ara kas ir onlaina (Ta ir trešā reize jau pa 5dienām) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Zigja prātiņa dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Nav, tiesi beidzu filmet jo beidzas mafbizz, pajautajat Clarence vai John vai Charrie vai nu tiem kas bij onlaina no musu mafijas. (Screenshots vai Video) Iesaku iedot man lideri un lai tas asmenis beidz mus kikot
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timmy_Flare 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank_Underwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sarakstos /f čatā ar savējiem un tad mani iemet jaila par "MIX" 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Timmy_FLare 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enstein_Lorenzo Chris_Jefferson Andrew_Stiflers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pateica lai kapju masiina un tad aizveda un nosava mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinju 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Timmy_FLare 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Enstein_Lorenzo Chris_Jefferson Andrew_Stiflers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pateica lai kapju masiina un tad aizveda un nosava mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vinju 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  7. Blaviens NAHUJAM JUS TAADIEM LOHIEM KA Raivis_Huberts dodat policista darbu?!?!?! Es iznaaku no LSPD un iekapju Andza_Golozina (Mans organazacijas biedra) Masiinaa un mani panem CUFFED un uzliek 1 zvaigzni :DD:D:D:D Tak blaviens to jaakli Raivi_Hubertu Ja vaig lieciniekus tad Paula_Dundure un Andzis_Gonzales
  8. Es uzneemu screenu bet ieks SAMP Mapiites nekas nav.. varbut vaig iziet un ienakt spelee? es tikko izgaju un aizveru visu ciet atveru pa jaunu man neradas screenshoti.. Bet zinu kad uzneemu
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Timmy_Flare 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Makss_Winger 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Viņš pēkšņi man atsūta 10000000Euro 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņš čīteris atskaitija un izgāja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Nezinu kur atrast screenshotu ludzu pasakat komentaros (Screenshots vai Video) Ludzu Pasakiet kur var atrast screenshotus tad uplodosu.
  10. Tātad es jau aizmirsu kas bij pa iemeslu.... mani iemeta jaila uz 1200 sec Okay, laiks pagaaja un tad mani peeksni parmeta uz kautkadu tur "Army 51 Jail" Vai kautkaadu tadu gaiteni kur es vnk staigaju un kad raksti /call radas telefons ir konfiscets kad rakstu /time radas pulkstenis ir konfisceets, varat man luudzu palīdzēt? Mans IGN : Timmy_Flare Kad ienaku pa jaunu tad radas Jūs vel nēsat nosēdējis savu laiku.
×
×
  • Create New...