• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Sūdzība par serveri kopsummā un vispār kas te notiek


Recommended Posts

On 3/30/2020 at 10:21 PM, Zapļots said:

Varonis esi baigais? bez hakiem visi vienkārši būtu stabila 0 un neko nevarētu izdrīt ar saviem šķibajiem pirkstiem

Lūgums nesmirdēt manā topikā cilvēkiem, kurus nodirš vairāk kā pus serveris, paldies.

Link to comment
Share on other sites

On 3/23/2020 at 1:38 PM, Raivis Francbergs said:

Sākt ar to, ka izmetam ārā līderi, kuram gangā vai citā vietā ir hakeri, hakeriem unban iespēju nedot, izskatīt kārtīgi adminu pieteikumus, nepieņemt adminus par naudu. Sodīt par dm uz vairākām dienām, sodīt arī par failrp un fearrp terminiem, par kuriem saja serverī nekas netiek teikts, kā arī palielināt visus sodus. Uztaisīt konkursu serverī sakarā ar RP, ar labām balvām, kur cilvēkiem būs prieks RPot, sodīt adminus par savu pazīstamo atbalstīšanu, vēlams vispār izmest visus tos kuri tā dara. Uzticēt kādam kreatīvam cilvēkam darbu par konkursu/kāzu/eventu rīkošanu katru nedēļu serverī. Manuprāt, ja labi gribam, tad varam sev paši uztaisīt mazu komūnu, kurā būs prieks atrasties arī netikai tad, kad ir mafbiz vai terra.

Nu vot šis jau skan pēc kārtīgām pārmaiņām, un ja kaut kas tāds notiktu, man personīgi liktos, ka spēlēju pavisam citā serverī un tikai vienīgi labajā nozīmē. Pats neesmu nekāds baigais RPerists, bet varu pateikt to, ka tiešām ir vēlme iesaistīties kaut kur, reizēm pat par mazumiņu kur kāda situācija bija izdevusies esmu bijis pat varētu teikt šokēts. Arī man ir paslīdējusi kāja uz dažiem indivīdiem, bet cienu tos kuri vēl nāk serverī nejau lai šaudītos. Tālajā 2013 un 2014 tiem kuriem bija problēmas ar RP un terminiem, admini tos individuāli mācija, atceros jo arī man tie bija jāmācās, arī pārējie spēlētāji mēdza paskaidrot, kaut ko jaunajiem gurķiem. 

Link to comment
Share on other sites

Pats agrāk biju spēlējis 2013. gadā šajā serverī un situācija par RP bij diezgan sūdīga. 

Tagad RP kā tāds vispār neeksistē , gandrīz neviens nopietni ne-rpo tikai izmanto bindus lai admini specojot neiebāztu cietumā par QS/CS.

Nosaukšu lietas kas ir jālabo serverī , lai vismaz tas tiktu cienīts un cilvēki nesauktu samp.lv par freeroam bedri.

1. Salabot bandu sistēmu - Par bandas līderi kļūst cilvēks kurš iegulda savu laiku un tiek par tādu pēc IC darbības, nevis pēc labākā pieteikuma un OOC rec/anti foruma pirdieniem. Respektīvi izskatās tā ka nevis par frakcijas līderi kļūst tam kurš iegulda savu laiku un ir labākais RP, bet tas kam ir vairāk OOC kontakti un kurš var dabūt no pārējiem vairāk REC.

2. Nedot iespēju hakeriem ''nopirkt'' unban. Ja hakeri baidīsies un nevarēs nopirkt unban, viņu vispār nebūs un citi spēlētāji varēs mierīgi spēlēt - Jā saprotu nauda ir nauda, bet kamēr Sarkanais Kamārs šo opciju turēs, nekas labs nenotiks. SAMP serveris ir vairāk hobiju lieta nevis ikmēneša ienākumu avots. Latviešu kapeikas pisēju mentalitāte ne pie kā laba nenoved.  

3. Izskatīt kārtīgi adminus un nedot adminu statusus visādiem mazgadīgajiem kuri pa savu sakrāto pusdiennaudu to ir nopirkuši , lai piesegtu savējos, pistu dzīvi citiem spēlētājiem un specotu un dubultā sodīto tos uz kuriem ir zobs.  Nav noslēpums ka ir admini kuriem ir pofig uz noteikumiem un kuri to nopirkuši lai tiem būtu imunitāte , iespēja /ajailot par tizlāko iemeslu to kurš piemēram kautko ne tā izdarījis kādam admina draugam ne pa prātam. Nemaz nerunājot par /report neatbildēšanu. Jā nauda ir nauda, bet tas viss atkal piš visu servera reputāciju, kā rezultātā cilvēki to neredz vairs kā vietu kur RP notiek, bet gan sūdu bedri kur notiek haoss. 

4. Vajag ņemt piemēru no lielākiem ārzemju serveriem un izlikt to šeit , ja vēlas kādu progresu nākotnē.

Tās ir tikai pārs manas idejas un fakti ko esmu uzrakstījis. Nekas labs nenotiks ar šo serveri , ja galvenās problēmas netiks labotas.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

On 3/20/2020 at 6:48 PM, Raivis Francbergs said:

gadu pauzes uzkapāt atkal RP serverī

sava zina loti divaini ka tur ir rakstits RP 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

What? Skatos šo topic un ņirdzu. Kāda sodu palielināšana? Skatos pat augstākos roleplay serveros mazāki sodi nekā te. Nekas te netiks labots, ja pirktie admini netiks removoti un tiks ielikti tiešām, normāli admini, kas valdīs serveri. Vajag domājošus cilvēkus nevis kaut kādus randomus, kā adminus. 

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jā es piekrītu visu teiktajam, jo nu man jau ir zbal šitie visi nick howardi kuri bļe bano par kautkādu sūda report uz 1 dienu. Ka tik viņam bļe kaut ko ne pa prātam izdara lows.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Te viss ir pizģets, Rolands ar pirktajiem acc tagad ir sapisis serveri līdz riebumam, un tālāk būs vēl lielāka žopa, ja tā turpināsies.

Nezinu kur Tu esi spēlējis, bet arī 2013. gadā te nekāds mega rp nebija, lai tiktu bandā protams rp bija jāmāk, prasīja terminus, piemērus no RP  utt. Tagad te viss ir nolaists.

Kāpēc šī izgāztuve vēl vispār turās virs ūdens? Jo te viss ir "Čerez žopu" un pa vienkāršo. Te vairs nav OS sastāvs, arī stefanos ar kuru kopā nesām entās nedēļas no kātiem šo serveri vairs šeit nav.

Laiki mainās draugs, pieņem izmaiņas, ar katru gadu paliks ar vien sūdīgāk. Mums agrāk bija  jautri, pie tā arī paliksim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...