• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Коза КЭК

Lietotājs+
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About Коза КЭК

Contact Methods

  • Discord
    aleluja.show

Profile Information

  • InGame
    Rihards_Muzikants

Коза КЭК's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputation

  1. Tu mums te esi kaut kāds izredzētais ! Tev ar šito ir problēmas kaut neivienam tās nav ! Tevi liek jail visiem vienalga tev nē ! +101% ka tu atradies IG kad pirki vipu ! Jo man viss strādā , jo es nebiju IG !
  2. No tā ir atkarīgs tavs dators + Interneta ātrums ! Hosts darboja lieliski sērverī , jo piemēram man tā nav !
  3. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Rihards Mūzikants 2. Administrātora niks spēlē : Tony Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=9ixn735z7d7g7212a6x9.png http://www.bildites.lv/viewer.php?file=q47clqk49j7mgvb45z9.png 4. Apraksts par situāciju : Es stacijā kliedzu ka pārdodu savu mahu par 1,2M , bet tad sapratu ka aizmirsu ielikt iekavas beigās nu mani ielika JAILĀ par MIX domāju nu nekas atsēdēšu būs ok , bet tad redzu admins Tony Taison atlaiž mani no org ! Prasu par ko Par MIX es īsti nedarubiju no kura brīža var mest no org ārā par MIX + vaitad līderim nav jaizlem mani jāmet ārā vai nē?? Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn! ps. Izveidoju tā lai visi administrācijas topiki būtu vienādi, nevis katrs dažāds.
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par Foruma lietotājiem] ir iespēja apsūdzēt Lietotājus, kuri ir pārkāpuši Foruma Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābūt obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā Lietotāja vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] -RiffaMndz, DoublePost. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Niks Forumā : Коза КЭК 2. Apsūdzētā Niks Forumā :Makss_Powers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vinš man vnk sāka spamot kaut kādu kodu? 4. Pierādījumi :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=vri13bzie2hmsol3nkyz.jpg (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums) *Uzņemt, monitorā redzamo bildi, var ar taustiņu - ''Prt sc'' (Print screen), tālāk, dodoties uz programmu ''Paint'', kopējiet uzņemto ekrānšāviņu un saglabājiet to kā attēlu. *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Sūdzību topiku postošana Sūdzību sadaļā drīkst rakstīt: Sūdzības autors, apsūdzētais, servera admini, Moderātors, Administrātors un Īpašnieks. Pārējie, kas postos saņems +10% warn.
  5. Dzīvei patīk jokot, bet tas ir homors melns.

×
×
  • Create New...