• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

likmajpusi

Lietotājs+
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

likmajpusi last won the day on January 30 2014

likmajpusi had the most liked content!

About likmajpusi

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Vito_Giamatii

Recent Profile Visitors

2,301 profile views

likmajpusi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

176

Reputation

  1. Tu lasīt nemāki, bļa ja es neredzu tak ka mirgo terra, kā tad es tev kaut ko traucēt varēju, es skrēju gar jūsu hood no mājas un tu sāki šaut, es pretī vēl kāda jautājumi ?
  2. Tā kā esmu iestaistīts, izteikšos es biju tikai tikko iegājis serverī tāpēc nezināju, ka ir terra, par cik tu man sāki šaut šāvu pretī, par Dm varu nosēdēt, bet par terru es nezināju. :/
  3. Atvainojos, bet par šo bano ārā, tev vēl paveicās ka Edijam nav pieeja /ban, savādāk varētu sēdēt 2 dienas bez sampa, labāk pasēdi tās 3h jailā, nevis jēli nodirs adminu. : ] Silts ieteikums
  4. Ja ir bījis kaut kas tāds, par ko viņš būtu jāņem ārā no jail, tad atvainojos...
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Dwayne_Tree 2. Administratora niks iekš serverī?: Gedvil_Quattros 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Cik saprotu Paul pajautā reporta lai izņem no Jail, un protams tas arī notika.šaubos vai bija kāds cits iemesls, vienkārši tak Vagos.Ja es pajautāšu lai izņem no jail, izņems loģiski ka ne. 4. Kā vainas dēļ tas notika? - Gedvila. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
  6. Atvaino ka postoju, bet kas tā pa attieksmi no tevis kā moderātoru, tev nav nekādu tiesību viņu apvainot, saņem sevi rokās un beidz tēlot baigo veci, neesi tu šeit dievs, un tev arī jabūt mēram, nevis braukt virsū katram lietotājam, kurš tev pasaka kaut ko acīs, drīz pazaudēsi moderātoru, ticu ka uzliksi warn, jo tu jau esi Dievs.
  7. Tāpēc ka tev labajā stūrī parādījas auto izvēle un tu nospiedi enter, sanāca ka nopirku kkādu mēslu, es šitā infernus papisu.
  8. Tu vienmēr neesi ne ar ko labu izcēlies, kā tikai ar savu intelektu kurš tev ir -0. Tāpēc labāk tev nekur nepostot, un derētu arī acc off!
  9. Paskaidro man dārgais puika, kāpēc gandrīz katrs 2 vārds ir ar lielo burtu ? Pēc tavas gramatikas spriežot, šeit neiederās - ''Izslēdz s0bi'', jo šaubos vai tu vispār zini kas tas ir, un kā ar to darboties.
  10. Sajauca varbūt id , nebija tev tāda doma ?
  11. Tiešām tev ir tik grūti izlasīt ko es rakstīju augšā ? Nav jegas te vairs postot, nekrāt stulbus postus. - Moderi palūgšu jūs aizvērt, lai puika vēl nesāk lietot savu vārdu krājumu. Jauku vakaru.
×
×
  • Create New...