• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Anonīma persona

Lietotājs+
  • Posts

    1,158
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Anonīma persona

  1. Bans paliks, screen pat nelikšu. Virsrakstā jau uzdirsi, par ko saņem suspend.
  2. Iegāju, lai lockotu WH. Un izmestu paneli. Nav ko stresot.
  3. Neesmu es vainīgs pie tā. Runājām ar Audio skaipā, šis teica ko kikot, es darīju to. Nav mana vaina, ja aizdomas bija, ka bugo.
  4. Viss ok. Nenomixoja, visu pateica kā pienākas. Kur problēma?
  5. Skype nick var kāds cits rediģēt. Tas varēju būt es, Tu, kaimiņu emīls, vai Vasja no paģīša.
  6. Par jail screen nav jāņem. Un administrators izvēlas sodu, par pārkāpumu. TC.
  7. Administratoram par jail screen nav jāņem. Varbūt Edijam būs kaut kāds screen, bet nu, es neņemu nekad.
  8. Funk_Gutii, Chris_Jefferson, El_Lakijs, Rey_Howard tiek sodīti ar 2 dienu banu, par DB, NonRP.
  9. Robis Rasta tiek sodīts ar 180 minūšu cietumsodu, par OOC insultu @/f čats.
  10. Pēc Joe teiktā, noprotu, ka klāt vēl piemest MG var? Kā Tu zināji, ka viņs ir no mafijas? RL pa civilajiem nešaus, un RL arī tādas terras nebūs. Nedaudz Redleram CS, jo skrēja tur, kur šaudas. Visā visumā, tiksi unjailots, jo no abām pusēm ir pārkāpums. (Bet Tu sēdi zem bana, cik zinu).
  11. Patiesību jau pateica. El_Lakijs tiek sodīts ar 180 minūšu cietumsodu par OOC insult.
  12. Es jau nesaku, ka speciāli dzēsa. Noteikti ir kļūdījies, un kaut kas ne tā noticis. Skāde jau diezgan, pagaidām 3 profili pazuduši. Iespējams vēl kādam būs.
  13. Iespējams kaut ko ne tā uzspiedis/saspiedis bijis, un izdzēsis. Jo viņš vakar ņēma nost OldSchool tiem, kam neatbilst noteikumiem. Izskatās, ka tiem OldShool arī profili ir pazuduši.
  14. Audio vai Marks tikai to var izdarīt, neviens cits. Moderatori un Servera administratori to izdarīt nevar.
  15. Davis Elton tiks banots uz 365 dienām, par palīgprogrammu izmantošanu.
  16. Nu vairāk nekādīgi nevaru Tev palīdzēt. Pats vien DM taisīji, pirmais ss pierāda to, un + chatlogs. Nesaprotu, par ko Tu šeit pīksti vispār? Pats savāra sūdus, un tad taisa sūdzību.
  17. Vienīgais ko varu parādīt, ir screen no chatloga. Še ņem draudziņ, ierij. - http://prntscr.com/36h202
  18. Es nemestu bezpriģelā kādu jailā. + par jail screen nav jāņem. Paskaties /timestamp. Negaidīju neko ilgi, un pēc adminu čata pateicu, ka nošāvi mani. Pasēdēji cietumā, pats par savu DM. Neredzu šajā sūdzībā neko no savas puses pārkāptu. Piedod.
  19. Bet Tu parādi, kur kas bijis? Es nesaprotu, par ko Tu pīksti tagad? Tu mani nošauj, es ielieku cietumā tā jau uz mazu laiku, vēl nav labi. Zināšu, ka mazu laiku likt nevar par DM, NonRP. Pats ar savu ss nodod, kur pirmajā ss redzams, kā guļu zemē beigts, jo Tu nošāvi.
  20. Es tur sevi ar nekādu monster neredzu, neesi kaut ko sajaucis? Nikus laikam pārskatījies. Tu nošāvi mani prost, bezpriģelā.
  21. Ja neizskrāsosi screen, tiksi banots, par reklāmu. Screenā redzama bija citas komūnas adrese.
  22. Diemžēl Robi tā ir. Tu nedrīksti izmantot savas privilēģijas, lai ietu sarunās, kur ir parole. Priekš tam ir "poke". + Iet vari tad, ja kāds uzpoko, un pasaka, lai ieej, un paklausies, ja notiek diršanās. Lai cilvēki izsakās, palasīšu. Pēc tam ar Andreju sazināšos, ja būs vajadzība noņemt. Tas nav normāli. + Iesaku paklausīties visiem to sarunu, ar Krūgeru. Tāds TS3 uzraugs nedrīkst būt, ar tādu valodu. Kā jau te tika minēts, ienāks kāds jauniņais, un bams, viņam brutāli dirš virsū, dzen prom, diezvai, ka gribēs uzturēties šeit.
×
×
  • Create New...