• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Andrew_Williams DM un izmanto acc savā labā.


Recommended Posts

pist par to wp.

 

Cik dziļi viņš jums ir ielīdis anālī, ka jūs viņu tā aizstāvat ?

Sāksim ar to, ka tu randomā šauj pa busu, varbūt tie bija tavi biedri, kas tajā brauca? Nuja.. jūs jau šeit tikai wh un mg lietojat.

Tas skins nav kuram katram pieejams, Jo veikalā viņš nav nopērkams.

Pēc būtības izgāja off, right? Bet pēc tam uzradās vēlreiz? Šajā gadījumā tīri redzams, ka admins iegāja specā. Bet nu jums, jau to nesaprast, līdz tam vēl neesat aizdomājušies.

Nu cik jūs gudri, esat... Visas mafijas/bandas vislaik brauc un ņem rūdu, pēc kā dodas taisīt wep. Redz tieši viņi, viņam traucēja.

 

Rossola teiktais : "Runājot par to, vai viņš tur dežūrēja vai nē.. Viņa mafija dežūrēja! To es arī varu apstiprināt, jo biju devies pēc rūdas un izveidojās RP situācija ar Russian Mafia biedriem, kā rezultātā biju spiests pamest rūdas kaudzes teritoriju." Interesanti Rossol, kāpēc tad Andrews ar saviem biedriem neuztaisīja rp situāciju ar viņiem? 

Visi šis ir liela diršana.. Skaidri redzams ka Andrews ir vainīgs. Bet nu, viņš jau jums ielīdis tik dziļi anālī, ka vairs ārā netiek.

Tak man ir pienākums adminēt serveri!

Link to comment
Share on other sites

Tak man ir pienākums adminēt serveri!

Tev nesanāk melot.

Edited by Snow*
+2 WP - +7 dienu Suspends [10WP] | 2. Lieki Posti | Snow*
Link to comment
Share on other sites

Video nav redzams, ka ties Andrew sauj tie vareja but ari citi un RM drikstetu pa jums saut, jo kurs normals cilveks lautu zagt savu rudu.


Sudziba aplama TC.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...