• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

James Cameron

Lietotājs+
  • Posts

    526
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by James Cameron

  1. Pateicu Harim ,lai met cietumā. Cietums ir par šo sūdzību. http://www.samp.lv/index.php?/topic/29138-sudziba-vagos-banda-dmpec-teras/ Nebija atzīmēts docā,ka būtu sēdējis tāpēc saņēmi nopelnīto cietumsodu.
  2. Ja markijs tevi nobanoja un nepierakstīja,tad saki to markijam ;)
  3. Nebija atzīmēts,tiki sodīts,tā,kā vari nevainot te ne mani,ne Redleru.
  4. http://prntscr.com/38ovur Bija sarkans,tas nozīmē,ka neesi sodīts,nu re uzlika banu,tagad ir zaļš atzīmēts.Bans par šo http://www.samp.lv/index.php?/topic/31901-s%C5%ABdz%C4%ABba-gsg-nesavald%C4%ABgi/
  5. Pasties banlist + bija bans par DB. http://www.samp.lv/index.php?/topic/27914-s%C5%ABdz%C4%ABba-mike-de-swager
  6. Kā jau teica,bugs. TC. + Neisaku hakot,pērc unban ;)
  7. Nu ir tāds bugs serverī,ka kāds bugo naudu,un ir aizdomas,ka tā nauda zūd no valsts kases.Tapēc arī kasē nav līdzekļi.Ja kāds uzzin bugu,tad to vajg pastāstī te pat forumā un pēc naudas rr varēs saņemt atlīdzību.
  8. Krishjanis_Noviks tiek sodīts ar 40minūšu cietumsodu par MIX
  9. Haris,Tev neko nevar noņemt.Tas bija audio,kas noņēma.
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Egils_Copermans,Mey_Gipson 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Egils_Copermans - PG - (Spēja lidot ) ,CS,DM . Mey_Gipson - OOC Insults 4. Kā vainas dēļ tas notika? - - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  11. 1. Tavs niks iekš serverī?:James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Janis_Pogas 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: 4. Kā vainas dēļ tas notika? 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  12. es iebraucu stūri,kur neviens nebija,izgāju afk,coļa pieskrēja priekšā,pats vel tad sarakstījos pa skype, nu man ir win8 savadāk es nevaru iziet afk,kā tikai alt+tab. Nu man jau nekas,atsēdēt varu,kas ta man,bet nēesmu vainīgs,coļa pats pieskrēja,un es nezināju ,ka šāvās kamēr afk biju.
  13. Nu,cerams netikšu pie warn %,bet pasaku godīgi. Ja es būtu jauniņais šeit ,kas neko nezin un pirmo reizi sācis spēlēt. Un man adminstrātors šitā dirstu virsū vai nezin ko te,es te nemaz neuzturētos,jo ja jau adminstrātori tādi,tad iedomājies kādi ir tie spēlētaji. Viņš tak dzen tautu prom + ir bieži redzēts,ka blato ar savu Ts3 adminu. Lien istabās kurās ir paroles,kas mani kaitina ( pietams bez atļaujas ),kā arī viņa valoda nav normāla un par attieksmi labāk nerunāsim. + Taj ierakstā,tie teksti,šausmas :unsure:
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Andy_Lee 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC insults,jautājuma forumā + Mix 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 11.OOC Insult - [OOC Insult] Ja ir ooc insults jautājuma domā,tad sākot no 120 minūtēm. Ja OOC insults aizskar ģimeni tad sākot no 3 dienu banu. Ja OOC insults ir vienkārši insults,tad sākot no 1 dienu banu.
  15. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Krists_Sauserdis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG Ments, Karoče atpazina mani pēc hotdogu mašīnas. :DDDDDDDDDDDD Ķipa tā būtu manējā, un noziegums,kad apstājos ceļa vidū lai pajautātu lakijam vienu teikumu 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  16. Jebkurā gadījumā mix,jo Real Life tu navari pateikt 25,tikai un vienīgi Divdesmit pieci.Tā kā nāksies pasēdēt.
  17. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Demons_Salvatore 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Re! Lielais "RPeris" Mixo, skaitļi ic čātā,ir mix.Jo RL pateikt ciparus nevar,kā piemēram šādi 6 , var tik tā - seši. Nu tā,kā RPeris nav Rperis 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa RP zināšanu trūkuma dēļ. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  18. . Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Gulbis_Renars 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: MG + ,NonRP,NonRP vārds 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Nesaprotu vienu lietu,atpazīts pēc nummurzīmes?wtf? Tā tak ir darba mašīna un ko es tādu pārkāpu? Atteicos ieliet par 1ls bendzīnu? http://prntscr.com/31eg3g http://prntscr.com/31ei0j + NonRP Cuff/uncuff,kā arī No Reason. Talants uzdarbojas atkal http://prntscr.com/31emn5 Un atkal http://prntscr.com/31emuw
  19. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mareks_Kukulis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix,Tirgojas stacijas vidu,kas itkā bija aizliegts ar cietumsodu 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Jautāju IC,vai mudaks,šis atbild ooc - tātad Mix.
  20. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tom_Martin 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: OOC Insults 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  21. 1. Tavs niks iekš serverī?: James Cameron 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Kristers_Ezers 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: CarDM,CS,PG,NonRP 4. Kā vainas dēļ tas notika? - 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): CarDm, - Dauzīja ar kulakiem auto CS - Real Life nemaz stacijas vidū tā nerīkotos PG - Real Life būtu salauzis rokas pēc tādiem sitieniem ( atkārtotiem ) NonRP - Bez Roleplay Iemesla un bez komandām /me /do /try,kā arī RL tā nedarītu.
×
×
  • Create New...