• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ninja

Lietotājs+
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Ninja

  1. 1. Tavs niks spēlē : Dominic Keethon 2. Administrātora niks spēlē : Visi kas atrodas GSG Banda.. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tātad man gan ir screeni, gan čat logs.. Tātad pastāstīšu kas par problēmu.. Laikam administrātoriem ir pie vienas vietas , un zinu kad neņems šiem pridurkiem nost acc , par acc sava labā priekš - bandas Grove Street .. Tātad pamanījam kad administrācija izmanto ACC lai izpatiktu GSG līderim - RIckie Beer - kā jau nekā agrāk bij jau šis redzēts.. Čatloga var redzēt to pašu ko bildes , kad GSG uzbrūk VLA , un iegūst zonu http://failiem.lv/g/phrsiof#aa/chatlog.txt Bildes iekš spēles un mapes bilde kā šie izmanto acc lai iegūtu zonas: Pirmajās divas varēs redzēt kad GSG ar VLA karojot.. Šajā var redzēt kad neviena VLA nav iekšā Šajā var redzēt kad Ricards Blumentāls dzēš āra čatu , kaut visu labi var redzēt čat.log ) Nepaveicās veči 4. Apraksts par situāciju : Lai ieņemtu Grove Street Gang kādu zonu , pasauc palīgā vecos labos administrātorus , tas nav godīgi.. Kā arii lai iegutu zonas , pajautā administrācijai lai sevi iemet /ainvite [id] - VLA bandā .. Lai varētu mierīgi iegut zonas ;// Jūs nodeva tas kad paši /clear - čatu dzēšat , bet man iekš dokumenta stāv šis chat.log , nepaveicās veči .. GSG bez administrācijas nav nekas..
  2. 1. Dominic Keethon 2. Jeff Chery 3. Mix//sms 4. Bilde:
  3. 1. Dominic Keethon 2. Jeff Chery 3. Mixo vislaik čatus 4. Bilde:
  4. 1. Tavs Niks Forumā : Ninja 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Hitman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skatos foruma čata kad kāds liek linku un pamaniju šo personu 2x pēc kārtas.. 4. Pierādījumi :
  5. Ieju 24/7 veikalinja kur nopirkt fotoparātu , bet skatos kad tāda nav! (( kas par nax? )) Kur ir fotoparats? Varbūt ieliksim atpakal? Lai varētu pataisit selfijus u.c lietas? Iznemot ar F8 ?! Bilde:
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Royals Bro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad pamanu kad mums seko ballas gang biedrs ar rolleri , izkapju no masinas un skrienu pie vinja , bet viņš man sāka šaut.. Piegāju klat pie viņa lai aizsargatos , sāku šaut , un pēkšņi šajai personai neņēma nost dzīvibas.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Hakera vaina.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. E: Protams taylori tagad saliksat man dislaikus par to kad esat nabagi pa dzīvi.. Taylors savos 16 gados nevar atrast darbu ;/ - bomž for life - tira patiesiba , nevaig apskaust šādus bomarikus.. Kā nekā no 16 gadiem daudz kur var strādāt ( - , - ) - es vismaz gāju rukāt par kontrolieri -- no 16 gadiem pieņem , ej pastrādā .. Ka neka pēc ši visa izskatas kad kompis tev ir pirma vieta un tad pēc tam viss pārējais..
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Smirdīgie Taylor gang sūkātāji.. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tātad notiek mums karš pēkšņi no dirsas izlien āra šie smirdeļi un uzmet MG zvaigzni.. (( MG - *** )) kāds sakars? Kā nekā palīdzēja Balasiem iegūt zonu.. Zonu vaidzētu atgriezt mums par šo huiņu.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šito tirs petuku.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  9. Kas tu sist pret galdu? - Izej un pāelpo gaisu ibio.. Es no Rifas tāpec arii izsakos , tulit video pabeigšu augšupielādēt un metīšu sūdzības.. Ja jau tu sūkāji Jack Tayloram , tad tas nenozime kad visi vinjam sūka , tu ībli x>
  10. Protams tev lagoja riktigi , citi ko citu saka , kad tu lidinājies -- Michael Klebitz tevi spawna redzēja kā tu lido ar hakiem.. Un video var redzēt loti labi kad tu ar speed hak mauci.. Pat laiks neskrēja uz priekšu .. Pa 1 sekundi var no viena gala uz otru galu aizskriet? -Parādisi man IG un pārfilmēšu? - Pierādisi kā 1 sec laikā var no viena gala lidz otram aizskriet ok?
  11. Tīšam nenobraucu .. Nelaida garam , es meginaju izbraukt lauka (( CP tas nav pasties leja - CP nozimi )) Runājot par CP - tu mani nelaidi garam , jo pa turieni es varēju tikai izbraukt.. CP - nozime ja es butu uz tevim uzbraucis virsu un gaidijis kamer nomirtu(( tad tas butu CP )) Tu atradies Rifas Gang rajona , kas man cits bija japasaka? Realitāte ja mums piederētu šie rajoni kā realitate nevis (( IG - zonas )) - Tad tu jau sen būtu zārkā .. Ricards Blumentals - prasija lai iemetu video , kur redzams IC iemesls, lūk arii iemetu.. Tu taisiji IC insultu , jeb par mani un biedriem lamājies (( video redzams kad mani apsauka )) Doma Realitāte par šiem vārdiem tevi nenošautu? - Ja būtu tāda paša sistema kad mēs relitate esam cita banda un jūs cita.. Tad mes tevi par šiem vārdiem spīdzinātu un izmestu okeana vidu , kur tevi kā iesmu haizivim atdotu.. Pipec ar tevi bro , būtu ja ši - būtu realitāte.. ;/
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ricards Blumentals (( Chris Jefferson )) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Veikur ir ricard par to kad - Ballas Gang - Chris Jefferson nošāvu - jo mani un biedrus apšāva.. Es jau praktiski nezinu kas apšāva , jo Realitātē domā kad tu zināsi kas nošauj tavus draugus? Ja neesi tur bijis blakus? Nav tas DM , jo IC iemesls arii ir redzams.. Mani apsaukā visaos vārdos un atrodas Rifas Rajonā.. Tur jau viņam vien ir CS - veselais saprāts dirst virsu mums , jo mes par tiem rajoniem atbildam.. ;/ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Ričarda jo iemaisijās visā un mani par neparko cietuma iemeta.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : video:
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeet Luciano 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kad noņem administrāciju - sāk hakot ;/ Skrien ar speed hax.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa paša vainas dēl.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : video:
  14. Tu taisiji Db , sašāvi man moci un ievainoji policistu video .. Tagad pat atdzinies kad taisiji DriveBy jo pats RP nezini.. Un ar šo postu tu atdzīsties ar Jeffry Lopez , ka abi taisijāt DriveBy .. Lieki tad postot tev?!? Domāju ar šo pat pietiks .. Jeffry Lopez = 14 dienas ban par DB // atkārtoti Berry Taison = 3dienas ban par DB // līdzdalība
  15. Man aizmugurē čalis brauca ar roleri - ibio.. Skaties video uzmanīgi .. Tu man šāvi , manam draugam un tam kas ar roleri brauca.. Ai nevaig lieki izteikties.. -- Zini kas notiek ar postu krājējiem , pie tam lieku postu krājējiem? - (( wp vai suspis )) Samp.lv tauta pārstāv no hakeriem un neloģiskiem cilvēkiem - Zigis - nemāk gramatiski rakstit ;/ - Nothing Spešall .. Te ir redzams kad tava lode lido šķībi man virsu , pat paņēmu screen no tas vietas kad tu man šāvi.. Administrātori izskatat sūdzibu , pietiks tač lietot aim/wallhack.. Tā vai tā visi zin ka tu izmanto .. Gaidu administrācijas izteikumus par šo personu.. Zigi ja izsakies tad nenoliedz patiesibu ;) -
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul Mincans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dodos salabot masinu , jeb /fixcar , lai uztaisa man mehanikis.. Pamanīju vienu tipiņu kas sāk jauniņos šaudit.. Primo nenofilmeju , jo aizmirsu ieslegt frapu .. Skatos kads čalītis sāk šaut otru jauniņo , jeb bomzīti.. Kāda tev jēga šaut jauniņos?- Tevi šāva? Nevaidzētu bojāt citiem spēlēšanu.. Jauniņie nak uz šejieni , lai parādītu kad šs serveris ir labākais roleplay , nu nav praktiski labākais - daudz nonerperi.. Bet patik oldschool roleplay.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šī mudaka.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video: FBI biedrs (( Paul Mincans )) - DM , QS , CS , NonRP , OOC Insult ..
  17. Jā protams , nepūt pīlītes.. Es šaudiju? - Gramatika kur?- Man ieroča nebija ,es filmeju ibio.. A un kā tu zināji kas mes esam? Varbūt mes varējām būt pa visam kas cits - iznemot Eiropiešu mafiju.. (( Tak video labi var redzēt kad viņa šķība lode izlido no vinja Deagle , akdievs - ja teiks te kads no adminiem pateiks -- "TC - aplama sūdziba" -- tad nebrīnās kāpēc hakeri šeit uzturas? Un cilvēki negrib spēlēt ar hakeriem ))
  18. Man tev jautājums ! - Kā tu mani tik tālu varēji redzēt? Biju pie jums - lai palīdzētu kara , bet nošavu tevi.. Tad sākāt Dmot , bet līderi jums nobanoja par hakiem.. Tur kur uztaisiju lēno pātrinājumu var redzēt kad tev lode aiziet šķibi gar tās ēkas stūra pusi uz manim.. Manējais cipa iešāva pa to sienu šķībi ? + Lode lidoja no tavas puses.. Nevaig izlikties , ka tev nav aima , domā tā ir pirmā reize kad sūdzās par tevi? Tu saki kad sūdzība aplama? - Pagaidam kad izteiksies par šo administrācija.. kaut aiz manis uz būdas sēdēja -- Ilmars Keethon , uz moča aizbrauca manējais pie tevis lai nosistu.. +Mēs fabrikā bijam tikai 3 cilvēki.. Kurš tad varēja pa mani iešaut šķībi? Padomā ar galvu , nevis sit dir*su pret zemi
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dominic Keethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Deins Cub 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ierodāmies fabrika taisit ieročus iekš sava biznesa , pēkšņi caur skype sarunu Ilmars Keethon saka kad Deins Cub ar aimu šaudas , okey - saku filmēt video.. Uzliku dažās vietas palēlinājumu & pāatrinājumu lai vieglāk saskatīt viņa aimu vai wallhack.. Kā jau zināms kad līderi vakar nobanoja par hakiem , un šodien varētu šo personu nobanot , kā nekā ar līderi ir labākie draugi.. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šī mudaka.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video:
  20. Tu video beigas rakstiji lai nešauj.. Pats pie LSPD izbēri pa mentu lodes , ja vaig patinat mazliet uz prieksu un redzēsat menta asins peļķiti pie 'vina kājām.. Tā vai tā līdzdalība ir un iepriekšējo banu tev noņema administrātors , wne? Par atkārtoto liek vairāk + iesaku kovai pārbaudīt kas ir atbanojis šo personu
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Santino Casanova 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeffery Lopez & Berry Taison 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Jeffery Lopez atkārtots DB , jau iepriekš nobanoja uz 7dienam bet viņu kāds administrātors unbanoja.. - sūdzība - kur šī persona tiek sodita par DriveBy pirmo reizi , šoreiz vaitad nav jaliek vairak? Un jāņem nost līderis? Berry Taison - Līdzdalība DriveBy .. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šito divu ākstu dē'ļ.. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Video:
  22. pie kajas man tavs -- nav gadijies.. Man tā negadas - man vispar par to skauž ka tev sanak nomixot a man ne
  23. 1. Santino Casanova 2. Maris Shadow 3. OOC Insult 4. Bilde
×
×
  • Create New...