• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Machiavelli - M.V.P

Lietotājs+
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

About Machiavelli - M.V.P

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Pavļiks

Recent Profile Visitors

1,122 profile views

Machiavelli - M.V.P's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

64

Reputation

  1. Nesaki, ka tu proti, ja esi bijis no legālās nelegālajā un otrādi. Ja no vienas tautības lēkāji uz otru, kā īsts RP pielietotājs, :lol:. Benjamins nesaprot, ka tāda uzvārda nevar būt, tāpēc aizslēdz. Viņa RP uzreiz ir skaidrā līmenī ( ne jau tīrs, precīzs, pareizs, bet uzreiz ir skaidra bilde ar viņu).
  2. Vēl uzdirs man? Pff. Tas tavs Beņa RP nemaz nemāk, na-huja tu viņā klausies? Domā, viņš ir acp, tad RP prot? Nē.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Nav tam nozīmes. 2. Administrātora niks spēlē : Daniels Slepkava 3. Apraksts: Nonrp niks. Man fascinē - pats par sevi sūdzību aizver ciet. Tev nešķiet, ka esi zema līmena admins? Īsto vārdu neteikšu, vēl apvainosies, nahrenizēsi vēl man profilu, kā tev tas patiktu. Vienkārši savu sūdzību aizver, pasaka, ka neko nemainīs. Kā sapratu - Slepkava, tas ir RP uzvārds. Nav ko teikt. Reāli, Pofo, es hz, kāds normāls admins, kurš prot RP - izskatiet, lūdzu. Man zb, ka jaunpienācējs, kura RP līmenis NEVIENAI normai neatbilst, slēdz par SEVI sūdzības ciet, un uzskata, ka PROT RP. TIE IR MELI!
  4. Uzi Chitman, nevis Hitman. Tur tā lieta. Tam ir cita nozīme, nevis viens burts klāt. Pat, ja būtu, tas drīzāk būtu kaut kāds pseidonīms, jo pats padomā - nebūtu tāda uzvārda Slepkava.
  5. 1. Tavs niks spēlē: Tam nav nozīmes. 2. Administrātora niks spēlē: Daniels Sit Cilvēks a.k.a Daniel Hitman un viņa čoms Benjamins 4. Apraksts par situāciju: Adminam ir nonrp niks, otrs viņu piesedz. Kāpēc? Da abi RP neprot. Vot ATRODI MAN VIENU CILVĒKU, AR UZVĀRDU HTIMAN, ATRODI! Kad atradīsi ar pierādījumiem, varēsi slēgt ciet. Kas aplams iekš nonrp nika? NU NAV TAS RP NIKS, MAN TEV, ACP GUDRAIS, RP JĀMĀCA? Low. Tak iemācies RP, tad arī skaties - klapēt, neklapēt sūdzības ciet. NAV TAS RP NIKS.
  6. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tizlāku RP neesmu redzējis. Neproti rp, tad nelien te, lai izskata kāds, kuram ir lielāka teikšana, vai kā tu mēdz teikt. Atrodi man vienu normālu cilvēku ar uzvārdu Slepkava, pierādi to, protams, un varēsi klapēt ciet.
  7. 1. Tavs niks spēlē: Tam nav nozīmes. 2. Administrātora niks spēlē: Daniels Sit Cilvēks a.k.a Daniel Hitman 4. Apraksts par situāciju: Cilvēkam ir nonrp vārds - Daniels Slepkava. Ļoti foršs vārds, vai ne? Pieņemsim, uzvārds Lohs ( Loh) pa vāciski vēl ir pieļaujams, vai, piemēram, tur tiešām tizli uzvārdi, bet ne jau Slepkava. Tik pat labi es būšu Pauls Maniaks, vai ne? Pierādījumus nevajag - nedomāju, ka viņš sāks melot par tādiem sīkumiem.
  8. Viņam adminu derētu nost jau par šito vien: http://prntscr.com/9azlqb . Bet Pofo jau pats īsti RP neprot, par Kovu nerunāsim.
  9. Gtfo, bastard. Vecīt, tu saproti, ko pats raksti? Cilvēks grib normāli uzspēlēt sampu, bet 12 gadīgu retardu bars to neļauj, jo gribas pašaudīties. Tu padomā pats, kā būtu, ja tevi novāktu. Saderam, ka sūdzētos gan te, gan serverī kā apčurājies bērns, kuram nav kas papmerus nomaina? Tā jau parasti ir - citiem kaut ko stulbu pasaka, pats pēc tam raud.
  10. Da te spēlēt nav vērts kaut kādas sūda IG naudas/pabalstu dēļ. Te var tikai DB, DM, lai jautrāk paliek, nekas cits nelīdzēs. Adminus tu neizmainīsi. Kā saka - ko nav dievs devis, to ar biezpienu neazpildīs. Nav jēgas strīdēties ar degradētiem cilvēkiem.
  11. :D :D https://www.youtube.com/watch?v=urcqQC02YbY Jebal ar tevi.... :D
  12. Da es arī Kovas loģiku nevaru saprast. RL taču nebūs kaut kādu tur īpašumu ''restartu''. Kova RP prot daudz sūdīgāk kā 12 gadīgi idioti, no offense, Audio, bet tā tas ir. RP prot katrs, kurš prot loģiski padomāt - acīmredzot, tu neesi tas. Jāpiekrīt lietotājai - tas ir ahujeķ bļe cik hujova, vienvārd sakot. Labāk būtu bugus labojis, nevis cilvēkiem dzīvi čakarējis. Tava attieksme pret lietotājiem arī ir zemāka kā ... neteikšu. Gl ar tavu attieksmi, Audio.
×
×
  • Create New...