• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Diego Mortez

Lietotājs+
  • Posts

    264
  • Joined

  • Last visited

About Diego Mortez

  • Birthday 08/17/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Diego Mortez

Contact Methods

  • Discord
    janis3344

Recent Profile Visitors

6,210 profile views

Diego Mortez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

192

Reputation

  1. Aj aj, negaidiju no tevis tik ātri acc savā labā. ;) Nereāli heito mūs, njām. P.S yakuza nav izdomāts, drīz būs, parīt vai rīt.
  2. Ko melo tagad Hari, time nav, TC viss, un mums unjailu, pieradi ka specoji
  3. 1. Tavs niks serverī:Diego_Mortez laikam 2. Admina niks serverī:Laikam, ka Hariss_Vilders 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): 4. Apraksts par situāciju.: Nav /time sūdzībā, mani par to iemet jaila šitais čalis, rekur sūdziba http://www.samp.lv/index.php?/topic/27904-s%C5%ABdz%C4%ABba-par-yakudam/ Visas sudzibas ir TC kuras nav time, mus gan gariis heito. ;)
  4. Nekas, abus nobugojām, HAHAHAH , un bez billy speca, tapēc te nevajag tagad scēnas taisīt, paši vainīgi, ka iespamojāt tad kad mums jau uzbruka dzeltenie+Rick miller reporta uzraksija kautko līdzigu šim : Pats ej, vai kautkas tāds, tas ir iemesls.
  5. Vetsit, RP līgums un velreiz RP LĪGUMS, es vispār vairāk neko bez tā nedaru!
  6. Čali , man bija 4 teras 16 ,minūšu laikā, benzīna nebija nevienai mahai hooda, ar kājam skrējām, un kad jau pēc otras teras tevi iespamo velreiz, nav ĪPAŠI laba sajūta, un kad vel pēc 3 teras kad tevi iespamo, tev vel bez benzīna ir jāuzvar rifas, nu tad piedod atvaino, nēsmu nekāds pacietīgais. PS. šito es tev pateicu zini deļ kā? Jo kad mums bija terra 4 pēc kārtas ar rifām, tu čilaa mūsu hooda brauka ar huntley, atbrauc mehs, es saku lai ielej pa 1 ls, šitas nelej, sāku puļīt bez RP pa mehu, un tu izkāp kā lielais vecis no sava huntley un mani nošāvi, protams , pa tām 2 sekundēm kad vel nav čata bans , uzrakstiju smuku tekstu. ;) PS. Jaden smith, man tā liekas, ka ir no GSG
  7. Tas ir normāli, domāju ka RL Los Angelesā vadošās bandas no narkotikām iepelna labu žūlksni naudas.
  8. Bļa , kur var dirst šitā, varēji no cita leņķa paņemt ss+\Sito dzēku ieliku jaila uz 20 minutem. Jus Travores visi tādi lo** IG esat , ne?
  9. Čali, pat SS var redzēt, kā Rpoju, jo bomzitis man NJ, doma RL ments čila ar rokam darbotos ka kāds mašinu zagtu? SUDZIBA LIEKA TĒCĒ PLIZZ
  10. IG nick:Diego Mortez Parkāpējs:Matiss_Acosta Ko adrīja:Rp avoid SS:
  11. Nu blad nervi netur ar šitiem log offeriem, bla ka gribas pateikt paris vārdus rupjus blaģ. Tu zini kas ir RP? RP nav ka tevi aptur RL menti, tu no dorsas izvelc klaviaturu, uzdrukā /q un viss čilā, zbal, pilnīga taisniba funkam,iemacies RP WARNU NELIEC, FUNKA DARBA DEVĒJS ESMU, UN NEVARU IZTURET šITOS VISUS LOG OFF!!!!! AUGSTĀKĀ NONRP PILOTĀŽA IR LOG OFF, JA DM IR SMADZEŅU SASPIESTĪBA, TAD LOG OFF IR PĒDEJAIS IDIOTISMS.
×
×
  • Create New...