• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Rimantos

Lietotājs+
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rimantos

  1. šī jau ir administrātoru patļava, domāju ka jāgriež nost komandas ... lai nespēlejās.
  2. ''izdēs samp '' vecs prikols.. njā, audio nevis liec kkādu sūda ''belt'' iekšā , bet labāk saregulē anti cheat joptv.
  3. Tātad, man jau zaj*b*l tas belt, jau lielāko daļas kad viņš nostrada, es iekāpju mašīnā , un tik pat ātri mani izmet arā , es pat nepaspēju iedarbināt auto , tas jau sāk tracināt !
  4. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rimants_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Maris_James 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixiņš. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  5. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rimants_Khalifa 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Rudolfs_Lielais 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad ss redzams MG + RP avoid + CS 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa , viņš iepriekš vnk izvairijās no RP iesaistīšanās , fredis sāka rpot, viņš aizbrauc prom.. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  6. akdieviņ, tagad mēs par katru sīkumu ko mēs OOC uzrakstīsim par spēli metīsim forumā ? tad jau laikam būtu visam serverim jāsēž.. īstanībā , ir gan.
  7. Ja gribi būt labakais. Paņem labāko..

    1. eNzeeKaa

      eNzeeKaa

      ne vienmēr un ne visur :))

  8. Jūs ar to , komandu /robbery Tikai iemīnusojat to rūdu, ar to komandu jūs bugojat viņu tā ! - tāpec jūs nedrīkstat ar viņu taagad kraut, tik nesaprotami ?
  9. Viss ir patiesi, ar Robbery krāvat iekšā , tā skaitās rūdas bugošana.
  10. Ja jau, šāvi brīdinājumu šāvienus, kur RP ka tu to dari ? kurš gan sapratīs to ka tu šauj zemē, kā brīdinājumu šāvienus ? pff. low
  11. viņam varbūt bij stress, varbūt tāpec kratija tēmekli : D
  12. Tevi vell jail par Nonrp , nauda uz rokas 1,3m , ar miskastes maisu staigā visur apkārt.?
  13. 1. Tavs niks iekš serverī?: Alex_Vilders 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Jackson_White kkā tā. 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Tātad, ieradās ar savu pacanu mūsu hooda, sāka te baigi blatot, mums apnika viņu krutisms, un MG , un sākam šaut , viņi nezināja manu vārdu uzvārdu un uzmeta man zvaigznītes, sanāk MG 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Alex_Vilders 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Daniels_Zitmanis un Hektors_Godmanis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Mixo, jeb IC čatā cipari.. [Čats] 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņu 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  15. spēks ir s0beit, s0beits ir lohi, lohi ir San Yon Yi

  16. Tātad, tas nemaz nebija uz tevīm tēmets, tāpec to nevarētu uzstvērt kā apvainojumu tev... - jā , man vnk apnika, biju iegājis afk , man spawnā piebrauca klāt Toms_Rogis , iegāju afk , njā caur lock izķēra manu mahu un un iegrūda viņu māja , njā normāli.
  17. čista tas lietus ir vnk reāla hu***
  18. Lūgums Administrātoriem izskatīt pieteikumu uz SFPD līderi.

×
×
  • Create New...