• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

[Sūdzība] Matthew_Howard


Recommended Posts

1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jon Gotti


2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Matthew Howard


3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Zemāk pie katra ss.


4. Kā vainas dēļ tas notika : Dēļ manas bēgšanas un tālāk jau dēļ viņa.


5. Pierādījumi par Pārkāpumu :


Bija man video arī, bet filmējot fails ir sanācis diezgan liels un nav man tas ātrākais internets. Tāpēc ir SS par notikušo.


 


 


1. Veiksmīgi aizmuku no policista, tālāk kad neviens nesekoja aizbraucu uz ostu nomainīt fūri jo iepriekšējā tika fiksēta policijas video reģistrātora. Pēc kāda laiciņa ieradās arī policists Matthew Howard izmantojot /find (nonRP, nebiju meklēšanā) un uzlika man MG zvaigznes 2x, pirms tam nebija neviena zvaigzne. SS redzams, ka Matthew novietoja auto pie vecās fūres un uzreiz skrēja piekasīties man. (Viņš nekādīgi nevarēja zināt, ka es to fūri vadīju jo biju jau iekāpis jaunā fūrē un neviena policista nebija tuvumā)


kFhqlfP.jpg


2. Neko nepaskaidro kāpēc esmu aizturēts, neiepazīstina ar sevi, vienkārši pa taisno no savas mašīnas ar ieroci rokās liek man kaut ko darīt, nemaz nezinot, kas es tāds esmu jo seju viņš nekur nebija piefiksēji, tikai veco fūri, kura jau ir pazudusi (despawnojusies)


vH1hHqI.jpg


3. Redzams, ka viņam ir vienalga par to, ka ir nomainīta fūre un nez no kurienes ir atklājis, ka esmu tas pats šoferis, kas iepriekš brauca ar melno fūri. 


xyfXUwO.jpg


4. Atsakās pateikt, kas viņš tāds ir un parādīt savu apliecību, kad to prasīju jo vai tad dzīvē arī pirms policija kādu aptur neparāda žetonu, apliecību un pasaka savu vārdu, bet šeit parādīja tikai žetonu ar pavisam švaku rp.


7ryjB8y.jpg


5. PG Rokudzelži - Pirmajā reizē pretojos, kad viņš man lika rokudzelžus, bet otrajā reizē izmantojot tādu pašu rp visu izdara manā vietā un nedod iespēju pretoties.


Ar97sF5.jpg


6. PG Iesēdina mašīnā - Atkal, nedodot man iespēju pretoties vienkārši ieliek mašīnā, man ir uzlikti tikai rokudzelži uz rokām, kājas netika sašņorētas joprojām bija iespējas pretoties.


4vP0wVd.jpg


7. Šajā SS nekas tāds nav, bet viņš teica, ka esot arī daudz kas safilmēts, nu tad lūdzu liec iekšā, gaidu kur ir redzams kā dzenies pakaļ melnai fūrei un pēc tam trenkā citu fūri, parādi arī kā tu mani pazaudēji un pēc tam ar /find sameklēji.


sAENEKb.jpg


 


Beigās iesēdināja mani cietumā uz 4800 sekundēm jeb 80 minūtēm, ar ļoti vāju rp, vēlos, lai mani izlaiž ārā no cietuma un lai pats Matthew atsēž šo laiku par MG un 2x PG + Mana laika čakarēšanu.


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...