• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

TheLatvianStreetBoys

Lietotājs+
  • Posts

    144
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheLatvianStreetBoys

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Miks_Liepins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu uz iecirkni, Miks izgāja off. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mika 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Arturs_Kruta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apstādinājis, prasīju, lai uzrāda dokumentus, pēkšņi izgāja off... 4. Kā vainas dēļ tas notika :Artūra 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marcis_Boss 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu uz iecirkni viņu, Paula un Moe bija iekš auto, jo vedu, lai uzraksta iesniegumu par zagtu auto(rp situācija bija)Ā un jā, LogOff :D 4. Kā vainas dēļ tas notika :Mārča 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Maikl_Simpson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nolamāja ''mentus''. Uz ātro uzrakstījis ''menit'', nevis ''menti'', bet var jau saprast. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/tbzqtrxw#/ ((Var šo izdzēst?Nezinu kāpēc, bet divreiz iepostojās))
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michel_Halder 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dzinos pakaļ, šis sāka triketies man virsū, beigās manai mahai rip. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michel_Halder, Andris_Grantins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apturējis Michel, ilgi čakarējos ar viņu, beigās Andris_Grantins vienkārši iestumj manu auto ūdenī, bet Michel uztaisa RpAvoid, jo mums bija rp situācija, a šis vienkārši aizbrauc prom.((P.S Skatīties no 1:25 vai 1:30)) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu abu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Frederic_General 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video redzams, ka ir CardDM un CS, kā arī skrīnšotos ir vēl CS no citiem momentiem. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Frederica 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/46tea6uz#_
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andris_Vaivads 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 1. skrīnšotā uztaisīja CS, 2. Nomixoja. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/kw6g5czd#/ ((P.S Cerams var saprast. 1.''lietoju narkotikas'', 2. ss ''te notiek dm stacijā''))
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Niks_Laukis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Owen, redzēju, ka ieliki viņu par CS, bet tas laikam bija pēctam, jo viņs mums sekoja.Pirmstam viņš vēl izteica šo frāzi, varbūt pienākas lielāks cietuma laiks. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/bfwz6q6d#/
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kent_Young 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Amm, tik daudz tie momenti bijuši šajās dienās, ka precīzi nemācēšu pateikt. Biju apstādinājis vienu cilvēku, un pēkšņi Kent laikam piebrauca un sāka šaut, paspēju pēdējā brīdī ieslēgt filmēšanas programmu. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Kent 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Cliff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauca garām un izteica savu viedokli :D 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ričiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/s4vvy5ae#_
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Magnum_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu, pēkšni saņēmu šāvienus, taču pēctam piebraucu klāt un viņs izgāja off.(Braucu ar sašautu riepu, lai paspētu ieraudzīt pārkāpēju) 4. Kā vainas dēļ tas notika :Magnuma 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dzinos kādu laiku pakaļ, nācās jau salikt tās zvaigznes, taču liku pakāpeniski. Pēctam mēģināju sašut auto, aizbrauca ar sašautam riepām (PG). Pēctam noķeru, bet bija izgājis off 4. Kā vainas dēļ tas notika :Tomiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ricards_Cliff 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju apturējies vienu cilvēku, pēkšņi Ričards, kurš atradās melnajā fūrē mēģināja notriekt, pēctam viņam tas veiksmīgi izdevās. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ričija 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ((P.S Beigās uz pussekundi gāju afk ar cerību, ka admins paspēs ieraudzīt situāciju, taču tas neko neimainīja, jo biju jau līķis tajā momentā))
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Markuss_Angers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bijām apstādinājuši viņu, runājām un pēkšņi izgāja off jeb uztaisija logoff. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Markusa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Michel_Helder 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dzināmies pakaļ, sāku šaut, pirmstam noerpojot, redzams, sākumā cilvēka nick un tas, kā Michel iziet off. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Michel 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ((Noerpoju /do Logs jau būtu atvērtā stāvoklī, jo pirmstam šādā veidā šāvām pa bēgošo))
  17. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kaspars_Maiznieks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video redzams, kā viņu apstādinājām par līdzdalību, likām rokudzelžus un izgāja off. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Maiznieka 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ((Ja ar šo nav pietiekami, varu iedot pilnu video, bet redzams, ka skaidri izgāja off))
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sandis_Umbraska 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video viss ir redzams, cilvēks izgāja off brīdī, kad viņu bijām noķēruši! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : ((Neuzskatu, ka man tā vajadzēja censties montēt viģiku, bet to es priekš sevis :D))
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Anthony_Parker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dzināmies viņam pakaļ, taču viņš izlēca no auto...Uzlikām rokudzelžus a šis kaut kādā veidā sāka šaut pa mums ar kolēģi. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/fatzzckk#/
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Eazy_Clain 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Atkal jau , aiz garlaicības izdomāja mani pakaitināt .:DD Labums viņam kāds?-Es nez... Man jau īsti nekā nemainīsies, ka viņam būs 40 min jail, bet arvien mazāk un mazāk gribas spēlēt.Varbūt, ja sodus liktu lielākus, arī viņiem kaut kāda saprašana būtu?! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Eazy 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/aa8x3zhe#_
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ryan_Everette, Eazy_Clain 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Stāvējām uz robežas, šis sēdēja taksi, kolēģis jau laida pāri, a šis mūs sāka lamāt.Nav jau pirmā diena, kad piekasās LM mums.Arī šoferis taksī mūs nolamāja, pirmajā vai pēdējā ss, pietuvinot, var redzēt viņa niku, pirmo vārdu, cerams, ka saskatīsi 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ryan, Eazy 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/rwwcz44p#/
  22. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Marts_Kristians, Thomas_De_Bruyne 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Dome iedeva rīkojumu sarīkot kopīgu treniņu.Labi ataicinājām CP un sākumā normāli trenējāmies.Tad atbrauca šie, kas ir ss.Kavēja 10 minūtes, aizrādīju, a šie sāka lekties.Sadusmojos un visus sāku dzīt ārā.Es kā gudrāks pa viņiem nebēru, bet pieskrēju klāt, lai var uztaisīt ss kā šie dēmo. Atvedu viņiem ieročus , pateicība nekāda. 4. Kā vainas dēļ tas notika :CP 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/33ja7tp9#/ ((P.S Man bija ierocis rokās, jo izšāvu gaisā , lai ātri pazūd.Redzēju, ka lēni iet prom un tad pēkšni pagriezās un sāka bērt))
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Taylor_Sovenko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Gribēja tikt armijā..pārbaudīju.. paprasiju terminus..prasīju, kas ir CP? Viņš atbildēja :Ceļu Policija :DDD.Uzreiz atteicu... Pēctam mani sāka dmot, protams, mans kolēģis nošāva viņu.Tālāk uzrakstija mans sms.Apvainoja gan mani, gan manu youtube kanālu.Nu vienkārši viņš sanervozējās, jo netika armijā :D 4. Kā vainas dēļ tas notika :Sovenko 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/46ffssbb#/
  24. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralph_Lee_Everest 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vienkārši braucu uz staciju, skatos Ralfiņš ceļamalā caur /b serveri apvaino.Nu neko, jāieliek sūdzība par kādu, pēc ilgiem laikiem.Ā, laikam sadusmojās uz serveri , jo nevarēja noķert noziedzinieku.:DD 4. Kā vainas dēļ tas notika :Ralfiņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/x33ckkhn#/
  25. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Carmelo_Westbrook 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Agris_Vanags 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Iepriekšējās sūdzībās jau var redzēt, ka šis cilvēks ir no Omegas.Nu gribējās paspēlēties ar /su.Šoreiz to Agri nevainoju tik daudz kā pašu Omegu.Nu, kur tad tādus var pieņemt. Pēctam vēl līderis par to pasmejas!Būtu labāk izmetis to Agri un atvainojies /d čatā.Nu jā, vieglāk jau ir '':DDDDD'' 4. Kā vainas dēļ tas notika :Agra Vanaga un Omegas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/w9asqj5r#/
×
×
  • Create New...