• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Cilvēks.

Lietotājs+
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

About Cilvēks.

  • Birthday 02/16/1918

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Nekādas
  • InGame
    Enrique_Cardillio

Recent Profile Visitors

3,829 profile views

Cilvēks.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

141

Reputation

About Me

     1.SAPD mod paka.

2.DASH mods,ja kādam vajag.
Ka arī rekur DASH skripts. downlad- https://yadi.sk/d/tGy-JG-JxQD9D
 
Aktivācija,raksti kā čit kodu vārdu- DASH ,bet obligāti jābūt policijas mašīnā.
 
Un būs tev šitāds ekrāns,cip kā vidioreģistratorā. - http://i.imgur.com/HT2MKsg.png
                                                  
       

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

KP panelis Kādreiz 03.12.2017 - 24.03.2017 

 

KP panelis -Agrāk 03,13.2016-04.12.2016

 

OMEGA panelis. -agrāk.  05.10.2016-06.05.2016

 

Slimnīca panelis-Agrāk (Gribēju pastrādāt ka medmāsiņa un nejauši kļuvu par paneli :D ))  06.04.2016-06.10.2016.

 

 

 

((IG))

 

IG biorgrāfija.

 

 

 

Michael Hawkins,turpmāk Enrique Cardillio

Michael Hawkins dzimis tūkstoš deviņi simti septiņdesmit piektajā gadā. Los Santos pilsētā."Winwood" rajonā,nācis no normālas ģimenes,kad Mičaels bija maziņš notika sacelšanās bēdīgi slavenajā "Grove street" rajonā,bija daudz visādu noziegumu un arī slepkavību,tādēļ viņš ar ģimeni devās uz "Vicecity" republiku.Šajā Republikā,bija daudz mierīgāk,ka Los Santos.Diemžēl Mičaels un viņa ģimene skuma,pēc mājam,tādēļ pēc vel daudziem gadiem viņš pabeidza,gan vidusskolu,gan institūtu un policijas akadēmiju.Mičaels nolēma,pēc skolas doties uz policijas dienestu un tur strādāt,bet "Vicecity" bija ļoti mierīgi un tur nebija vajadzīgi policisti,jo tur nebija tik liels noziedzības līmenis,ka Los Santos.Tika ziņots,ka Los Santosā ir ļoti daudz noziegumu,pēc dažiem mēnešiem Mičaels prasīja lai viņu pārceļ uz Los Santos policijas departamentu.

Kad Mičaels ieradās Los Santos'a viņš uzreiz devās pie saviem kolēģiem uz tuvāko departamentu.Viņš redzēja,ka tur ir ļoti veca tehnika,visu laiku sūdzības,un protams neprofesionāli policisti,jo tur ņēma gandrīz visus,kas vien ir,jo toreiz bija bailes,ka kāds var terorizēt visu Los Santos'u un tuvākas pilsētas.Kad vel bija Los Santos policijas departamenta darbinieks Mičaelu aizsūtīja uz armiju,jo bija vajadzīgas zināšanas "NBS".Armijā viņš nodienēja vairākus gadus.

Pēc dažiem gadiem Mičales tika atkal pārsūtīts uz tuvāko policijas departamenta iecirkni San Fiero,pēc tam atkal uz Los Santos policijas departamentu.Pa visu šo laiku ieguva daudzas atzinības rakstus un medaļas,kā arī ļoti lielas prēmijas.

Galvenais policistiem ir aizsargāt cilvēkus,to Mičaels saprata pa visiem šiem gadiem.Tad kad viņš atradās Los Santos policijas departamentā Mičaēls ieguva Komisāra palīga pakāpi.

Pēc diviem gadiem Mičaelu beidzot izlēma aizsūtīt uz domi.Domē viņam ļoti patīk,tur strādāja labi cilvēki Mičaels domē,bija galvanais apsargs.

Mičaēls kādu dienu ieraudzīja avīze,ka tika reorganizēta "OMEGA" vienība un devās darbā uz turieni,pēc ka ieguva priekšnieka plīga pakāpi un nostrādā šajā darbā un aizsargāja San Andreas.

Diemžēl laiki mainījās un Mičaēlam nācās doties atpakaļ uz San Andreas Kārtības Policijas departamentu,jo šajā iecirknī pietrūka darbinieku,toreiz viņš izmeklēja lietu,kura bija saistīta ar grupējumu "AL Qudea",šis grupējums toreiz draudēja visam Los Santosam,jo bija revolucionāri noskaņots un vēlējas gāzt valdību un prezidentu. 

 Protams Mičaels un pārējie policisti novērsa šo situāciju un viss stabilizējās,bet Mičaels drošības pēc nomainīja savu vārdu uz "Enrique Cardillio" un devās uz San Andreas Ceļa Policijas Departamentu un pašlaik viņš strādā šajā departamentā un aizsargā San Andreas ielas,ka arī palīdz pārējiem cilvēkiem un kolēģiem. 

"Gods kalpot San Andreas"!

 

 

 

Vārds Uzvārds:Michaels Hawkins Šobrīd Enrique Cardillio 

Darba vieta:San Andreas Kārtības Policijas Departaments.

Pakāpe:Priekšnieka palīgs.

Transportlīdzekļi:Automašīna sultan's.

Dzīvesvieta:"Los Santos Winewood iela NR.12" 

 

 

images?q=tbn:ANd9GcRBRle8QOMK6hVpXae-xgo

Vienmēr ar mani. 

 

 

 

Man pat nominācijas ir,iedomājieties ? 

 

Kad "SASD"-KP vadīju kopā ar Vincentu,kortezu u.t.t Paldies par palīdzību.

 

nzEryXk.png

 

×
×
  • Create New...