• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Middle.

Lietotājs+
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About Middle.

  • Birthday 08/13/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Middle_Leminfendez

Contact Methods

  • Discord
    Kas tas tāds?!

Middle.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. tūlīt būs. ( izlabošu , ielikšu bildi. gaidi! )
  2. Tātad, man ir problēma, kā arī sūdzība. Man pirms mēneša , jā, mēneša , bija bans. Uz 20 dienām. Es pagaidīju , un vēl neesmu saņēmis unbanu. Tagad rādās kad ir -5 dienas atlikušas. Nē, nav uz 365. JA vajag, pierādījumus varu ielikt.
  3. Tu pats mani izbesīji, tu arī esi sīks . Pieriebies jau esi. Stūlbs- tas nav nekas slikts. ;) Tas kad IC es diršos , tu ooc sāki dirsties. Es ooc pateicu kad tu sāki raudāt, un sākās vis šitas. Tu pats ķipa tāds swag, saki ka lidošu, bet nezinu kāpēc es vēl esmu LSPD.
  4. vecīt, tu tikko nodevi sevi. Tur bija ooc insult, mīnus plus, nonrp driving. Es teicu 2x pa kreisi , tikai otrajā reizē nepareizi uzrakstīju. Un padomā, RL , tu brauc un nobrauc savu tīmu, kāda ir reakcija? Protams šaut, jo es domāju kad tu esi ļaunais. Es pateicu kad labajā rokā ir ierocis, un gatavs šaut bez brīdinājumiem. Un es nesaskatu kaut kur ooc insult, lowaks - lēns, lēni domā, un pārējie arī nav īpaši aizskarami vārdi.
  5. Pilnīgi piekrītu . Neredzu jēgu Tev topikus rakstīt + Spamot viņus. Laikam tādējādi krāj topikus ? Ieej UCP , uzraksti Vārdu_Uzvārdu , un e-pastu . Un arī tad ieej savā e-pastā un uzzināsi savu ''nozagto'' paroli. -_-
  6. Priekš tam ir forumā tāda lieta kā - UCP ! Ieraksti savu Vārdu_Uzvārdu , ē-pastu , un arī pēc tam Tev uz ē-pastu aizsūtīs paroli , kuru droši vien esi aizmirsis. Protams skatoties kāda Tev ir problēma, jo iekš topika tu neesi skaidri un gaiši pateicis kāda ir Tava problēma. Ja tu esi aizmirsis savu Vārdu_Uzvārdu , tad es nevaru tev palīdzēt.
  7. Uzaicini skype, tad pārsūtīšu tur. Maybe te kkas čakarējās .
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Taylor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Dilinger 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS ,vēlāk izrādijās kad arī dm , bet nenofilmēju . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu . Es pat nezinu kā viņš uz jumta tika, jo tuvumā nebija helihopters . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/z_7Nj0HgP5o Peace out !
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Taylor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Davis_Jefferson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ienāk serverī , kko tur dmo ` ( es nenofilmēju to ) . Tad sapratu kad jāslēdz FRAPS. Un rekur nofilmēju kā viņam nesanāk lidot ar sobeit - hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : Neģēlis viņš ir . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=09HAqFgSf20&feature=youtu.be Peace out !
  10. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Taylor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Atis_Lee 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šis vienkārši dm`o Jakob_Bry`antu , un viss . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Gribēju atvainoties par manu iepriekšējo topiku , arī sūdzību. Tur ir tāda lieta kad iznāca 2. topiki vienā . Tas tāpēc kad es spiedu - Post new topic. Nenostrādāja , un 2x uzspiedu . Un nu re iznākums, 2. sanāca . Peace out !
  11. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Taylor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artis_Kurpe , Jeff_Henson . 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM , un CS . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Gribās jau viņi pa`dmot . uskasīgi bij`. ; dd 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Galvenais ; Šauj viņu nost . Peace out !
  12. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Taylor 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artis_Kurpe , Jeff_Henson . 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM , un CS . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Gribās jau viņi pa`dmot . uskasīgi bij`. ; dd 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Galvenais ; Šauj viņu nost . Peace out !
×
×
  • Create New...