• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Roger_Sparks

Lietotājs
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

About Roger_Sparks

  • Birthday 08/30/1996

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Discord
    lincholn

Roger_Sparks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Zinu ka + warn, bet Jus dauņi paņemat un atbraucat uz musu hood ar paris mašinam un sakat Dmot lohi, nesakat karu ar tiem ko nevarat uzvaret. Un Ballas Hood lai jus neredzetu. Mums bija IG reason to darit.
  2. Emm, warnojat ja gribat par post, bet, kur loģika marks jau sen te spele, cik vien atceros sevi samp.lv Vinš nekad nav pa visu laiku lietojis jebkadus hakus, viņš sen no ta vecuma ir izaudzis. Un lol viņš pavisam noteikti jebkadus hakus nelietotu ka admins pirmas dienas... Bulshits. tev kkas bija no4aakarejies serverim kkads rr bija, bugi atpakaļ.-.-!
  3. Tieši tas ko es domaju par Harisu, manuprat adminiem vipar bandas nevajadzetu but, bet pec visa spriežot, nezinu deļ akda iemesla - Hariss lien dirsā Jamalam
  4. Vilder Fck off akal GSG aizstavi beidz vert vala topiku ja viņu nosledz un GSG nomizas Bija 4 pret daudz Aztek vot un izgaja Afk !!!
  5. Viņš nav vainigs pie ta ka tev nets tads pats suds ka tu.
  6. Bla reali man tas pats, es kad nomirstu paiet kadas 5-6 sek kamer respavnojos... Tas ir daudziem nu -.-!
  7. + Iejaucas terra -.- Hariss es akal tev brauksuu virsu sha!!! Tu jailo un bano musejos a GSG ***, tu vispar redz ko vini dara? Vieni Dmeri un s0beiteri. :/
  8. OMG 6 sekundes kamer atspawnojas Es sadi par jums visiem varu salikt sudzibas, afk uz 4-8sek parasti kad atspawnojas no jauna, tur jaskatas pec ping... -.- Tikpat labi shadus ss par jums visiem savaksu.
  9. Nesam vainigi ka Random chalis palidz, tas jaskatas Adminiem spele jaraksta /report. mes teras nesaujam civilos... P.S Tas jau nekas ka jums pa vakariem teras Chitaki palidz ne? -.- Labak butu paklusejuši un to bomaru kas screen redzams Blake pectam atsava...
  10. Ja vinam tiesam bij nolagojis un vins to tikai beigas sapraata vins neredzeja pat pretiniekus un nezinaja kas notiek, taka sorry visi.
  11. Harisu vajadzetu mest ara no bandas, viņš neredz ka vienmer DMo viņa komandas biedri, viņš redz tikai citus, isteniba GSG daudz atļaujas deļ harisa. Haris ceru ka mainisies. -.-
  12. Šis bija čist nepaķeksi -.- Reali Ja vel kads afk hooda stavetu jus ari visus jailotu, es piem sedeju foruma, ka es *** vareju zinat ka jus Ghetto taisisiet???? Un tgd reali par to ka neatradies uz 1 mirkli spele 2h jail? Tas jau ir negodigi.
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Roger_Sparks 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jaden_Hawklin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Cs un Dm - Ballas Gang hooda... +Sapisa manu mašinu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa, jo luns un NONrp 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  14. Yeap, LSV ņema Rifa Hood, domaju vidaka viss ir redzams bet ja vajag man vel ir ss... Luk: http://www.bildites.lv/images/oab6pqd17vk799p0keof.png http://www.bildites.lv/images/omol8sw84j00jx7e4w56.png
  15. Ja tik ļoti time vajag pasties čata un ir redzams ka tu vuņu šauj, pirms teras vel ka luns mani DM es vnk braucu garam ^^ Jamal iemacies pats RP - un tad skaties uz citu RP.
×
×
  • Create New...