• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sebastian

Lietotājs+
  • Posts

    240
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sebastian

  1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant Pārkāpēja niks iekš serverī?: Dean_Torreto Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: AFK teras laikā. Kā vainas dēļ tas notika? - Viņa Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  2. Kauns pašam nav? Kā šeit var neiepostot? Jēga no sūdzības, ja tev nebija pietiekama nauda, un viņš nedos naudu, like PG, tā nav? Kurš katrs ārsts tev nedos 2k -_- Ah, ''gudrs'' tu esi.
  3. Veidoju sūdzību Jackiee_Mortez vietā, jo viņam ir suspends. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jackiee_Mortez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Scooby_Jonathan 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Uzrakstīja OOC insult?! 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time)
  4. Veidoju sūdzību Jackiee_Mortez vietā, jo viņš ir dabūjis suspendu. 1. Tavs niks iekš serverī?: Jackiee_Mortez 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Evgeni_Graham 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Pēc terras uzbļāva vienu smuku vārdu OOC čatā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Frenk_Capone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Vienkārši uzlika zvaigznes. Ne pa tēmu. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. Nedabūsi naudu. Zinu tādus, kuriem nauda arī pazudusi. Šeit tas nav tik viegli, kā dabūt naudu atpakaļ. Šis projekts pastāv, jau nemaldos, gandrīz 2 gadus.
  7. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Stāvēju benzīntankā un uzpildījos, tad viņš sāka šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Scott_Binladen 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): 1. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Bryant 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Reinis_Corleone 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mix. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  9. Tad TC, nav /time, ne vis jail. Man arī ir pakāries PC, un viss nofreezojis, staigāt var, un serverī atrodies, šaujot nekas nenotiek. Tad ir vid jāņem. Tā kā, beidzam postus krāt un TC, unjail.
  10. Es arī esmu cietušais. Pierādi, ka Tu viņu specoji. Nav /time, tad UNJAIL ! http://www.samp.lv/index.php?/topic/27131-s%C5%ABdz%C4%ABba-niko-weeb/?hl=%2Bs%C5%ABdz%C4%ABba+%2Bniko_weeb
  11. Oj, atvainojos, par ātru saspiedu pogas, gadijās. Tev šādi nav gadījies? Vispār, jēga no sūdzības?
  12. Neesi bijis ilgi samp ig? Ir jau sen jauna, cita Z versija, nolādē to.
  13. Tavs niks iekš serverī?: Sebastian_Begal Pārkāpēja niks iekš serverī?: Tom_Blake Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Lietoja Inv. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa pc. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time) Es /time nemāku uzrakstīt, ceru ka izskatīs.
  14. Hah, brauc uz apli un esi enģelis :wub: Gaidi tik kad sāks DMot.
  15. Warn nav priekš mani. GSG vārdā saku, tas ir mūsu hoods, daram ko gribam. Būtu pabrīdinājis lai nešauj, nauhujam vispār braukājies? -_- TC.
  16. Naudas restarts, visiem spēlētājiem tika iedoti 5k, tagad jau ir daudzi sapelnījuši mazliet.
  17. Varbūt kādos komūnos reģistrējies ar vienādu paroli? Ja nē, tad parole par vienkāršu.
  18. Atā! Reali šo visu varētu parādīt Angļiem uun viņi vienkārši pa šo serveri sāktu smieties un jūus varat iedomāties kāds kauns būs šī servera īpašnieka. Viņam par to ir galīgi vienalga :wub:
  19. Mani sauc Janis. Es esmu cilvēks. Man būs beigas.
  20. Uj, sorry, tad liku frapsu, + video dzēsu. Liekat man jail.
×
×
  • Create New...