• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Kapeika

Lietotājs
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Kapeika

  • Birthday 12/11/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Nu nejau tu ..
  • InGame
    Jā !

Contact Methods

  • Discord
    ...

Kapeika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. Nemiz unbanus tpt japerk būs .. Te ka tik naudu iekasēt .. :/ un kada na*** sakara tas prid***** ar find pis** un kko mekle , pietam ar raķetēm šaudās , un tas nekas ka ieprieksh ar to kukuruzņiku kuram automati ir lidinajies demoji mus , u**** bl** eb***** S*** , ja pats ***** kko dari tad nekas ja citi kko dara ta uzreiz jafilme ka pid****** nezinot situaciju .
  2. Esmu Ethans , Bet kur tu redzi ka es hax ? Es visp sedeju blakus cilvekam kam winter mods ! Jo Alise iekapa pie stūres kad bijam aiz koka un tu lietoji TAB ! Es iekāpu blakus ! Es prost ielidoju udeni un nogrimu ar Alisi wtff ? Pec ka izkapu no mahas un uzpeldeju augsha ! Btw šiem ir ziemas mods ieladets kur udens ir taka sasalis , un vinjā var ielūzt ja ilgi stav viena vietā vai iebrauc vieta kur nav aizsalis ..un vinji kad ielūza tajā ledū arī kāpa no mahas un lēnām peldēja uz augšu ! ? Wtff vecīt !? Ethan Sky hax nav redzams taka netopi banān , jo es sedeju blakam un vinjiem modi varu pēc admina prasībasi emest arī linku kur ielādēja to modu ! Lai tikai padriftotu pa ledu .. P.s rekur links kur ladeja to snow mod : http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gtasa-packs/gta-sa-other-packs/70733-winter-pack-low-pc.html Biju redzejis vienu gadijumu ari kad chalis ar rolleri braukaja pa udeni , man jau neradijas pasaucu adminu , šo nobanoja par hax , shits iemeta link kur ladeja modu , un admini unbanoja un lika izdzest to modu , jo pa ūdeni tjip nevar braukāt ..
  3. Hujzin vot ka atradi mby ipashas spejas ka redzi talak neka acis rāda ??? trubas bija izladejushas joptavju matj ***... Ktd tu erpoji un es iegazt gribu kk .. kapec nav ne vid neka? jo man bij poh domaju bus erpiski vis aha ktd priduraks norm ar civilo nodemo fuuru ..
  4. Neviens nebij redzejis tavus rp ko tu itka esi darijis kkad ! Hz kad , Ka tu vari ar FIND mus ja abiem trubas izladejushas antinj !? da hotj 10 wp man tak pie dirsas , atradishu kadu kas mana vieta ieraksta foruma kko .
  5. Tak neraudi cik bus wp tik ari bus , nejau tu te noteiksi cik viņus likt u.t.t Un bļēd kā tev nevajag rp ka tu izlec no ripojošas mašīnas ? Bija QS tu pridurak , vispar nevaresi paspelet tici man , mirsi visu laiku , un nevinu biedru nesmu aizskaris , saku taisnibu par tevi ka tu priduraks esi un viss .
  6. JA markusam Cs PG ir bet tas nemaina lietas butibu , tu jau biji rr uztaisijis kad piebrauci notrieci manu draugu (cp meginajums ?) un izleci bez rp no mahas un uztaisiji qs , bet nu anyway jus mus norm nodemojat ar civilo , un tagad shis ar low rp vel tiek sfpd xd okay P.S tu varetu iet nax , ebanais low erperi .
  7. Tev komentarus neprasa , un bled tiesibu vinjam gaidit pie tilta ar kkadu civilo un abiem demot gan nav ? AR CIVILO PIETAM un kert mus un ka tas civilais ar rolleri smagajai riepaas bortee .. wtff par kadu rp tu bled vel vari spriest , ka uzlido virsu chalim censhoties notreikt un izlec uzreiz no mahas bez sekam un ar qs izvelk wepu P.S augsha vel editoja un ierakstija ka netisham redz iepostojis chalis .. xd
  8. Pričom tur radar ? mes aizpisam ar furi tu seju nekadigi nevari redzet esot aizmugure .. Nekadu datubazes rp nesmu redzejis .. un tu for real vinju notrieci un izleci no mahas , tad tevi kkas novaca ..Pietam qs bij rp nebija ka izvilki wep ... un kas tu par mentu ka pilniba gaidi aiz stura ar kkadu randim civilo un demojat smago shis ar rolleri vel borte smago wtff ? Nisk vinjam Markus Angers tiko vel inviteji SFPD sastava ? wtff vecit ? Nodemojat tpc ari iesedamies abi ..
  9. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ethan Sky un Jimmy Maraco 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James Forrest 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu ar čomu ar smago sakuma shits sak likt mg shim par atrumu ,lab pofig nometam masinu un aizmukam . Ok tad sākas MG jo braucam ar manas bandas mahu abi vedu sho uz ostu , abiem izladejushies telefoni , shits pekshnji sak ķert , kk es mūku prom nesaacu auto ielidoju no kalva udeni , un izdzivojam .. pectam ok skrienam pec smagas tas ments no sfpd ar infu enesies notreikt mus censhas lai jaila mes butu , nesanaca viens chalis vinju noshava mus aizstavot , oanemam smago braucam ar kravu tas ments ar kkadu pidarasu mus sagaida un wnk nodemo mašīnu mums un viss mes uzspragstam , krava pa dirsu un mes jaila es ar 6 zvaigznem choms ar 1 zvaigzni !! 4. Kā vainas dēļ tas notika :Logic ka menta vinji ahujeli vispar likt jaila par to ka brauc bez ;kiveres vai parsniez atrumu *, un tik MG CS QS DM taisa sukas , aa un nonrp kad borte smago poh shiem seku nav .. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/c33unn44#_ Rakstu arī čoma vieta lai nav katram sava jaraksta .. GAIDU UNJAILU , BET PROTAMS KA IR TAKA DOMAJU SUDZIBA IELIKTA REPORTO SERVERI ADMINIEM UN RAKSTY SKYPE SHIEM IR PIE DIRSAS UN DRIZ JAU BUS JAILS ATSEDETS .. ZBIS
  10. Rakstu parcik sūdzība ir uz manīm uzvelta ... Tātas 0.52 sekundes redzams ka uzrakstu ta jau cerams norekordoji ka pats saki sist Jo tas ..atvainojos... Suns , pats gaja dauzija visus mus un tad nofilmeja ka 1 reiz nositu vinju .. Ok nepanjemu ss , un pieņemsim mby cietuma bija IC iemesls , sākās dumpis ... wtf ..
  11. pašam CS Pg nonrp ... braukajies apšaudes vidu ar rolleri wtf .... Ar rolleri uz sienas uzbrauci aiz benzenes , un kad ietrieces neerpoji , abi ar to id 1 kas sedeja uz rollera un HPH nebij tam chalim jo vinju neizkickoja ... bugs tas bij 100% xd Rifas cs dm
  12. Nice Ethanam multi acc !!!! Tas ir pietam ir taspats , Es iepriekš Laumai Blumental teicu ka redzeju ka Ethans ieiet no mult iacc kas ir rifas un zonas pa nakti atdod , Lauma neticeja ... luuk jums pieradijums , + chalis db uztaisija..
  13. qs nekadigi - mby uzradas jau ar izvilktu wep ...cardm nekadigi - mby sapisi mahu pats max cs dm var ieliekt šerlok piestastit var daudz mby vinjam bh vel bij rk un vel hz kas..
  14. Rakstu Ka bandas biedrs , bla jums neapnik patstavas taisit ? xd tu piebrauc izkap sac sist vinju logic ka vinsh tev shaus pretim jo ir bandinieks ne ?
  15. Rakstu kā iesaistītais biju blakus , čatā ir redzams ka šis pa IC mūs nosauc par ēzeļiem , logic ka esam pretinieki no atsevišķām bandām , protams ka izsitisim resnītim seju par to ka ar muti brauc . P.s Šerlok apraksts par pārkāpuma situaciju nav termins kas tur itka tiek darīts/parkapts.. Tev taja Situacija vajadzeja ari ierakstīt ka nosauci mūs par ēzeļiem un tā dēļ dabuji pa savu taukaino purnu.
×
×
  • Create New...