• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ninja

Lietotājs+
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Ninja last won the day on June 15 2015

Ninja had the most liked content!

About Ninja

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    #D3m0Ni

Contact Methods

  • Discord
    #D3m0Ni

Ninja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Dominic Keethon 2. Administrātora niks spēlē : Visi kas atrodas GSG Banda.. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tātad man gan ir screeni, gan čat logs.. Tātad pastāstīšu kas par problēmu.. Laikam administrātoriem ir pie vienas vietas , un zinu kad neņems šiem pridurkiem nost acc , par acc sava labā priekš - bandas Grove Street .. Tātad pamanījam kad administrācija izmanto ACC lai izpatiktu GSG līderim - RIckie Beer - kā jau nekā agrāk bij jau šis redzēts.. Čatloga var redzēt to pašu ko bildes , kad GSG uzbrūk VLA , un iegūst zonu http://failiem.lv/g/phrsiof#aa/chatlog.txt Bildes iekš spēles un mapes bilde kā šie izmanto acc lai iegūtu zonas: Pirmajās divas varēs redzēt kad GSG ar VLA karojot.. Šajā var redzēt kad neviena VLA nav iekšā Šajā var redzēt kad Ricards Blumentāls dzēš āra čatu , kaut visu labi var redzēt čat.log ) Nepaveicās veči 4. Apraksts par situāciju : Lai ieņemtu Grove Street Gang kādu zonu , pasauc palīgā vecos labos administrātorus , tas nav godīgi.. Kā arii lai iegutu zonas , pajautā administrācijai lai sevi iemet /ainvite [id] - VLA bandā .. Lai varētu mierīgi iegut zonas ;// Jūs nodeva tas kad paši /clear - čatu dzēšat , bet man iekš dokumenta stāv šis chat.log , nepaveicās veči .. GSG bez administrācijas nav nekas..
  2. 1. Dominic Keethon 2. Jeff Chery 3. Mix//sms 4. Bilde:
  3. 1. Dominic Keethon 2. Jeff Chery 3. Mixo vislaik čatus 4. Bilde:
  4. 1. Tavs Niks Forumā : Ninja 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Hitman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skatos foruma čata kad kāds liek linku un pamaniju šo personu 2x pēc kārtas.. 4. Pierādījumi :
  5. Ieju 24/7 veikalinja kur nopirkt fotoparātu , bet skatos kad tāda nav! (( kas par nax? )) Kur ir fotoparats? Varbūt ieliksim atpakal? Lai varētu pataisit selfijus u.c lietas? Iznemot ar F8 ?! Bilde:
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Royals Bro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad pamanu kad mums seko ballas gang biedrs ar rolleri , izkapju no masinas un skrienu pie vinja , bet viņš man sāka šaut.. Piegāju klat pie viņa lai aizsargatos , sāku šaut , un pēkšņi šajai personai neņēma nost dzīvibas.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Hakera vaina.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. E: Protams taylori tagad saliksat man dislaikus par to kad esat nabagi pa dzīvi.. Taylors savos 16 gados nevar atrast darbu ;/ - bomž for life - tira patiesiba , nevaig apskaust šādus bomarikus.. Kā nekā no 16 gadiem daudz kur var strādāt ( - , - ) - es vismaz gāju rukāt par kontrolieri -- no 16 gadiem pieņem , ej pastrādā .. Ka neka pēc ši visa izskatas kad kompis tev ir pirma vieta un tad pēc tam viss pārējais..
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Smirdīgie Taylor gang sūkātāji.. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad notiek mums karš pēkšņi no dirsas izlien āra šie smirdeļi un uzmet MG zvaigzni.. (( MG - *** )) kāds sakars? Kā nekā palīdzēja Balasiem iegūt zonu.. Zonu vaidzētu atgriezt mums par šo huiņu.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šito tirs petuku.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  9. Kas tu sist pret galdu? - Izej un pāelpo gaisu ibio.. Es no Rifas tāpec arii izsakos , tulit video pabeigšu augšupielādēt un metīšu sūdzības.. Ja jau tu sūkāji Jack Tayloram , tad tas nenozime kad visi vinjam sūka , tu ībli x>
  10. Protams tev lagoja riktigi , citi ko citu saka , kad tu lidinājies -- Michael Klebitz tevi spawna redzēja kā tu lido ar hakiem.. Un video var redzēt loti labi kad tu ar speed hak mauci.. Pat laiks neskrēja uz priekšu .. Pa 1 sekundi var no viena gala uz otru galu aizskriet? -Parādisi man IG un pārfilmēšu? - Pierādisi kā 1 sec laikā var no viena gala lidz otram aizskriet ok?
  11. Tīšam nenobraucu .. Nelaida garam , es meginaju izbraukt lauka (( CP tas nav pasties leja - CP nozimi )) Runājot par CP - tu mani nelaidi garam , jo pa turieni es varēju tikai izbraukt.. CP - nozime ja es butu uz tevim uzbraucis virsu un gaidijis kamer nomirtu(( tad tas butu CP )) Tu atradies Rifas Gang rajona , kas man cits bija japasaka? Realitāte ja mums piederētu šie rajoni kā realitate nevis (( IG - zonas )) - Tad tu jau sen būtu zārkā .. Ricards Blumentals - prasija lai iemetu video , kur redzams IC iemesls, lūk arii iemetu.. Tu taisiji IC insultu , jeb par mani un biedriem lamājies (( video redzams kad mani apsauka )) Doma Realitāte par šiem vārdiem tevi nenošautu? - Ja būtu tāda paša sistema kad mēs relitate esam cita banda un jūs cita.. Tad mes tevi par šiem vārdiem spīdzinātu un izmestu okeana vidu , kur tevi kā iesmu haizivim atdotu.. Pipec ar tevi bro , būtu ja ši - būtu realitāte.. ;/
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricards Blumentals (( Chris Jefferson )) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Veikur ir ricard par to kad - Ballas Gang - Chris Jefferson nošāvu - jo mani un biedrus apšāva.. Es jau praktiski nezinu kas apšāva , jo Realitātē domā kad tu zināsi kas nošauj tavus draugus? Ja neesi tur bijis blakus? Nav tas DM , jo IC iemesls arii ir redzams.. Mani apsaukā visaos vārdos un atrodas Rifas Rajonā.. Tur jau viņam vien ir CS - veselais saprāts dirst virsu mums , jo mes par tiem rajoniem atbildam.. ;/ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Ričarda jo iemaisijās visā un mani par neparko cietuma iemeta.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : video:
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeet Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kad noņem administrāciju - sāk hakot ;/ Skrien ar speed hax.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa paša vainas dēl.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : video:
  14. Tu taisiji Db , sašāvi man moci un ievainoji policistu video .. Tagad pat atdzinies kad taisiji DriveBy jo pats RP nezini.. Un ar šo postu tu atdzīsties ar Jeffry Lopez , ka abi taisijāt DriveBy .. Lieki tad postot tev?!? Domāju ar šo pat pietiks .. Jeffry Lopez = 14 dienas ban par DB // atkārtoti Berry Taison = 3dienas ban par DB // līdzdalība
  15. Man aizmugurē čalis brauca ar roleri - ibio.. Skaties video uzmanīgi .. Tu man šāvi , manam draugam un tam kas ar roleri brauca.. Ai nevaig lieki izteikties.. -- Zini kas notiek ar postu krājējiem , pie tam lieku postu krājējiem? - (( wp vai suspis )) Samp.lv tauta pārstāv no hakeriem un neloģiskiem cilvēkiem - Zigis - nemāk gramatiski rakstit ;/ - Nothing Spešall .. Te ir redzams kad tava lode lido šķībi man virsu , pat paņēmu screen no tas vietas kad tu man šāvi.. Administrātori izskatat sūdzibu , pietiks tač lietot aim/wallhack.. Tā vai tā visi zin ka tu izmanto .. Gaidu administrācijas izteikumus par šo personu.. Zigi ja izsakies tad nenoliedz patiesibu ;) -
×
×
  • Create New...