• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

SaldumZ*

Lietotājs
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SaldumZ* last won the day on April 25 2017

SaldumZ* had the most liked content!

About SaldumZ*

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Viens no Vendettām

Contact Methods

  • Discord
    unibind09

Recent Profile Visitors

472 profile views

SaldumZ*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Tas nav stāvošš DB, viņš vienkārši spriedzē nenosekoja līdzi kad apstājās mašīna, un izkāpa vēlāk, tādejādi taisot ''DB'' ilgāku laiku, pierādijumus vajag normālus, nevis kautkādu huiņu kas ne vellla neparāda. Kā arī, ir viena lieta, par kuru skaidri un gaiši atceros bet zinu ka nepiekritīsi, uz jumtiem var tikai pārlūkot teritoriju, tie nav domāti šaušanai, paldies. ;*
  2. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lenny_Lethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Markuss_Angers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es 2x uzerpoju ''/do Logi ciet nekā nedzirdētu'' Bet tas vēl pienāk un ''IEČUKST'' CAUR AIZTAISĪTU LOGU ''lo*i musari'' nu tāds PG ;/ 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bsquyf (Screenshots vai Video)
  3. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Derick Lethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivo Hill 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mass OOC insults, divas reizes, teicu ka man ir vid (patiesībā nebija) Čalis psihoja un teica OOC čatā tādas lietiņas man ka nu tikai . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bhwbrw Paskatoties Čatā to var redzēt ! http://prntscr.com/bhwcj4 (Screenshots vai Video)
  4. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Derick Lethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kevins Sarkans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CS//Weps stacijā . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/bfsdm2 (Screenshots vai Video)
  5. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Derick _Lethon. 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mack Mared. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vispirms staigā ar ieroci stacijā, un tad taisa Revenge kill. + CS DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/befms4 stāv ar wepu, bet te jau šauj. http://prntscr.com/befod7 (Screenshots vai Video)
  6. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Derick Lethon 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Karlis Thompson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ēstuvē- Ierocis rokās. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/beez3h (Screenshots vai Video)
  7. Pizģets šitā pateikt, tur ir tik ļoti skaidri redzams QS. Tu ne reizi vien taisi to ''QS'' ''BH''(Btw tam čalim tādi paši wep modi kā man )
  8. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [spēlētāja niks] 1. Tavs niks spēlē : Derick_Lethon 2. Pārkāpēja niks spēlē : Jimmy_Vegetty 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Lūk 1 no skrīniem - http://prnt.sc/b6ad67 un lūk otrs, http://prnt.sc/b6adx4 4. Apraksts par situāciju : Šis piebrauc, OOC šatā saka kādēļ vizinos bez ķiveres, es šim saku: ''Kādēļ mix?'' Viņš atbild kad es esmu lūzers kas nemāk Rp, es viņam saku, tu māki Rp no GSG ejot uz LSPD? Un viņš atkārto to pašu, līdz viņš izvilka ieroci ''M4'' un nošāva mani, skrīnos viss ir parādīts, lūdzu sodīt šo civilo psihopātu Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
×
×
  • Create New...