• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Laacis

OldSchool
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Laacis

  1. 1. Tavs niks spēlē : Edvins_Timermanis 2. Administrātora niks spēlē : Zigis Asmens 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=3e77ez5msgb1htamj8l2.png 4. Apraksts par situāciju : Tikko atnacu majas no darba, un domaju ienakt serveri. Iegaju un sapratu, ka mana auto krāsa nav īpaši piemērota, tāpēc braucu pārkrāsot. Tad nu gaidīju tūnētāju un pēkšņi iemeta mani jail par Dm, CS. Es nevienu pa ceļam pat nesatiku, kā es varēju kādu nodmot? Vēl Zigis teica, ka esmu dmojis pie kkadas trases. Kur tāda vispār atrodas?
  2. 1. Apraksts par problēmu : Tātad bandas biedrs it kā iespamoja zonu kas pieder Ballasiem, bet parādījās uzraksts , kad mēs GSG uzbrūkam paši sev. (Redzams bildē) Nekur kartē nemirgoja neviens pleķis. 3. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=rb8fyf976gxz6gg7jlf.png
  3. Wtf tas ir fake. Es nebiju nemaz online tajaa laikaa. Gan jau kaads pipel manu acc nopizdojis. Dabusshu caur epastu atpakal ja vares..
  4. Vins ir terorists, tapec gan jau shava visus.
  5. pliz pliz pliz atdodat man čatu. Būšu labs puika. :)))

    1. Thomas_Hagen

      Thomas_Hagen

      nospied uz shoutbox un tad uzraksti man

  6. šodien prazņiks man

  7. Atdodat man čatu ;O

    1. eveex
    2. Laacis

      Laacis

      @Blane Kur tad lai es izpaužos?

  8. jobans ble. Viens sikais uzdirš, uzdirsu pretī. Tagad bans no shoutbox. ***? Jau tā forums man normali neiet, vel to. nax

  9. Nebūšu sastopams IG, kamēr neatkodīšu problēmu ar savu datoru.

    1. Roland_Colins
    2. Roland_Colins
    3. Laacis

      Laacis

      par laimi, problēma tika atrisināta!

  10. Es kā Varios Los Aztecas līderis atbildu par šo. Tas ir kautkāds multi acc kas jau bija tur pirms es biju līderis. Izmest nepaspēju, jo uzreiz log off bija. Tāpēc atvainojos visiem par šo, neko nevarēju līdzēt.
  11. Ieņēma? Domā ko raksti? Nabags esi tu. Un jā, mani biedri visu paskaidroja. Warnu var uzlikt, bet nu jā, mazais, piedo!
  12. I'm slowly drifting, drifting away! :*

    1. syndct'

      syndct'

      Wave after wave, wave after wave.

       

  13. piedodat ka neesmu IG. Visu dienu jāstrādā.

  14. Tu vispār saproti RP jēgu? Kāda jēga man pa jaunam noRPot ka paņemu ieroci, kautgan es jau viņu ar RP biju paņēmis. Labi lai spriež admini, nav grūti pasēdēt.!
  15. Kāds sakars man par WP? Nav man skrīns ar to ka bija RP, jo visu neskrīnoju. Tev ir skrīns ka nebija RP? Parādi. Ierocis jau tika iepriekš paņemts, kad biju mašīnā. ;)
  16. Tev te nav savas bezsakarīgās domas jāizsaka. 1wp par to.....
  17. Tātad sākšu ar to, ka stāvēju ar savu tikko salaboto auto ceļa malā, kur tu speciāli viņam uztriecies. Es tikko iznācis no bāra, nedaudz iereibis iekāpu savā auto, kuru tu biji sasitis braucu tevi meklēt, atradu pēc tavas mašīnas. Automašīnā bija ierocis kuru paņēmu rokās, un sāku šaut. Biju domājis tikai pabaidīt ka šaušu tev, bet sanāca pa īstam tevi sašaut. Es stresa situācijā uzreiz metos savā automašīnā, un muku prom no pilsētas. Tas bija IC stāsts. Konkrētāk uztaisīji man carDM, es atriebos nošaujot. Atvaino!
  18. Tad nu gan draugam daudz pazūd.
  19. Nost ar Ma1z3. Vajag Vladimiru pie Impērijas stūres.

    1. Show previous comments  1 more
    2. JELGAVNIEKS

      JELGAVNIEKS

      RM nav priekš Klebitz,jo viņš nav Vladimirs vai Linards.! :D

    3. cau

      cau

      Dodat pamēģināt :$

      Un vispār, vēl gaidu Deividu, lai iedod līderi :$

    4. Jackiee_Mortez

      Jackiee_Mortez

      Tauta prasa Vladu pie stūrēs...............

  20. Tu saki puišel neraudi. Bet ko tu? Pats raudi dēļ vienas terras. Un baigi šķiet ka terras visas jas jums ir, esat dabūjuši pret vienu Vagosu. Apsveicu.
×
×
  • Create New...