• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Marks Scofields

Lietotājs+
  • Posts

    1,006
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Marks Scofields

  1. Tu esi tik truls idiots ka man pilnīgi vemt gribas! Tu pats sāki bezpriģelā šaut pa mani un kaut ko dirs tagad , tu man knapi trāpiji un noņēmās man hp! Un es tevi nošāvu ar diviem šāvieniem , un es aiz mašīnas vislaik slēpos! Besī jau šitie trulie meli , ej to savai mātei kladzini nejau man!
  2. why does it feel so good, so good to be bad ?

  3. Tā ir ka spēlējas ar tazzer! Es takš neiešu minēt kurš tas bija , ja reiz nemākat pateikt kurš tas bija tad sēžat visi!
  4. Neko es šeit nesaskatu , tas ka viņs paņem 2x pa 5k rūdu tas neko nenozīmē! Un tas otrs ss kur viņš ņem var būt vecs , tā kā jā pierādījumu trūkst!
  5. Sūdzība tiek anolēta! Jo sūdzība nav /time! Visi tiek unbanoti! TC!
  6. Tev bija Avoid RP , tu vispār nereaģēji uz policista brīdinājumiem! Un pirms tam vispār pat uz RP neatbildēji , vienkārši tupi sēdēji mašīnā! Kad viņš sāka rpot , tu vienkārši uzliec mīksto un brauc prom! Gribētu kā tu to dzīvē izdarītu kad tev policists stāv jau pie loga un saka lai tu izkāp arā no mašīnas un pēkšņi izdomā mukt , RL tev lodi pierē ievilktu sliktākajā gadījumā! Atgādināšu ka šeit ir RP serveris nevis FR (Free Room)
  7. Tas ir tikai kick! Par ko jūs te raudat ? Saprastu būtu bans uzlikts vai liels cietumsods , ehh dažbrīd jums jumts ir aizbraucis ne taj virzienā! TC!
  8. Rust Peter tiek sodīts par OOC insult ar 180min. Cietumā!
  9. Basko tas ir gļuks nevis bugs! Ja nošauj tad ir chata bans , un viņš pazūd tikai pēc 10min! Neviens netiek sodīts!
  10. Līderis tiek noņemts , sūdzības par ballas ir daudz. Tagad ir iespējams pieteikties par ballas līderi!
  11. Kā jau teicu pirms tam es izdzēst nu nekādīgi nevarēju , zinu kā darboties ar ACP. Es grupas mainīju caur ''Edit Members'' nevis caur manege member groups , kur ir iespējams izdzēst lietotāju profilus. Tie kas tur gudri dirš ka es tur eju un kaut ko speciāli dzēšu prieka pēc vai ko tādu , tad nu varu teikt '' Ejat un ieskrienaties labi tālu'' Voshem tiem kam kaut kas pazudis raksta man PM - # Postu skaitu # Grupu # Agrāko niku
  12. Hari es ta viņam neuzbraucu! Es čilā kā jau katru nakti vizinos Pa dienu tādas lietas nevar atļauties.
  13. Jā noteikti , tikai tas nekas ka tavs biedrs pēc tam devās atpakaļ uz terru un šāva tālāk. Deam jūs gan varat būt dažbrīd tik neaptēsti!
  14. Ja sudziba nav atzimeta tad tu vinu nebiji atsedejis! Jo parasti kad jailo , tad atzime sudibu viss seit ir kartiba! Sedi vien cietuma!
  15. Ak mans dievs , cilveks aizmirst iekavas uzlikt un tu ka nelga skrien sūdzēties! Nu ja tu jau šādi sāc darīt , tad nu es būšu tāds pats pret tevi! Par katru mazāko pārkāpumu sēdēsi cietumā! Par tēmu : Gregor tiks sodīts ar 30min. Cietumā par Mix!
  16. Gedwils nav nepiekā vainīgs! Tas ka tu neizproti RP situāciju nav viņa vaina! Sēdi tagad un pārdomā dzīvi un pamācies RP terminus!
  17. Cleo ? Neesi galvu iespiedis no rita 2x durvis ? Es esmu administrators bet nu labi! Ta ka nav pieradijumi iedosu unbanu , bet nu skaiti es tevi nokersu IG negaidita bridi un piekersu!
  18. Zel ka neuznemu video! Smuks HP hack bija , savas 5x uzbraucu virsu un tev hp pat pa procentu nenonemas nost! Eh negribas pat banu nemt nost!
  19. Terra jau bija beigusies! Vairak neka nemirgoja , un ja tu un velviens chalis mierigi savat pa mani! Diez kapec tad parejie nesava ? Tiekai tapec ka vini nav akli kurmji kas neredz chata ka terra ir vinneta! Es pat ar savu piespamoto A chatu vareju redzet! Kartejo reizi nevainigie purni!
  20. Mhh ka tu vareji zinat ka ta ir audio maja ? Tatad MG ne ? Think real! Neskaitot to ienak mana maja (Nosaciti mana) cilveki ar ierociem , paludzu jums iziet bet ta ka jus neklausijat un ka redzat es esmu vec un traks opis kuram noteikti majas ir laba ierocu kolekcija panemu un nosavu jus abus jo jus noteikti grasijaties mani apzagt. Normala RP situacija nesaprotu kads sakars te ir ar DM ? IC iemesls bija labs un ka vel labs , ta ka ja te vairs nav par ko strideties!
  21. Lietotajs '' - Jake- '' tiek sodits par nepatiesu apmelosanu ar 7.Dienu suspendu! Tas butiski ietekme cilveka reputaciju foruma un IG palaizot sadas nepatiesas baumas!
×
×
  • Create New...