• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Max_Matthews

Lietotājs+
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Max_Matthews

  1. UN Ja kas tnx Par Wp Bet Tu jau vareji FEik Kill Un Jaa Tur tikaj 1 na Scrren redzams Ka izsauju! Taka nesmu Nosavi nemelo!
  2. CHali Tu Biji MUsu Hodd Nesmu vainigs ka Chomiem Nepatiki!
  3. Low vecais Tur ir jautajums Nevis Apvainojumss Nezini Neraksti!
  4. Vecit tie nau pieradijumi Un tur enko darit uzlauza uzlauza...Es ari varu pardodot Savu Un sita Teikt lai tagad davina Masinas Ta nebuss neceri!
  5. Oww Nuja a kas tur vienu Lieku sidzibu iemst+1post!
  6. Un Kas tur tik Liels Kads tur Parkapums Var Teikt viskautko Teu Nau Pieradijumu Ka vins ienaca un Hakoja??? Sudziba aplama!Nebija jegas Likt Logiski Padoma!
  7. Nu Low Tur nau redzams ka sajauc id tAKA Ja Domaju nau Jegas rakstit!
  8. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mark_Ross 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Cezar_Drake 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Vedu Kokmaterialsus Un peksni Vins saka lamaties..3reizes Uztaisa occ Insult.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/r6dz2wem#_ (Screenshots vai Video)
  9. g 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthew 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Uvis Pukis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sedeju hood UN peksi hakers 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=Wkg8LRTw2xo
  10. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthews 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ralph_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braukajos ar auto Peksni redzu Violetu auto piebraucu Izkap Ralfs un Blauj lai pishos es nebraucu ka neka mana zona un peksi saka saut pa mani.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/wrah6f7m#_ (Screenshots vai Video)
  11. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthews 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andza_Blumentals 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pirmaja reize atbraucam paskatities ska saut pa manu drauhu nosava tad saka ari pa mani ...Otraja video Atbraucam uz Savu zonu saka telot varonus un dmot.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/tt9hhrtt#_ (Screenshots vai Video)
  12. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthews 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Fludo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Biju sava zona un Peksni Fludo saka saut pa musejiem taisot Dm.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.failiem.lv/u/teeg6nnh#_ (Screenshots vai Video)
  13. Nedrikst neko saut Es adbraucu jo Juss Jau Filipu nodemojat ... Kad juss iebraucat musu teritorijaa ta neka....
  14. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthews 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ballas Gang Puisi.. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Adbraucu paskatities ko dara Saka saut izkapu lauka Paskatities nosava... 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/3gq3yrpn#_ (Screenshots vai Video)
  15. Tu Galigs esi Viss pareizi Tur Sakusies Terra ir un Teraa jakaro un Var DB...
  16. Kur Tur viena bilde kA eSI miris Vareji vidd taisit bet labi lai Administracija spriez.
  17. Bet es nesaprtoru juss Tur nonaca nost hp nevar butt hph..
  18. Tas ir Stavosh DB Un beidzam krat Postus Lai aukstakstavosi nolem kam taisniba...
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Max_Matthew 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Magnum_Heal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Staveju skatijos ko daris un peksni Ic chata cipari.. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://failiem.lv/u/ga6deeca#/
×
×
  • Create New...