• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Klauns`

Lietotājs+
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

About Klauns`

  • Birthday 06/08/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    nanananananana...
  • InGame
    ig zbal, jau.

Klauns`'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. pist par to wp. Cik dziļi viņš jums ir ielīdis anālī, ka jūs viņu tā aizstāvat ? Sāksim ar to, ka tu randomā šauj pa busu, varbūt tie bija tavi biedri, kas tajā brauca? Nuja.. jūs jau šeit tikai wh un mg lietojat. Tas skins nav kuram katram pieejams, Jo veikalā viņš nav nopērkams. Pēc būtības izgāja off, right? Bet pēc tam uzradās vēlreiz? Šajā gadījumā tīri redzams, ka admins iegāja specā. Bet nu jums, jau to nesaprast, līdz tam vēl neesat aizdomājušies. Nu cik jūs gudri, esat... Visas mafijas/bandas vislaik brauc un ņem rūdu, pēc kā dodas taisīt wep. Redz tieši viņi, viņam traucēja. Rossola teiktais : "Runājot par to, vai viņš tur dežūrēja vai nē.. Viņa mafija dežūrēja! To es arī varu apstiprināt, jo biju devies pēc rūdas un izveidojās RP situācija ar Russian Mafia biedriem, kā rezultātā biju spiests pamest rūdas kaudzes teritoriju." Interesanti Rossol, kāpēc tad Andrews ar saviem biedriem neuztaisīja rp situāciju ar viņiem? Visi šis ir liela diršana.. Skaidri redzams ka Andrews ir vainīgs. Bet nu, viņš jau jums ielīdis tik dziļi anālī, ka vairs ārā netiek.
  2. Tu tak esi viens liels autists... kāda jēga gaidīt augstākstāvošos? Tu tak kovam esi ielīdis tik dziļi analy, ka vairs netiec ārā no turienes. Veiksmi, tev šajā sūdu bedrē. Sapūsti te kopā, ar pārējiem invalīdiem.
  3. 1. Tu saki, ka tu nedmoji, lai pierāda ka tu dmoji. Pierādīja. 2. Pierādot ka tas biji tu kas dmo, tu pēkšņi izdomā random iemeslus, ka tev bija iemesls to darīt. 3. Kaut kā bišk neeiet kopā, Tu ar rp izvelc dīglu, bet šauj ar m4. 4. Pats sevi nodevi, paskaties uz laiku cikos tu to visu rpoji, un kad tas viss bija filmēts. 5. čatā vēl parādas ka tu esi viņu pirmīt nošāvis, značit čalis zināja, ka kaut kas tāds atkārtosies, un sāka filmēt jau iepriekš. Tāpat ienāks kova, pateiks ka esi nevainīgs, ka par maz pierādījumu un aiztaisīs ciet.. jo tu viņam esi ielīdis tik dziļi analy.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :`Jordan_Wayne 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniel_Vendetta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu pakaļ draugam. Redzu ka vg līderis Daniel Vendetta piebrauc pie Jim Costello un pēkšņi sāk šaut viņam, bezjēgā. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  5. 1. Tavs Niks Forumā : Klauns` 2. Apsūdzētā Niks Forumā : A nu vot! 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Zog avatārus 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/cokaa5
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim James Mitchell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Marcelo_Kruozs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ienāku serverī. Skrienu uz staciju, un pēkšņi no muguras sāk šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa smadzeņu. //viņam tādas nav.// 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. Tur ir rakstīts : uncuffošu OOCly... Tas ir domāts, kāda ooc iemesla dēļ, viņš tevi uncuff.. Bet nu, tev jau laikam to nesaprast.
  8. Un Riffa, ienākot 5x mēnesī norpo 10x vairāk, nekā tas tavs Ingars katru dienu drotojot sampu. p.s ceu, wp.
  9. Es tas dmotājs. Nav pēc parauga. Slēdzam ciet.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim James Mitchell 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ralph_Hitman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc insultiņč. 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/c7dn11 (Screenshots vai Video)
  11. jā, noDMoju tevi.. gribējās. Kad tu nomiri es šāvu, tev vēl kādas 3 reizes pa virsu. Jo nerādījās ka esi miris. Kā jau teicu, mans internets arī ir vainīgs pie tā "hph"
  12. Jau teicu, citā sūdzībā, ka man internets ir sūds. Pings lēkā, bet tu, tikai vienu momentu nofilmēji. Būtu pafilmējis ilgāk..
  13. Zināju, ka kaut kas šāds notiks...Internets vienmēr man bijis sūds. Es jau teicu, pa /f čatu, ka man lago. Un kāpēc pingu nenofilmēji? Būtu pafilmējis tālāk, varētu saprast, ka man nav hph, jo tālāk man čista ņēmās nost.
  14. Es esmu tas viens " Manjaks ". Patiesībā man rokās ir fotoaparāts, kas man bija palicis, kad vēl biju N - Today. Jo ss ir redzams, ka nešāvu, bet fočēju notiekošo.
×
×
  • Create New...