• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Bannans

Lietotājs+
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

About Bannans

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Dareks_Cardinelli

Bannans's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. SAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu :Kr4 stāvēju pie mājas ,izgāju afk uz 2min.Atgriezos serverī un rādas ,ka esmu banots no ši servera. 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=7ij5gub60vfp1selvxjb.png Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :GSG 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Notika terra BG vs VG.Pēkšni iebrauc GSG un sāk dēmot! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/rzgazhz (Screenshots vai Video)
  3. Nu mani neviens nešāva! Uzstaisi vel ādus fake profilus un posto!
  4. Tapēc kad nepaspēju nofilmēt! TU vispār lasiji??
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lee_Walker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :GSG nozaga (Lee_Walker) musu zonu!Kad mēs karojam pret Azatekiem! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/aiblnvr
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Lee_Walker nu Michael_Keenann 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu uz terr un kādiem 3 chubiem hp hack!Pārējos nepaspēju uzfilmēt! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/nfntdjr (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :jack_Ozolins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Izeju ārā no slimnīcas un sāk demot pa mani! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/zspmwgy (Screenshots vai Video)
  8. Nu jaaa un mēs vel esam boti:DDD Tev tur puse termiņi ir pārkāpti! Un otrajā video ,kur vagos atbrauc uz GSG hood otru reizi.Viņi nemaz netaisija ghetto, viņu pat tev nešāva.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Laura_Simon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Atbraucu uz hood, gribēju pārod sev ieroci.Atbrauca viena policiste un sāka spemot zvaigznes un pēc tam vel iemeta jaila uz 1800sec. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/5l8tw8njy5fj0dgqp7.png
  10. [sūdzība]Edgars_Salmins un Manny Steez 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Darek_Wein 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edgars_Salmins un Manny Steez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sēdēju aiz restēm un chaļi sāk mani sist! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://failiem.lv/u/nqqqdpp (Screenshots vai Video)
  11. 1. Tavs niks spēlē :Darek_Wein 2. Administrātora niks spēlē :John_Gold 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/images/alwxe0263at5vzfuga26.png 4. Apraksts par situāciju :Bija terra un iemet JAIL uz 4800s. P.S.Gaidu pierādijumus vai arī UNJAIL.
×
×
  • Create New...