• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Tony*

Lietotājs+
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

About Tony*

  • Birthday 10/26/1996

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    Haa Gey.Big bubs.
  • InGame
    Tony_Taison

Contact Methods

  • Discord
    zazibo2010

Recent Profile Visitors

497 profile views

Tony*'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

40

Reputation

  1. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Miks_Ritovs 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: NonRp ārstēšana,nepaspeju vinu SS noķert,bet ar catu pietiek. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Hach_Taylor 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pēc manam domām ir OCC insūlts 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  3. Padoma ta jau visi prasitu citu cilveku paroles.Ja maksa znacit maksa par savu.
  4. Paldies par sudzibu tiks atlaists tapat ka es.
  5. Atvainojos par post.Bet viena majas lapa par,rp un tur bija rakstits ka maximala nauda uz rokas var but 100k.Tapec reali 23k pa virsu skaitas ka PG.
  6. Ja paldies Diego par sudzibu zinasu kurus mest ara.Kads ir invite bez manas zinas. So cilveku jau nau jegas aiztikt.Andrew_Stifler.Paldies tev ka tu biji tik labs uz sacakareji visu VM.Turpmak zinasu ka tu nesi goda cilveks. 1.Cilveks kurs redzams Attela tika izmests.
  7. Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nathan_Terray 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM,NonRP,CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.youtube.com/watch?v=DZ3HL5Y4WtQ&feature=youtu.be ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  8. Par noteikumu neievērošanu, tu vari tikt sodīts. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rainers_Stiflers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM,NonRP. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): http://www.youtube.com/watch?v=5Hd3keQGA7M&feature=youtu.be ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  9. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tony_Hamilton 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS,PG,nonRP 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dagnis_Vegas 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CS,Norp 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
  11. Ka Arstu lideris atvainojos.Protam parunasu ar so cilveku. 1 bridinajums no 3. Lugums par arstiem likt VM sadala.Lai ari es redzu.Ga seit un Vm sadala
  12. Ka taison famay biedrs uz 2 lielakas.Lieku sim cilvekam nomanit uzvardu jo vins nau Taison famaly.
  13. Sajaucu,varbut MG tur nau bet parejais ir. Tevi vaig Apbalvot ar +10warn.
  14. Veselais saprat.Dzelzcela stacijas vidu ierocus tirgo. Tevi vaig Apbalvot +10warniem
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: Tony_Taison 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kent_White 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Spaming,Norp,CS,PG 4. Kā vainas dēļ tas notika? Vina 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): ​Sūdzību rakstīšanas un komentēšanas noteikumi. Sūdzības topikā raksta tikai sūdzības autors, pārkāpējs un foruma & servera administrācija, pretēji var sekot pāris % jūsu kontā. Sūdzība ir jāraksta pēc augstāk norādītā parauga un jāievēro visi šeit atrodamie foruma noteikumi. Pretēji topiks tiks automatiski aizslēgts. Topika virsrakstam jābūt pēc šāda parauga; [sūdzība] Pārkāpēja vārds, pretēji jūs varat tikt sodīts. Topika virsrakstam jābūt skaidri un gaiši saprotamam, jāttiecas uz sūdzību un ir jāievēro foruma noteikumi. Noteikumi un sūdzību paraugs var tikt atjaunots jebkad, tāpēc to nezināšana neatbrīvo no soda!
×
×
  • Create New...